Jó, tudom, hogy nem egy meccsen dől el, hogy ki a jobb...

Én először a VBn láttam hasonlot: USA-ITA meccsen, az amerikaiak golját nem adta meg ilyenért a biro...elősször csak néztem miért nem, aztán a kommentátor elmagyarázta, h ez a szabálrealmadridfan írta:1. Higuaín nem volt lesen.
2. Ramos a labda útjában állt, de, ha nem áll ott, akkor is gól, mert a kapusnak semmi esélye nem volt, hogy kivédje...![]()
Maradjunk annyiban, hogy megadható gól volt, amit a bíró nem adott meg...![]()
Viszont: Így nem kell még 2 meccset játszani a Sevillával...![]()
és ez nektek nem valami kedvező...
Ez aztán a győztes mentalitás...realmadridfan írta: Viszont: Így nem kell még 2 meccset játszani a Sevillával...![]()
Bocsika, hogy csak most szólok hozzá, de eddig nem voltam gép közelben.
Egyenlöre igen. De nézd meg pl. Mikel inkább a cselzit választotta a nagymultu Mu helyett.realmadridfan írta:Ezért írtam, mert kíváncsi voltam a reakcióra![]()
de am. tényleg a legjobb, még ha a pillanatnyi forma(és az elmúlt 3 év)-et leszámítva...és azért sztem nagyobb szám Nálunk játszani, mint pl.:
a Lyonban, akiknek nagyon jól megy az elmúlt 5 évben...
nincs igazam???![]()
És az alatt 1 meccsett nyertek a világ legjobb csapatábarealmadridfan írta:Mondjuk sztem kb ennyiből is le lehet szűrni, hogy gagoból, és Higuaínből nagy játékosok lesznek!Az elején még látszott rajtuk hogy nagyon izgulnak, de mostmár nem mondanám róluk, hogy kb 1 hónapja jöttek a világ legjobb klubjába
![]()
!
Ebből is látszódik, hogy a Realt nem éppen a pénzügyi szakemberek, hanem egy bizonyos David Beckham hűzta ki a kutyakakiból... Szerintem végelszámolásnál tartanának, ha nincs a "középszerű színész" barátunk. Csupa ilyen remek pénzügyi tranzakciót hajtottak végre. A szabályt erősítő kivétel Michael Owen esete, akin egy csomó pénzt nyertek, de azt is inkább a szarkák bőkezű elnökének, Sheppardnak köszönhetik. Szóval ezen egy másodpercig sem érdemes töprengeni...Game90 írta:14:12 - Emerson a jövő héten 5 millió euró ellenében visszatérhet a Juventusba.
12 millióért vették. Fél év alatt 7 milliót bukhatnak rajta
Náluk nem számít a lóvé ebből is látszik+nem baj,majd vesznek egy újabb híres sztárfocistát .....nincs ebben semmi meglepőGame90 írta:14:12 - Emerson a jövő héten 5 millió euró ellenében visszatérhet a Juventusba.
12 millióért vették. Fél év alatt 7 milliót bukhatnak rajta
A helyedben inkább csendben maradnékrealmadridfan írta:ti csak fogjátok be bundások!