Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, ezt iróniának szántad-e, de az tény, hogy nem is túl nagy, ráadásul gyengén is játszik. Pedig bizonyításra volt lehetősége bőven...Ordog írta:Guddy-t úgysem fogja kihagyni, mert nagy és erős!!!
Azért Eto'o sem az a kimondottan befejező csatár, ért az irányításhoz is, hányszor de hányszor volt olyan, hogy a középpályáig jött vissza labdáért és onnan indította a széleken Ronaldinhót vagy a másik oldalon Messit. Samu univerzális csatár és tényleg kevés ilyen képességű játékos van, mint ő.Subinho írta:saviola technikás, jó játékos, de nem klasszikus csatár, főleg nem egy középcsatáros rendszerben. ő inkább a 2 csatáros, vagy a visszavont csatáros rendszerben lenne király! persze gudjohnsen sem középcsatár, ő is inkább visszavontabban játszott a cselsziben és hiba is volt erre a posztra igazolni! az nem igaz, hogy nem tud cselezni, mert sztem igen is jól fedezi a lasztit, csak mert nem csinál biciklicseleket. technikás játékos ő is, csak nem ebbe a rendszerbe való! ide olyan ember kéne aki ki tudja használni, hogy tömik lasztival, nem pedig ő próbál irányítgatni. mint pl. egy adriano! ő tuti kihasználná, hogy a támadó taktika rá épül! lásd régebben ronaldo! vérbeli csatár kell erre a posztra, aki olyan, mint a cápa, ha megérzi a vért! eto'o ilyen, de jelenleg ő az egyetlen a keretben!!!
egyébként saviolával kapcsolatban, aki kevesli a játéklehetőségét: örüljetek neki, h ennyi lehetőséget kap. kaphatta volna azt is mint beckham capellotól: többet nem fog játszani itt, hiába maradt...
Hát nem tudom, nem hinném hoyg a barca annyira rossz anyagi helyzetben llenne hogy saviola amit nem jáccana most is mikor tisztán láccik hoyg csak ö menthet meg minket amig nincs a kis messink meg etonk, s sajnos ha most nem jáccik akkor mikor fog??? mert mindenki látja hoyg sokkal jobb mint guddi és ezqerronál meg guilynél meg áhhhhhhh... szal simán beférne , de remélem megegyeznek tiszta lappal indulhat és itt marad velünk én bizom benne!lionelmessi19 írta:Az elmúlt egy-két hétben látva Saviola játékát oda voltunk tőle, h Frank mért nem játszatja, és h a klub mért nem akar hosszabítani vele.
Azért ne felejtsünk el egy igen komoly problémát, ami többek között ennek az oka.
Ez pedig a fizetés. Saviola nem hajlandó abból a fizetésből engedni, ami aránytalanul sok, és ha ezt nem képes megtenni, akkor nem is akar igazán a barcában maradni. És akkor nem is kell.
Ha benyögné, h beéri kevesebbel is, és amíg még lehetőséget kap, jól játszik, akkor sztem Laporta, és Frank is elgondolkodnának a hosszabbításon.
Igaz ami igaz,ha nem csak a lóvé érdekelné maradna felepénzért a Barcában,nagyon kíváncsi vagyok az ügy végére,remélem jól fog dönteni,bár a Pénz az tényleg nagy Úr...Subinho írta: egyébként saviolával kapcsolatban, aki kevesli a játéklehetőségét: örüljetek neki, h ennyi lehetőséget kap. kaphatta volna azt is mint beckham capellotól: többet nem fog játszani itt, hiába maradt...
Egyetértek veled, bár mondjuk guddi is tuzd cselezni csak nem illik bele a csapatba abszolut vagyis nem csatárként, már cselsziben is középpályást jácott nem tom most éppen mért kell eröltetni, a kis nyulunk ezersze jobb nála! FOREVER CONEJO VIVA BARCELONA!!!sm0kee írta:Nem tudok mast mondani, csak azt ha Saviola jatszik az elozo meccseken ( bajnokin ) akkor nem egy db gyozelmunk lenne... az elmult 4 bajnokin
Kellene a csapatba ,mert szivjatekos naon ... es guily meg gudjhonsen nem érhet el hozza' jatektudasban:( , de nem a kedves eddzo vár a csodára hogy majd egyszer a matrix torvenyeit meghazudtolva gudjhonsen megtanul cselezni es labdát kezelni ^^
NA lehet támadni ha nincs igazam ^^peace
Van benne egy kis túlzás is, mert nem sikerült neki olyan jól az az egy év Monacoban. A tavalyi már elég jó volt, bár kétszer is megsérült hosszabb időre... Elég sok gólt lőtt, és nagy érdemei voltak az UEFA-kupa megnyerésében (nem a döntőn, hanem amíg addig eljutottak).Rumig írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131255
Egész értelmes és sajnos szomorú cikk az nso-tól
Már boccs de te mekkora vak vagy!!!Cooltiszo írta:Sztem Saviolát, de ha annyira húde megagiga jó akkor miért nem kapott se nyáron, se most vmi élcsapattól ajánlatot, ráadásul most ingyen lehet vinni, senkinek se kell a nagycsapatok közül, és ez nem véletlen...
Na erre mondtam én h ez nem kóser,itt vmi más lehet,egy olyan ok amit nem tud6unk,csak ők.Ilyen kaliberű csatár és rohadt jó ha felveszi a ritmust-nem fér be.........haharaven írta:Én nem értem, hogy Saviola miért nem maradhat. Sztem Rijkaard a világon az egyetlen edző akinek nem férne be a kezdőjébe..