Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ööööö, hogy is mondtad??Slither írta:Hát Saviola sem csinál semmit...
Tényleg???Slither írta:Hát Saviola sem csinál semmit...
Már nem azér de mer legalább 4 kulcsjátékos hiányzik (ha Zambit is annak veszsük) és nem nyerünk meg 2 meccset, akkor már repüljön az edző ? sory de akor sztem ti még nem fociztatok élőbe, csak képekről v tv-ből láttátok, lehet azér érezni 1 játékos hiányát is, nem hogy 3-étantiimperialista írta:Igen, szerintem ezt most meg kellene lépni. Ezt nem csak Saviola miatt mondom...varga tamás írta:Az espanyol meccs félidejénél tartunk, de a csapat vesszőfutása tovább tart. Ki kell mondani: EDZŐKÉRDÉS van, Rijkaard egyhalom [auto_cenzúra]. Úgy hiszem, a türelem elfogyott, ha nem nyerünk - márőedig nem fogunk -, akkor ki kell rúgni. Most még időben van, nincs elveszve a bajnokság és a bl, ill. a kupa. 5 bajnoki, 1 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség, kevés gól - elfogadhatatlan. Rijkaardnak mennie kell! Ez a véleményem! varga tamás
Jöhetne például egy Henk Ten Cate nevű ember??antiimperialista írta:Igen, szerintem ezt most meg kellene lépni. Ezt nem csak Saviola miatt mondom...varga tamás írta:Az espanyol meccs félidejénél tartunk, de a csapat vesszőfutása tovább tart. Ki kell mondani: EDZŐKÉRDÉS van, Rijkaard egyhalom [auto_cenzúra]. Úgy hiszem, a türelem elfogyott, ha nem nyerünk - márőedig nem fogunk -, akkor ki kell rúgni. Most még időben van, nincs elveszve a bajnokság és a bl, ill. a kupa. 5 bajnoki, 1 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség, kevés gól - elfogadhatatlan. Rijkaardnak mennie kell! Ez a véleményem! varga tamás
Igen, szerintem ezt most meg kellene lépni. Ezt nem csak Saviola miatt mondom...varga tamás írta:Az espanyol meccs félidejénél tartunk, de a csapat vesszőfutása tovább tart. Ki kell mondani: EDZŐKÉRDÉS van, Rijkaard egyhalom [auto_cenzúra]. Úgy hiszem, a türelem elfogyott, ha nem nyerünk - márőedig nem fogunk -, akkor ki kell rúgni. Most még időben van, nincs elveszve a bajnokság és a bl, ill. a kupa. 5 bajnoki, 1 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség, kevés gól - elfogadhatatlan. Rijkaardnak mennie kell! Ez a véleményem! varga tamás