Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.16. 23:17:15

Ordog írta:Guddy-t úgysem fogja kihagyni, mert nagy és erős!!! :lol:
Nem tudom, ezt iróniának szántad-e, de az tény, hogy nem is túl nagy, ráadásul gyengén is játszik. Pedig bizonyításra volt lehetősége bőven...
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.16. 23:15:17

Ezt ide is beírom:
Minden elismerésem az övé, szerintem azért is maradt, hogy bebizonyítsa, neki helye lenne a Barcában. Hát most bebizonyította (pedig sokak számára ez már eddig is nyilvánvaló volt) :!:
Érdekes, hogy az utolsó 3 meccsen csak ő lőtt gólt. Mégse ér rijkaardnak annyit, mint a gyenge Gudjohnsen :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2007.01.16. 23:29:41-kor.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.16. 23:08:31

Többekközött saját magát is okolhatja hogy nem játszott eddig. Ha anno belemegy a fizucsökkentésbe mint a csapattársai 99%-a, akkor most neki is lenne 2 bajnoki és 1 bl aranya! Ennyi

Amúgy mostani formáját tekintve egyértelmű, hogy a kezdőben lesz a köv meccsen. Egy Ronaldinho-Guddy-Saviola 3-asra tippelek. Guddy-t úgysem fogja kihagyni, mert nagy és erős!!! :lol:
PCsabi
aka Game90

2007.01.16. 23:01:53

Ezt a győzelmet Saviolának köszönhetjük :!: Utóbbi meccseken nagy formában van. Remélem hétvégén kezdő lesz Ronaldinho és Guddy/Giuly mellett :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.16. 22:50:17

Szép volt Javier, csak így tovább, és megkapod a hosszabbítást. :)
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.16. 21:26:14

A mai három gólja után itt az ideje leülni vele tárgyalni, mert különben igencsak nagy fújolások lesznek.
Meg majd mehetnek a fenyegető levelek is. :D
Méghogy nem illik Rijkaard elképzeléseibe...
Kép
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.16. 20:36:15

Subinho írta:saviola technikás, jó játékos, de nem klasszikus csatár, főleg nem egy középcsatáros rendszerben. ő inkább a 2 csatáros, vagy a visszavont csatáros rendszerben lenne király! persze gudjohnsen sem középcsatár, ő is inkább visszavontabban játszott a cselsziben és hiba is volt erre a posztra igazolni! az nem igaz, hogy nem tud cselezni, mert sztem igen is jól fedezi a lasztit, csak mert nem csinál biciklicseleket. technikás játékos ő is, csak nem ebbe a rendszerbe való! ide olyan ember kéne aki ki tudja használni, hogy tömik lasztival, nem pedig ő próbál irányítgatni. mint pl. egy adriano! ő tuti kihasználná, hogy a támadó taktika rá épül! lásd régebben ronaldo! vérbeli csatár kell erre a posztra, aki olyan, mint a cápa, ha megérzi a vért! eto'o ilyen, de jelenleg ő az egyetlen a keretben!!!
egyébként saviolával kapcsolatban, aki kevesli a játéklehetőségét: örüljetek neki, h ennyi lehetőséget kap. kaphatta volna azt is mint beckham capellotól: többet nem fog játszani itt, hiába maradt...
Azért Eto'o sem az a kimondottan befejező csatár, ért az irányításhoz is, hányszor de hányszor volt olyan, hogy a középpályáig jött vissza labdáért és onnan indította a széleken Ronaldinhót vagy a másik oldalon Messit. Samu univerzális csatár és tényleg kevés ilyen képességű játékos van, mint ő.

Végülis Saviola befejezőcsatár, de nem olyan magas és az ívelt labdákra nem tud reagálni sokszor, ez a hátránya. Viszont gyors, jól fedezi a labdát miközben vezeti és jól cselez.
madmax87
Jugador del Barça

2007.01.16. 17:34:50

lionelmessi19 írta:Az elmúlt egy-két hétben látva Saviola játékát oda voltunk tőle, h Frank mért nem játszatja, és h a klub mért nem akar hosszabítani vele.

Azért ne felejtsünk el egy igen komoly problémát, ami többek között ennek az oka.

Ez pedig a fizetés. Saviola nem hajlandó abból a fizetésből engedni, ami aránytalanul sok, és ha ezt nem képes megtenni, akkor nem is akar igazán a barcában maradni. És akkor nem is kell.
Ha benyögné, h beéri kevesebbel is, és amíg még lehetőséget kap, jól játszik, akkor sztem Laporta, és Frank is elgondolkodnának a hosszabbításon.
Hát nem tudom, nem hinném hoyg a barca annyira rossz anyagi helyzetben llenne hogy saviola amit nem jáccana most is mikor tisztán láccik hoyg csak ö menthet meg minket amig nincs a kis messink meg etonk, s sajnos ha most nem jáccik akkor mikor fog??? mert mindenki látja hoyg sokkal jobb mint guddi és ezqerronál meg guilynél meg áhhhhhhh... szal simán beférne , de remélem megegyeznek tiszta lappal indulhat és itt marad velünk én bizom benne!
elprat
Capitá del Barça

2007.01.16. 16:56:56

Subinho írta: egyébként saviolával kapcsolatban, aki kevesli a játéklehetőségét: örüljetek neki, h ennyi lehetőséget kap. kaphatta volna azt is mint beckham capellotól: többet nem fog játszani itt, hiába maradt...
Igaz ami igaz,ha nem csak a lóvé érdekelné maradna felepénzért a Barcában,nagyon kíváncsi vagyok az ügy végére,remélem jól fog dönteni,bár a Pénz az tényleg nagy Úr...
Subinho ezzel azért nem értek 1et,mert Capello az Capello,Franky meg Franky...Pl.:
Szemétség Capellotól csak azért a lelátóra üldözni Beckhamet mert nem kíván padozni+mert szappanoperát csinált "Megyek ,vagy maradok a Realnál címmel",és elkívánkozik Madridból(tök mind1 h a lóvé vagy a játék miatt....khm)
Ez milyen hozzáállás?Azért ne csak a játékos "adjon" mivel függ a klubtól,ennek oda-vissza kéne működnie.
Franky meg egy tök mormális,laza,empatikus,közvetlen edző aki ezek mellett rendet is tud tartani,nem lehet mindent vasszigorral elintézni!
Hiába nem illik bele Saviola az elképzeléseibe,ő azért rendre bizonyít és nem nyafog.Itt maradt mert így alakult,ha a vezetők is beleegyeztek eddig az azért jelent valamit,és hihetetlen nagy öröm volt számomra ismét Barca mezben/meccseken látni!
Akármi is lesz,az biztos h okosan kéne döntenie....mert félek h elkallódik...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Andris
Adminisztrátor

2007.01.16. 15:40:54

Az elmúlt egy-két hétben látva Saviola játékát oda voltunk tőle, h Frank mért nem játszatja, és h a klub mért nem akar hosszabítani vele.

Azért ne felejtsünk el egy igen komoly problémát, ami többek között ennek az oka.

Ez pedig a fizetés. Saviola nem hajlandó abból a fizetésből engedni, ami aránytalanul sok, és ha ezt nem képes megtenni, akkor nem is akar igazán a barcában maradni. És akkor nem is kell.
Ha benyögné, h beéri kevesebbel is, és amíg még lehetőséget kap, jól játszik, akkor sztem Laporta, és Frank is elgondolkodnának a hosszabbításon.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.01.16. 15:33:35

Egyáltalán nem érzém magam vaknak, szted a Monaco micsoda? Jelenleg francia középcsapat, a Sevilla mi volt mikor kellett nekik Saviola? Semmi, 6. helyen végző jó kis spanyol csapat, év végén opciós joguk volt rá, de nem maradt!!!! Saviola ha olyan nagy Barca fan lenne akkor csökkentette volna a fizetését. Jobb játékosnak tartom Guddynál, de nem alkalmas a klasszikus posztra. És a mostani teljesítménye sem a régi Savigólt idézi.
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.16. 15:25:10

saviola technikás, jó játékos, de nem klasszikus csatár, főleg nem egy középcsatáros rendszerben. ő inkább a 2 csatáros, vagy a visszavont csatáros rendszerben lenne király! persze gudjohnsen sem középcsatár, ő is inkább visszavontabban játszott a cselsziben és hiba is volt erre a posztra igazolni! az nem igaz, hogy nem tud cselezni, mert sztem igen is jól fedezi a lasztit, csak mert nem csinál biciklicseleket. technikás játékos ő is, csak nem ebbe a rendszerbe való! ide olyan ember kéne aki ki tudja használni, hogy tömik lasztival, nem pedig ő próbál irányítgatni. mint pl. egy adriano! ő tuti kihasználná, hogy a támadó taktika rá épül! lásd régebben ronaldo! vérbeli csatár kell erre a posztra, aki olyan, mint a cápa, ha megérzi a vért! eto'o ilyen, de jelenleg ő az egyetlen a keretben!!!
egyébként saviolával kapcsolatban, aki kevesli a játéklehetőségét: örüljetek neki, h ennyi lehetőséget kap. kaphatta volna azt is mint beckham capellotól: többet nem fog játszani itt, hiába maradt...
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.16. 15:15:29

Viszont az a rész nem állja meg a helyét, hogy idén csak Saviola talált a hálóba, mert Xavi is lőtt szabadrúgásgólt!
madmax87
Jugador del Barça

2007.01.16. 15:10:43

sm0kee írta:Nem tudok mast mondani, csak azt ha Saviola jatszik az elozo meccseken ( bajnokin ) akkor nem egy db gyozelmunk lenne... az elmult 4 bajnokin :|
Kellene a csapatba ,mert szivjatekos naon ... es guily meg gudjhonsen nem érhet el hozza' jatektudasban:( , de nem a kedves eddzo vár a csodára hogy majd egyszer a matrix torvenyeit meghazudtolva gudjhonsen megtanul cselezni es labdát kezelni ^^
NA lehet támadni ha nincs igazam ^^ :D peace
Egyetértek veled, bár mondjuk guddi is tuzd cselezni csak nem illik bele a csapatba abszolut vagyis nem csatárként, már cselsziben is középpályást jácott nem tom most éppen mért kell eröltetni, a kis nyulunk ezersze jobb nála! FOREVER CONEJO VIVA BARCELONA!!!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.16. 15:08:03

Guddy tud cselezni (ld. a Werder meccs), csak nem olyan jól és azt csak ritkán teszi. Más a játéka, ő inkább a 2-ékes rendszerben, klasszikus centerként jó. Saviola hátrébb játszik, többet jön hátra :arrow: többet érintkezik a labdával :arrow: mindenképpen többet tud, és többet kell mutatnia a technikai tudásából. Amúgy én is bírnám ha maradna Saviola, de úgy se fog.
sm0kee
Barça C

2007.01.16. 09:55:46

Nem tudok mast mondani, csak azt ha Saviola jatszik az elozo meccseken ( bajnokin ) akkor nem egy db gyozelmunk lenne... az elmult 4 bajnokin :|
Kellene a csapatba ,mert szivjatekos naon ... es guily meg gudjhonsen nem érhet el hozza' jatektudasban:( , de nem a kedves eddzo vár a csodára hogy majd egyszer a matrix torvenyeit meghazudtolva gudjhonsen megtanul cselezni es labdát kezelni ^^
NA lehet támadni ha nincs igazam ^^ :D peace
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.01.16. 09:14:32

áhh sztem nem rugott annyit! :roll:
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.16. 07:50:01

Tényleg? Én kevesebbre emlékeztem. Meg hát azután a szezon után itt sokan azzal érveltek a visszatérése ellen, hogy "a Monacoban sem rúgott sok gólt". A 17/18 az már elég sok.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.01.16. 07:19:15

Hat azert a monacoban rugott :) 17/18 golt..sztem az egesz jo :)
Tiziano Crudeli fan :!:
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.16. 00:39:44

Rumig írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131255
Egész értelmes és sajnos szomorú cikk az nso-tól :?
Van benne egy kis túlzás is, mert nem sikerült neki olyan jól az az egy év Monacoban. A tavalyi már elég jó volt, bár kétszer is megsérült hosszabb időre... Elég sok gólt lőtt, és nagy érdemei voltak az UEFA-kupa megnyerésében (nem a döntőn, hanem amíg addig eljutottak).
De a cikk nagy részével természetesen én is egyetértek!
Aprieto

2007.01.15. 23:52:59

Spanyol lapok szerint Saviolának előszerződése van a Real Madriddal :o
Rumig
Entrenador del Barça

2007.01.15. 23:42:05

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131255
Egész értelmes és sajnos szomorú cikk az nso-tól :?
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
madmax87
Jugador del Barça

2007.01.15. 18:49:07

Cooltiszo írta:Sztem Saviolát, de ha annyira húde megagiga jó akkor miért nem kapott se nyáron, se most vmi élcsapattól ajánlatot, ráadásul most ingyen lehet vinni, senkinek se kell a nagycsapatok közül, és ez nem véletlen...
Már boccs de te mekkora vak vagy!!!
Szted amikor a monacoba volt az nem volt élcsapat vagy a sevilla amelyik elég csunyán elvert minket az sem élcsapat, ráadásul mindenki láthatja hogyh ezerszer jobb mint bármelyik "friss" igazolásunk, ennyi!
Maradnia kell és hogy mért nem megy el????? Te nem hallottál még a klubb hüségröl?? Nem véletlen hogy a kinti katalán szurkolok nagy kedvence, és ünnepelt volt mikor vissztért és golt szerzett, mer él-hal a barcáért, ilyen játékos kell!!!!!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.01.15. 18:41:53

Sztem Saviolát, de ha annyira húde megagiga jó akkor miért nem kapott se nyáron, se most vmi élcsapattól ajánlatot, ráadásul most ingyen lehet vinni, senkinek se kell a nagycsapatok közül, és ez nem véletlen...
elprat
Capitá del Barça

2007.01.15. 18:36:28

raven írta:Én nem értem, hogy Saviola miért nem maradhat. Sztem Rijkaard a világon az egyetlen edző akinek nem férne be a kezdőjébe..
Na erre mondtam én h ez nem kóser,itt vmi más lehet,egy olyan ok amit nem tud6unk,csak ők.Ilyen kaliberű csatár és rohadt jó ha felveszi a ritmust-nem fér be.........haha :twisted: :twisted: :twisted:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Lezárt