2007.01.12. 23:47:03
Guddy.
Eltelt egy fél év, kicsit több, és szinte végig kezdő volt, számtalanszor végigjátszotta a meccseket.
Nagyon nem vagyok kibékülve a gondolattal, h ő az 1. számú csatárcserénk, persze majd csak akkor, ha Eto'o visszatér.
Nem is tudom, az oroszoknál nem volt első, de még csak második szempont sem a technikai képzettség, és ez Eiduron meg is látszik.
Nem nagyon tud labdát kezelni, elég ramatyul helyezkedik, és csak a 100%-os helyzetekből tud gólt lőni.
Számomra nagyon kevés az amit nyújt.
Év eleje felé volt róla szó, h Larsonnak még csak a nyomába sem ér az eddig mutatott teljesítmény alapján. Akkor sokan leoltottak, többek közt engem is, h várjuk ki a végét, meg nem mondjak 3 meccs után véleményt.
Hát most már nyugodt szívvel, megalapozottan kijelenthetem, h ez az állapot nem változott, Guddy harmat gyenge.
Szerintem nem csináltunk vele jó vásárt, és nyáron akár még túl is adhatnánk rajt, de mindenképp kell vki, aki végre átveszi Larson üresen hagyott helyét.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila