Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Andris
- Adminisztrátor
A káröröm a legszebb öröm, mi?realmadridfan írta:1-1...szívás!főleg egy olyan csapat ellen, amit a real 1-4re vert meg...
![]()
![]()
és ne is álmodjatok róla, hogy kikapunk holnap!
Egyébként asszem a két csapat helyzete jelen pillanatba nem összehasonlítható.
viszont h vmi ellent is mondjak neked, a real madrid már nemegyszer bebizonyította nekünk, barcelona szurkolóknak, h álmodni már pedig szabad...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Egyszerűen nem értem, hogy miért kell idejönni a rivális csapat szurkolóinak ebbe a fórumba jönni
A margitistán nincsen fórum vagy mi
Haggyatok már békén minket

- realmadridfan
- Barça B
- Kapcsolat:
jó, nem csinálom tovább, de ez most olyan jólesett. bocs, ha valakit megbántottam 

- realmadridfan
- Barça B
- Kapcsolat:
1-1...szívás!
főleg egy olyan csapat ellen, amit a real 1-4re vert meg...
és ne is álmodjatok róla, hogy kikapunk holnap!

- Andris
- Adminisztrátor
Kérlek áruld el nekem azt, h mennyiben tehetett a mi szeretett edzőnk erről az x-ről!!!!!!!!!!FCB_gábor írta:Hát szép...úgy játszott a csapat mintha már bajnokok lennénk.
Valdes nyújtott értékelhetőt meg Deco az első félidőben, a többiek 0 Rijkaardot is beleértve.
Ezquerro-nak volt még szép az emelése. 1 pontnál nem érdemeltünk többet.
Szerintem egyáltalán nem. Egy levante ellen hozni kell a csapatnak a meccset. Még ha a három csatárunk nincs is a pályán. csak a cseréik.
szttem semmit nem csinált rosszul frank.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
hat meg szerencse h ilyen [auto_cenzúra] jatekkal is szerzunk pontokat. az igaz h most a trio szetesett, de akko is szegyen h a Barcelonat olykor szivassa egy Levante szintu csapat. Na de remeljuk h minel elobb rajonnek a fiuk h egy mecs 90 perces, es egy kicsit kemenyebben es hajtosabban fognak odaallni.ugy setaltak olykor a palyan mintha edzesen lennenek. Gudjonhsen meg Giuly, nem mondom h mindig, de egy idoben csak annyiban kulomboztenk kozulunk h ok a palyarol neztek a mecset. S nem csak ok.
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Hát szép...úgy játszott a csapat mintha már bajnokok lennénk.
Valdes nyújtott értékelhetőt meg Deco az első félidőben, a többiek 0 Rijkaardot is beleértve.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Egy részével egyetértek, amit írtál, azonban én nem látom ilyen súlyosnak a helyzetet, bár kétségtelen tény, hogy elszórakoztuk a győzelmet, Santi és Xavi simán hozhatta volna a meccset, de a Levante nagyon jól kontrázott, Ettien fenomenális volt, még jó, hogy nem kezdett, de talán ezért is volt olyan jó, mert abba az időszakba, amit kapott López Carótól, azt nagyon megnyomta és jól játszott.
Sajnos pontrúgásból kaptunk gólt, idén nem először, hasonló volt a Deportivo ellen is, akkor egy tizenegyes kivédése utáni kipattanóra nem mentek a védők, most meg egyedült Puyol állt Valdés mellett 3 levanteivel szemben, ezt a meccset nagyon elszúrtuk, sajnos, csak abban bízhatunk, hogy a Sevilla nem hozza a meccsét és akkor maradunk elsők
Sajnos pontrúgásból kaptunk gólt, idén nem először, hasonló volt a Deportivo ellen is, akkor egy tizenegyes kivédése utáni kipattanóra nem mentek a védők, most meg egyedült Puyol állt Valdés mellett 3 levanteivel szemben, ezt a meccset nagyon elszúrtuk, sajnos, csak abban bízhatunk, hogy a Sevilla nem hozza a meccsét és akkor maradunk elsők

