Messinho írta:Oleguer és Gudjohnsen mardhatna, jó cserék!Bal hátvédnek annak idején Del Hornot kellet volna megszereznünk de Abidal kitűnő vétel lenne!!
Vkp posztra én Essient tartom jó választásnak!!
Messiről annyit, hogy szerintem egy olyan ligába nem menne ahol csalók játszanak, mint a Juve és a Milan, tehát ebből következik, hogy nálunk marad!!
Eto'o se menne a Milanba hisz a világ legjobb klubjában játszik!!
Motta maradhatna Essien cseréjeként de Edmilsont elkéne passzolnunk!!
Egyet értek veled. Del Horno jó vétel lett volna.
Sajnos azt kell kérdeznem: Ki beszélt itt Essienről? Ha nem történik valami Fatal error a Cselzinél akkor Essien onnan vonul vissza.
Messi? Messi mindig is hangoztatja hogy ő nem akar elmenni innen. Meg szerintem annyival tartozik is nekünk hogy nem megy el még. Azért mégis csak az "életét" mentettük meg azzal a kezeléssel amikor idejött és a kezelés költségeit magunkra vállaltuk. Meg foglalkoztak vele és itt lett az aki. Nem lenne szép dolog tőle..... De amúgy is....ha én a hülye falusi fejemmel tudom hogy Messit elengedni óriási hülyeség akkor ezt valszeg tudja Laporta és Txiki is.....
Eto'o val ugyan az a helyzet mint Messivel. Ő is mindig mondja hogy nem akar elmenni és nem is fog elmenni....remélem
Visszatérve még Cris Ronihoz. Számomra a legeslegjobb vételnek számítana

Mégpedig azért mert "sajnos" Messivel nem lehet egy lapon említeni és ülne 1-2 idényt a padon és azt a elképzelhetetlenül nagy pofáját kicsit letörné és annyira elmenne a kedve hogy derékbatörne a karrierje és elmenne színésznek....az úgy is annyira megy neki

Persze ezt most csak viccnek szántam de ennek ellenére nagyon de nagyon utálom CR-t