Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szeretem Marci mikor ilyen cinikus vagyMarci írta:Megyek. Nem tudtam írni mert nem vagyok otthonBercy írta:Én jobban örülnék ha aki jön az itt felíratkozna és nem bemondás alapján jönne. (ezért is van a fórum)Ronaldinho 17 írta:Nem azért mondtam NorbiCsak Marci mondta hogy jön,és még nem jelentkezett,gyere mert 2 óra foci után még 2,szóval elég fáradtak leszünk,legyünk miné többen!
Melkor, ha legközelebb nem akarnak hinni neked akkor lépj be a nevemmel és írd be hogy megyek
Megyek. Nem tudtam írni mert nem vagyok otthonBercy írta:Én jobban örülnék ha aki jön az itt felíratkozna és nem bemondás alapján jönne. (ezért is van a fórum)Ronaldinho 17 írta:Nem azért mondtam NorbiCsak Marci mondta hogy jön,és még nem jelentkezett,gyere mert 2 óra foci után még 2,szóval elég fáradtak leszünk,legyünk miné többen!
Szia!ZTE! írta:Helló! Ha lesz délután foci(lehet h írtátok csak elkerülte a figyelmem) arra tudok menni,de az estire sorry de nem!
üdv
Én jobban örülnék ha aki jön az itt felíratkozna és nem bemondás alapján jönne. (ezért is van a fórum)Ronaldinho 17 írta:Nem azért mondtam NorbiCsak Marci mondta hogy jön,és még nem jelentkezett,gyere mert 2 óra foci után még 2,szóval elég fáradtak leszünk,legyünk miné többen!
...tehát Marci <---> gnorbert csere a kispadon (így is - még ha Zoli nem megy végül - bőségesen meglesztek)Ronaldinho 17 írta:...Amúgy Marci is mondta szombaton hogy jön!!!De 5-6-an pont elegek leszünk...
Sajnálattal közlöm, hogy elmarad a foci, mivel a Gergőék nem tudnak jönni. 4 emberrel kiállni elég gáz volna, ha esetleg a a "B" csapatból jelentkezik valaki akkor még lehet belőle foci.Bercy írta:Zsolti és barátai elleni meccs ( szombat 21.00-23.00 ) résztvevőit kérem iratkozzanak fel:
1.
2.
3.
4.
5. Silva
6. Melkor
7. Zsolti
8. Bercy
Gergőék holnap adnak választ.
Mondjuk én is szívesebben nézném a meccset, mint a Te botladozásaidat nézzem, de sajna nem adatik meg nekem... csak Te...Silvanus írta:Nos én megyek, HA lesz egyáltalán belőle valami, hiszen Bercy már el is döntötte ezt, BÁR... szombat este 22.00-tól Espanyol-Barcelona meccs lesz, és még gondolkodom rajta, hogy inkább arra mennék ki, megnézni...
Háááát, nem is tudom.