Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem játszott azért annyival rosszabbul csereként beállva. Mindkét 2. félideji gólban benne volt, meg volt 1 nagy helyzete. Ja, és balszélen kellett játszania, ami azért elégé idegen tőle. Így nézve azért nem rossantiimperialista írta:Tényleg nem játszott jól, de szerencsére gólt lőtt. A cseréje indokolt lett volna, ha normális képességű csatár állt volna a helyére. Az izlandit viszont felesleges volt helyette behozni, így gondolta a Camp Nou közönsége is.
Nem rossz guddi sem csak Saviola sokkal jobb nála föleg ha a csatársort tekintjük és az eredményességet!!!antiimperialista írta:Tényleg nem játszott jól, de szerencsére gólt lőtt. A cseréje indokolt lett volna, ha normális képességű csatár állt volna a helyére. Az izlandit viszont felesleges volt helyette behozni, így gondolta a Camp Nou közönsége is.
Kössz, amúgy Messi nyilatkozta! Saviola honlapján fennvan a teljes szöveg, ez csak a cim volt!PetI írta:"Remélhetőleg Saviola marad a Barçánál" kb ezt.lionel19 írta:"Ojalá Saviola se quede en el Barça" nem tudjátok ez mit jelent???
grecki írta:Ja, én is olvastam, hogy Saviola lesz az Atletico első számú kiszemeltje, mert nagy valószínűséggel Torres távozik. (Az új szerződése aláírásakor 40 millióra csökkentették a 90 milliós kivásárlási árat.)Atesz írta:16:35 - Saviola közeledik Madridhoz... igaz egyelőre a városi rivális elsőszámú kiszemeltje.
Most az Atleticoról van szó.
Szóval, ha Saviola nem akar/nam akarják, hogy maeadjon, akkor vegyük meg Torrest!
Eladjuk Giuly-t, Ezquerrót és Gudjohnsent (összesen kb 20 millióért), és akkor lehetne a triumvirátust+Torrest rotálni! Lenne minőségi csatár mindig a kispadon + Dos Santos!
Ja, én is olvastam, hogy Saviola lesz az Atletico első számú kiszemeltje, mert nagy valószínűséggel Torres távozik. (Az új szerződése aláírásakor 40 millióra csökkentették a 90 milliós kivásárlási árat.)Atesz írta:16:35 - Saviola közeledik Madridhoz... igaz egyelőre a városi rivális elsőszámú kiszemeltje.
Most az Atleticoról van szó.