Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem azokat nem ő nyerte hanem a csapat! Ennyi erővel adhatták volna Motta-nak isRoni mellett szól a két díj...PD, BL.
Én már elmondtam, hogy Puyolnak se, sőt semmilyen védőnek nem adtam volna oda az Aranylabdát. Ha visszaolvasol, láthatod, hogy sokakanak nem azzal van a baja hogy vagy 4 hónapja Cannavaro a Real játékosa. Egyébként Roni csinált "pár" olyan dolgot a VB-ig, ami miatt meg is kaphatta volna. Henry is megérdemelte volna viszont Roni mellett szól a két díj...PD, BL.wakii írta:Titeket az zavar legjobban hogy nem a dinnye kapta meg se az aranylabdát se ezt a díjat (ha tényleg canna kapja) meg az, hogy Canna védő és, hogy kaphatja egy védő... kiváncsi lennék mit mondanátok, ha puzsol kapta volnapersze egyesek csőrét még az bántja, hogy a realba játszik
és ha érdekel valakit sztem se érdelmi meg mert henrynak kellett volna kapnia mindkét díjat...
Nálam meg 1.Robinho 2.Ramos 3.Raul1.Rinho,2.Etoo,3.Messi nálam!!
belópodzik a szobájába és kilopja a vitrinből vagy hogy????ehelyett díjakat lop el másoktól...
elfogult meg én vagyok ugye?Ronal.10 írta:most ez mi?? Ronaldinho a 3.??? miiiii?? Cannavaro ezt is mire fel nyerte meg?? tegnap álitották ki!!! égés az az ember!!!
És a Zidán mit keres még a fifa-nál?? abba hagyta hagyuk békén szevasz!!!! még mit fog nyerni???????![]()
1.Rinho,2.Etoo,3.Messi nálam!!
Nos Cannavaro első helyét meg lehet érteni. De, hogy Zidane mit keres egyáltalán egy olyan listán, ahol ÉV(!!!!!!!!!!) játékosáról van szó, ez nevetséges. Láttam a vb-t (ami egyébként 0 volt, szóval a játékosok sem lehettek sokkal jobbak) játszott két és fél jó meccset, és végül fejelt egy Materazzit. Utána visszavonult. Tavasszal nem csinált semmi különöset, szóval nem értem, hogy lehet egyáltalán a listán. Elismerem nagy játékos volt, de akkor meg lett jutalmazva szépen aranylabdával.R.M.C.F írta: szerintem az összes szavazó kapitány/lehettek vagy 250-en / tévedtek....a 4 hónapig jól játszó gondolom Zizu akart lenni.azt ne felejtsd el hogy Zizu vitte a franciákat a VB-n nem Henry.Zizu volt a csapat legjobbja....kár hogy nem láttátok a VB-t.Azt hogy Dinnyo is elérte azt mint Zizu hát nem tudom...lehet hogy eléri majd egyszer....abban biztos lehetsz hogyha 3 HENRY van a pályán akkor sem lett volna Franciao Európa és Világbajnok csak Zizuval.A döntőben egymaga intézte el a kedvenceimet....
És Franciao. mikor lett Európa-és VilágbajnokR.M.C.F írta:abban biztos lehetsz hogyha 3 HENRY van a pályán akkor sem lett volna Franciao Európa és Világbajnok csak Zizuval.A döntőben egymaga intézte el a kedvenceimet...., akkor már nem kaphatják ilyen fehérpólós, egyhónapigjóljáccós, egyáltaláncsak4hónapigjáccós meg hasonló zsenik az év játékosa címet! Ha meg már Zidane második, mert tiszteljük, elismerem, hogy kiemelkedőt produkált a futballtörténelemben... nadehát ezzel az erővel Dinho is, ráadásul ő nég ebben az évben gyűjtögetett is egy-két trófeácskát... Razz szal mondom, jövőre is ez kell, aztán már nincsen vb meg ilyenek...
szerintem az összes szavazó kapitány/lehettek vagy 250-en / tévedtek....a 4 hónapig jól játszó gondolom Zizu akart lenni.azt ne felejtsd el hogy Zizu vitte a franciákat a VB-n nem Henry.Zizu volt a csapat legjobbja....kár hogy nem láttátok a VB-t.Azt hogy Dinnyo is elérte azt mint Zizu hát nem tudom...lehet hogy eléri majd egyszer....abban biztos lehetsz hogyha 3 HENRY van a pályán akkor sem lett volna Franciao Európa és Világbajnok csak Zizuval.A döntőben egymaga intézte el a kedvenceimet...., akkor már nem kaphatják ilyen fehérpólós, egyhónapigjóljáccós, egyáltaláncsak4hónapigjáccós meg hasonló zsenik az év játékosa címet! Ha meg már Zidane második, mert tiszteljük, elismerem, hogy kiemelkedőt produkált a futballtörténelemben... nadehát ezzel az erővel Dinho is, ráadásul ő nég ebben az évben gyűjtögetett is egy-két trófeácskát... Razz szal mondom, jövőre is ez kell, aztán már nincsen vb meg ilyenek...
Én csak tippelni tudok....szerintem kisorsolhatták.Pont őt huzták ki,szerencsés fickó.VictorValdes19 írta:ez nem igaz hogy kaphatta meg canavarro
![]()
![]()
Igazad van, ez igazságos út lenne. Csakhogy, mint valkakinek az aláírásában is szerepelt: "sajnos minden a pénzről szól az élet asztalán", és ezekben a díjátadókban elképzelheteten nagy összegek vannak számunkra földi halandóknak. Reklám-bevétel, reklám-bevétel, reklám-bevétel... A híradók megveszik a jogot, h bemondhassák a tévében, az átadóműsor közbeni nézettség miatt óriásiak a reklámárak, hatalmas pénzt fizet a televizó televíziós jogdíj nélkül, a játékoshoz ezek után ömlenek a szponzorok, h aztán újabb termékeket lehessen velük eladni újabb meccsek szünetében... Szóval irtózatosan bonyoluult egy dolog és nem lehet megjátszani azt, h hhol va díj, hol pedig nincs. Egyébként én sem értek egyet az első hárommal. Teljes mértékben elfogadhatatlannak tartom.valdo88 írta:sztem az lenne talán a jó megoldás,h ha csak akkor adnának ilyen díjakat,ha az adott évben vki kimagaslót nyújtott.ezt pl lehetne úgy venni a szavazásnál,h lenne egy bizonyos százalék,amit meg kell kapnia a játékosnak.