- Andris
- Adminisztrátor
Jöjjön hát a csatáraink szapulása:
Guddy:
Szerintem, bár már mondtam vhol, vmikor, ő a barca történetének, de legalábbb is a az elmúlt jó néhány év legrosszabb igazolása.
Egyetlen kapuratörő mozdulata sem volt.
Most nem azért mondom, mert hangsulyozni akarom, h mennyire elégedetlen vagyok vele: DE ITT JÖN EGY Érdekes dolog: a 6. percben feltűnt, h még nem láttam Gudjohnsent. Ez nem is volt véletlen, teljesen komolyan mondom, mert figyeltem, Guddy barátunk a 28. percben ért először labdához, amikor is lekezelés után elcsenték a lábáról.
ennyit róla egynelőre
Giuly: Egyre kevesebbet tud hozzátenni, és jó ha kibír szuflával 45 percet.
Egy nagy nulla volt ma. mint előtte oly sokszor. Nem tud labdátkezelni, sem helyezkedni, sem cselezni, és amint láttuk, nem mer lőni üres kapura, amiben csak egy szál kapus van.
Mondjon kérem valaki egy olyan jellemzőt a viszonylag gyors futáson kívül, ami rá jellemző.
Noskérem, ez a véleményem, kérem az egyetnem értéseket.
Több szót nem is pazarlok rá.
Guddy:
Szerintem, bár már mondtam vhol, vmikor, ő a barca történetének, de legalábbb is a az elmúlt jó néhány év legrosszabb igazolása.
Egyetlen kapuratörő mozdulata sem volt.
Most nem azért mondom, mert hangsulyozni akarom, h mennyire elégedetlen vagyok vele: DE ITT JÖN EGY Érdekes dolog: a 6. percben feltűnt, h még nem láttam Gudjohnsent. Ez nem is volt véletlen, teljesen komolyan mondom, mert figyeltem, Guddy barátunk a 28. percben ért először labdához, amikor is lekezelés után elcsenték a lábáról.
ennyit róla egynelőre
Giuly: Egyre kevesebbet tud hozzátenni, és jó ha kibír szuflával 45 percet.
Egy nagy nulla volt ma. mint előtte oly sokszor. Nem tud labdátkezelni, sem helyezkedni, sem cselezni, és amint láttuk, nem mer lőni üres kapura, amiben csak egy szál kapus van.
Mondjon kérem valaki egy olyan jellemzőt a viszonylag gyors futáson kívül, ami rá jellemző.
Noskérem, ez a véleményem, kérem az egyetnem értéseket.
Több szót nem is pazarlok rá.
- József Attila
- József Attila
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem szabad egyből levonni azt a következtetést,hogy kiesünk majd a Bl-ből.Elszórakoztuk ezt a meccset,ennyi történt.
A Werder ellen egy másik Barca fut majd ki a pályára.
A Werder ellen egy másik Barca fut majd ki a pályára.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
ahogy mondod!minden szavaddal egyet értek!
ez télleg hihetetlen!!!!

ez télleg hihetetlen!!!!

