Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt ugye nem gondoltad komolyan?csak davidsot kéne visszahívni
Rijkaard érkezéséig Xavi vkp volt...Messinho írta:Visszatérve vkp posztra szerintem az se lenne hülyeség ha Xavit tanítanák meg erre a helyre hisz Iniesta már átvette helyét és jobban is játszik!!
Egyet értek veled. Del Horno jó vétel lett volna.Messinho írta:Oleguer és Gudjohnsen mardhatna, jó cserék!Bal hátvédnek annak idején Del Hornot kellet volna megszereznünk de Abidal kitűnő vétel lenne!!
Vkp posztra én Essient tartom jó választásnak!!
Messiről annyit, hogy szerintem egy olyan ligába nem menne ahol csalók játszanak, mint a Juve és a Milan, tehát ebből következik, hogy nálunk marad!!
Eto'o se menne a Milanba hisz a világ legjobb klubjában játszik!!
Motta maradhatna Essien cseréjeként de Edmilsont elkéne passzolnunk!!
Hargreaves nem Barca szintü játékos, Motta-t semmi pénzért nem adnámLos Banditos írta:Hargraves a VKP poszta(esetleg Xabi Alonso) kéne.A balszélsőre pedig Abidal.
És eladhatjuk Ezquerrot,Motta-t és Sylvinhot(Gio-t nem lenne szívem.![]()
)
Csak 12-t? Izlandi barátunkért...LG írta:Jo játékos a Palacio, de mivel itt van Etoo, cserecsatárért nem adunk 18 millkát.
És ugyanez volt Sorínnal is, elég jól játszott itt, de nagyok voltak a fizetési igényei, amit akkor a Barça nem állt volna, talán a mai csapat anyagi lehetőségei megengedhetnék magának, hogy állja Sorín fizetését is. Balhátvéd poszton nagyon jó volt és segítette szorgalmasan a támadásokat, ahogy most Sylvinho és akkor még fiatalabb is volt, mint Syl.Subinho írta:az biztos, h hiba volt davidsot elengedni!!! ő aztán télleg energikus, erős, labdabiztos! egyszóval Mr. tökéletes! de a karrierjét alaposan elcseszte az inter, aztán a totenham... már ott sem kezdő!!! pedig a barcában azóta is első számú vkp lenne, ez tuti! és ezt ő is tudja! elk*rta! nem kicsit, nagyon!!!
Akárcsak Javier!barcakiraly írta:Hargraevs-t egyre nagyobbra értékelem itt a vb meccsek ismétlése alatt. iszonyatos mennyiségűt fut és küzd
Albeldát én nem tartom olyan jonak h leigazoljuk. Sennát viszont szivesen látnám én isRivaldo11 írta:Szerintem Mota nem rossz,csak túlontúl benne van a piros lap a játékában.A sárga után ajánlatos lecserélni,márpedig sárgát egy vkp elég gyakran összeszed...
A spanyol vkp-k közül szerintem Albelda a legjobb,de őt lehetetlen elhozni.rajta kívül talán Marcos Sennát-ugye ő már spanyol- látnám még szívesen vkp-ként nálunk.Ladabiztos,erőteljes,sokat fut,és veszélyesek a lövései.