Nem tudom volt-e, most láttam egy 6ai hírt a marca-ban Dungarol (
http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 16850.html). Azt mondja, néhány részletben, Ronaldinhoról: "jelezte, hogy Ronaldinhonak változtatni kell a stílusán" "többet kell törődnie a csapattal ha vissza akarja szerezni kezdőpozícióját a válogatottban"
"A brazil edző figyelmeztette Ronaldinhot: Nem elég ha mindenki sztár akar lenni egy csapatban. Ez egyetlen sztár a csapat, és a taktikai részben a játékosnak be kell segítenie a védelemben és területet bejátszani. Nem elég a tehetség. Fel kell áldozni magát a csapatért"
"Dunga elmondta h az a jó játékos aki labdát szerez, gólt szerez, vagy segít gólt szerezni a társainak, a többi csak duma. Azok a válogatottak akik Brazilia ellen játszanak nem ugy játszanak ahogy a spanyol bajnokság csapatai, ezért alkalmazkodni kell"
Nos, kb ennyi. sztem dunga nem csak a válogatottra gondolt. félreértés ne essék 12 éve barca drukker vagyok, ronaldinhot szeretem és becsülöm, de szerintem a siker elvitte őt is, a szurkolókat is valahova, ami nem jó. Hiába mutatott valamit az utóbbi pár mecscen a srác, az angol bajnokság középmezőnyében tökismeretlen játékosoktól is lehet ilyet látni egy-egy meccsen. Szerintem Ronnie még nem OKés. Nem kritikákat kéne kapnia, hanem valakinek jó be kéne neki olvasnia. És szólni h elsősorban focista és ember nem pedig Nike reklámfigura.
FORZA BARCA!
FORZA RONALDINHO!