Més qué un Club!!!
- Andris
- Adminisztrátor
Ez komolyan mondom hihetetlen. Egyszerűen nem igaz, hogy egy harmadrangú csapat ellen el lehet adni pontot.
Ennyire [auto_cenzúra] még nem volt idén talán senki sem.
hihetetelen
Még megelőzvén h bárki Frankre fogja, semmi köze nem volt hozzá.
Ez kizárólag a klub vezetőség és a játékosok hibája, mindjárt kifejtem:
először is: Valdes minden védett amit lehetett, jó vol
Thuram is jól nyomta
Puyol is majdnem végig jó volt, Ez az etyien ugy ott hagyta legalább háromszor, h csak nézett.
Belletti nem elég jó, nem tom, már pedig kezdett ujra jobb lenni idén
Zambi már nem nagyon tudott hozzátennni
Oleguer szintén
Edmilson mintha pályán sem lett volna, idén Motta keresztbe hosszába veri őt, nem jó ez így
Deco okés, jól nyomta, pedig alig hagyták élni, kár volt lehozni
Ini nem kapott ki túl jó napot, de nem volt rossz
Xavinak az elmúlt három évben még ilyen [auto_cenzúra] meccse nem volt, sokat hagyott ki persze, nem tom hibáztatni annyira, de a végén azt a ziccert hatszor ellőttem volna a helyében
Ezqu meglepően jó dolgokat csinált egyszer kétszer, de ő is későn jött
csatárokat külön hsz-ben majd, s akkor majd lehet vitatkozni velem
A klub hibája, h nincs csatárunk.
bőven lett volna lehetőség vészigazolásra, mégsem tették meg, és ez nagyon nagy hiba volt, mi mért nem tudtuk Larson visszahívni három hónapra?????
Ez a csatárhármas tehetségtelen, favágó semmit sem ér.
Rég igazolni kellett volna.
Még annyi, h ez a csapat még az uefa kupából is ki fog esni, ha Ronaldinho és még vki a jobbak közül meg nem ment minket, mert a maradék csatáraink nem érnek...lóphaszt sem.
Lehet írni az egyet nem értő hszeket.
szeretettel várom őket:D
Ennyire [auto_cenzúra] még nem volt idén talán senki sem.
hihetetelen

Még megelőzvén h bárki Frankre fogja, semmi köze nem volt hozzá.
Ez kizárólag a klub vezetőség és a játékosok hibája, mindjárt kifejtem:
először is: Valdes minden védett amit lehetett, jó vol
Thuram is jól nyomta
Puyol is majdnem végig jó volt, Ez az etyien ugy ott hagyta legalább háromszor, h csak nézett.
Belletti nem elég jó, nem tom, már pedig kezdett ujra jobb lenni idén
Zambi már nem nagyon tudott hozzátennni
Oleguer szintén
Edmilson mintha pályán sem lett volna, idén Motta keresztbe hosszába veri őt, nem jó ez így
Deco okés, jól nyomta, pedig alig hagyták élni, kár volt lehozni
Ini nem kapott ki túl jó napot, de nem volt rossz
Xavinak az elmúlt három évben még ilyen [auto_cenzúra] meccse nem volt, sokat hagyott ki persze, nem tom hibáztatni annyira, de a végén azt a ziccert hatszor ellőttem volna a helyében
Ezqu meglepően jó dolgokat csinált egyszer kétszer, de ő is későn jött
csatárokat külön hsz-ben majd, s akkor majd lehet vitatkozni velem
A klub hibája, h nincs csatárunk.
bőven lett volna lehetőség vészigazolásra, mégsem tették meg, és ez nagyon nagy hiba volt, mi mért nem tudtuk Larson visszahívni három hónapra?????

Ez a csatárhármas tehetségtelen, favágó semmit sem ér.
Rég igazolni kellett volna.
Még annyi, h ez a csapat még az uefa kupából is ki fog esni, ha Ronaldinho és még vki a jobbak közül meg nem ment minket, mert a maradék csatáraink nem érnek...lóphaszt sem.
Lehet írni az egyet nem értő hszeket.
szeretettel várom őket:D
- József Attila
- József Attila
Neee, nemigaz még rijkaad se lehet ekkora tarack h nem rakja be a kezdőbe ezu-t de most komolyan mé nme lehet életében eccer ezdő??ez ááá....
50 sucks,The Game and big pac the kings of hip hop...

