grecki írta:Atesz írta:16:35 - Saviola közeledik Madridhoz... igaz egyelőre a városi rivális elsőszámú kiszemeltje.
Most az Atleticoról van szó.
Ja, én is olvastam, hogy Saviola lesz az Atletico első számú kiszemeltje, mert nagy valószínűséggel Torres távozik. (Az új szerződése aláírásakor 40 millióra csökkentették a 90 milliós kivásárlási árat.)
Szóval, ha Saviola nem akar/nam akarják, hogy maeadjon, akkor vegyük meg Torrest!
Eladjuk Giuly-t, Ezquerrót és Gudjohnsent (összesen kb 20 millióért), és akkor lehetne a triumvirátust+Torrest rotálni! Lenne minőségi csatár mindig a kispadon + Dos Santos!
Hát nagyon jól hangzik, el kell ismerni, Messi, Eto'o, Dinho, Torres. Brrrrr

De van néhány probléma:
1. Ha távozik Torres akkor gondolom írtak pár klubbot aki esélyes lehet és erős a gyanúm h a barca neve nem szerepelt ott.(Habár Torres nyilatkozott olyat még régen h csak a barcában tudná magát elképzelni az Atleticón kívül)
2. Nme tudom okos ötlet lenne-e ennyi sztárt venni, nem biztos hogy jó kerekedne ki belőle.
3. Torres gondolom tisztában van vele h nálunk nem lenne mindíg kedző, sőt. A Mu meg sok csapat tárt karokkal várja őt az első számú befejező posztjára.
4. Ahogy ismerem Rijkaard-ot meg a vezetőséget ilyen téren, hát... Örüljünk ha egy VKP-t vesznek meg esetleg egy bal hátvédet. Inkább pátyolgatják Ezqu-t meg Gudi-t
Hát minösszesen csak ennyi akadálya van Torres megszerzésének
De legjobb lenne ha savi maradna!