sleepy69 írta:Sziasztok Magyar Barcások.
Csak egy kérdésem lenne nem tudná valaki megmondani hogy hol lehet jegyet venni a neten a barca meccseire? Vagy lehet-e egyáltalán? Mennék Barcelonába jövöre csak aggodom hogy mikor ott leszek már elfogynak a jegyek. Előre is köszönöm a segítséget.
Ha pártoló tag vagy akkor könnyü dolgod van..... Ha nem vagy akkor viszont tök drága lesz akármilyen meccsre is mennél.
Soci-ként max 120 euro körül van egy jegy (kivéve a madrid meccs mert arra már rég nem tudsz foglalni, még tagként sem) a legjobb helyre, egy 1. kategóriás meccre (pl. Espanyol, Atletico M., stb.). A többi meccsre kisebb csapatok ellen kb. 80 euró a legdrágáb tikett ami a tribünre szól (ahonnan tv közvetités is van, a cserepadok oldalára). Most ráadásul már tagként bármelyik meccsre tudsz jegyet foglalni (akár BL, akár bajnoki, sőt még idegenbeli meccsekre is ), egy socio igazolvánnyal a neten max. két helyet igényelhetsz. Úgy kalkulálj, hogy olyan meccsre ami népszerü arre igen nehéz két egymás mellettit foglalni. Én azt gondolom érdemes kiváltani a pártoló tag igazolvány mert ha egy meccsre kimész a szezonban már visszahozta az árát kb. 140 euro körül lehet az éves dij jövöre, legalábbis nekem ott körül mozog.
Amúgy próbálkozhatsz internetes jegykereskedő cégekkel, de szerintem ott majdnem kétszer annyiért kapsz jegyet adott helyre.
Szervezett úttal menni nem érdemes, mert ha magadnak foglalsz repülőt, szállást, jegyet sokkal jobb áron meg tudod tenni.
Sok sikert, remélem tudtam valamit segiteni.
Ha esetleg lenne valami kérdésed szivesen válaszolok.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Nem is utazott a kerettel, tehát 100% hogy nem játszik. Egyébként én Deco-t is pihentetném, és akkor Iniesta maradhatna a középpályánH.Atesz írta:Valaki mondja meg nekem,hogy Ronaldinho játszik-e ma a Levante ellen!
Légyszi!Nagyon fontos lenne!

Előre a TITOlusokért!
-
- Barça B
Ok!Köszi!barca99 írta:Én úgy tudom nem játszik. Az avatarodat meg légyszi vedd kisebbre mert széthúzza a fórumot. ja és úgy tudom az aláírásodban nem lehet GIF animáció...
Utálom azokat,akik váltogatják a csapatukat.Rühellem a divatdrukkereket...
Én úgy tudom nem játszik. Az avatarodat meg légyszi vedd kisebbre mert széthúzza a fórumot. ja és úgy tudom az aláírásodban nem lehet GIF animáció...
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Zambrottán kívül valószínűleg Edmílson is pihenni fog, így Belletti és Motta játékára sok esély van.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nehéz lesz,főleg ilyen kerettel,ráadásul idegenben..Remélem nagyon hajtanak majd a fiúk..
Thuram alap,hogy kezdő,de szerintem Zambi kezdjen,aztán álljon be Belletti is..bár akkor sem lennék elkeseredve,ha Belletti kezdene!Nyerni kell!
2006.12.02. 20.00. SportKlub [Élő]:
Levante - F.C.Barcelona
FoRcA BaRcA!
Thuram alap,hogy kezdő,de szerintem Zambi kezdjen,aztán álljon be Belletti is..bár akkor sem lennék elkeseredve,ha Belletti kezdene!Nyerni kell!

2006.12.02. 20.00. SportKlub [Élő]:
Levante - F.C.Barcelona
FoRcA BaRcA!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hát, a mai kezdőcsapat egy kicsit light-osnak tűnik. Ennyire nem szabadna biztosra venni a győzelmet, mert a kötelezők mindig a legnehezebbek. Tudom, h kedden egy kva fontos meccs jön, de a bajnokság számomra fontosabb, mint a BL. Ott sok pénz van, de a győzelem, és a hazai meccsek nagyobb jelentőséggel bírnak. Attól függetlenül ma este nyerni kell. Én a jobb oldalra beállítanám Bellettit, aki nem szolgált rá az ilyen mértékű mellőzésre, sokkal tartozik neki a Barca-család: május 17. Emellett nekem nagyon szimpi, alázatos és nagyon jólelkű focista, mindenki számára példa lehet. A másik mellőzött játékos, Thuram, tegnap már ki is fakadt, mondván nem turistaként van Barcelonában, s ha nem kap kellő bizalmat, úgy elmegy. Nem szabadna elengedni, mert akkor mi a túrónak fizettünk érte 5milkót a juvénak, ha csak a kispadot koptatja. A kispadon egy saját nevelédsű tehetség is el tudna üldögélni, de még én is. Mert annyira nem vagyunk eleresztve anyagilag, hogy vki ötmilkóért ücsörögjön a padon. Meg aztán annál jobb játékos, szóval többet kéne játszatni, a villarreal ellen is jól teljesített.
A bajnokságban a következő 5-6 meccs könnyebbnek tűnik, azokaon 12-15 pontot be kell gyűjteni, talán a real és a sevilla egy kicsit megbotlik, és akkor a tavaszra némi előnnyel fordulhatunk.
Szombat este csodálatos pillanatokat szereztek nekem a fiúk. Inietsa gólja sem volt csúnya, de amit Ronnie varázsolt, az feledhetetlen élményt jelentett a számomra. Ronnie a világ legjobb labdarúgója, fény az éjszakában. És újra önfeledten, gyermekien mosolygott - öröm volt látni gyermeki nevetését. Azt hiszem az egész Barca-családnak megdobogtatta a szívét. Azt kell mondanom, h a Barca történetének valaha volt legjobb játékosa, hozzá kevesen hasonlíthatók. Talán Kubala, Ramallets, Rexach, Cruyff, Koeman, Sztoicskov. Remélem meghosszabbítja a szerződését 2014-ig, és innen vonul nyugdíjba. FORCA BARCA! FORCA CATALUNYA! Ja, és jövő szombaton, mindannyian gondoljunk a Föld valaha élt legnagyobb labdaművészére. Álljunk meg egy pillanatra, tekintsünk az ég felé, és imádkozzunk az Úrhoz, aki elszólította közülünk Puskás Ferencet. Teljen meg könnyel a szemünk, és rebegjünk hálát az égnek: Köszönjük Istenünk, hogy magyarok vagyunk, Köszönjük Urunk, hogy nekünk adtad Öcsi bácsit! Isten Veled, az Úr adjon Neked örök nyugodalmat, és az örök világosság fényeskedjék Neked, Nyugodjál békességben! varga tamás
A bajnokságban a következő 5-6 meccs könnyebbnek tűnik, azokaon 12-15 pontot be kell gyűjteni, talán a real és a sevilla egy kicsit megbotlik, és akkor a tavaszra némi előnnyel fordulhatunk.
Szombat este csodálatos pillanatokat szereztek nekem a fiúk. Inietsa gólja sem volt csúnya, de amit Ronnie varázsolt, az feledhetetlen élményt jelentett a számomra. Ronnie a világ legjobb labdarúgója, fény az éjszakában. És újra önfeledten, gyermekien mosolygott - öröm volt látni gyermeki nevetését. Azt hiszem az egész Barca-családnak megdobogtatta a szívét. Azt kell mondanom, h a Barca történetének valaha volt legjobb játékosa, hozzá kevesen hasonlíthatók. Talán Kubala, Ramallets, Rexach, Cruyff, Koeman, Sztoicskov. Remélem meghosszabbítja a szerződését 2014-ig, és innen vonul nyugdíjba. FORCA BARCA! FORCA CATALUNYA! Ja, és jövő szombaton, mindannyian gondoljunk a Föld valaha élt legnagyobb labdaművészére. Álljunk meg egy pillanatra, tekintsünk az ég felé, és imádkozzunk az Úrhoz, aki elszólította közülünk Puskás Ferencet. Teljen meg könnyel a szemünk, és rebegjünk hálát az égnek: Köszönjük Istenünk, hogy magyarok vagyunk, Köszönjük Urunk, hogy nekünk adtad Öcsi bácsit! Isten Veled, az Úr adjon Neked örök nyugodalmat, és az örök világosság fényeskedjék Neked, Nyugodjál békességben! varga tamás