Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Igen, akkor lehetne mondjuk Giuly is, de ő meg már nem bír 90 percet és akkor átmenne Iniesta Ronaldinho helyére, de inkább Ezqunak kéne kezdenie. Majd ma és holnap kiderükl a hírekből, hogy vállalja-e Ronaldinho a meccset, vagy sem.
- Andris
- Adminisztrátor
Nagyon nem vagyok elájulva tőle...nem rossz, de nincs benne semmi különleges...Ronaldinho #10 írta:Skacok, találtam egy eszméletlen hangulatos Ronnie háttérképet:
http://www.hatterkepek.hu/download.php?img=247905
csekkoljátok

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Skacok, találtam egy eszméletlen hangulatos Ronnie háttérképet:
csekkoljátok
csekkoljátok

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem meg ha egy kicsit fáj a lába, még nyugodtan játszhat. Most nem olyan idők vannak, h van elég csatárunk, meg 1-2 meccs ide vagy oda mind1. Ha tud futni, márpedig akkorát nem kapott, h ne tudjon, akkor játszon csak. Azért az idei legszarabb meccsén is többet tetti, mint ezqu valaha, vagy akár Guddy vagy Giuly idén...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én Barrachos-al értek 1etlionelmessi19 írta:Nem! Ha tud játszani, akkor kell hogy játszon. Nem engedhetjük ki a kezünkből ezt a kis előnyt. aztán majd pihen kicsit, ha lesznek a többiek. ugy értem messi és etooLos Barrachos írta:Hát én azt mondom, hogy most pihentetni kéne Ronaldinhót és nem azt kockáztatni, hogy esetleg jobban rásérüljön és ne tudjon kiállni egy fontosabb meccsre, ha hosszabb időre kidőlne. Szóval most újból jöhet Santi és megmutathatja, hogy nem olyan béna, mint amit eddig mutatott.

- Andris
- Adminisztrátor
Nem! Ha tud játszani, akkor kell hogy játszon. Nem engedhetjük ki a kezünkből ezt a kis előnyt. aztán majd pihen kicsit, ha lesznek a többiek. ugy értem messi és etooLos Barrachos írta:Hát én azt mondom, hogy most pihentetni kéne Ronaldinhót és nem azt kockáztatni, hogy esetleg jobban rásérüljön és ne tudjon kiállni egy fontosabb meccsre, ha hosszabb időre kidőlne. Szóval most újból jöhet Santi és megmutathatja, hogy nem olyan béna, mint amit eddig mutatott.
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Jöhet bárki,csak Santi neeee!!!Frászt kapok tőle.Los Barrachos írta:Hát én azt mondom, hogy most pihentetni kéne Ronaldinhót és nem azt kockáztatni, hogy esetleg jobban rásérüljön és ne tudjon kiállni egy fontosabb meccsre, ha hosszabb időre kidőlne. Szóval most újból jöhet Santi és megmutathatja, hogy nem olyan béna, mint amit eddig mutatott.
Kockáztatni úgyse fognak az orvosok,akkor játszik Ronnie,ha 100%-os.
Még vele is nagyon nehéz lenne,hát még nélküle.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát én azt mondom, hogy most pihentetni kéne Ronaldinhót és nem azt kockáztatni, hogy esetleg jobban rásérüljön és ne tudjon kiállni egy fontosabb meccsre, ha hosszabb időre kidőlne. Szóval most újból jöhet Santi és megmutathatja, hogy nem olyan béna, mint amit eddig mutatott.
-
- Director del Fútbol
Szerintem is kaphatna nagyobb védelmet Ronaldinho,állandóan megállás nélük kapja a kisebb-nagyobb rúgásokat,a labdát szinte nem is nézik a védők.
Sajnos ez egy jó ellenszer,addig rúgdossák,amíg elmegy a kedve a játéktól.Egy meccs alatt annyi rúgást kap a lábára,mint a többi játékos összesen.
Egyébként ez a taktikából is adódik,mindig kint ácsorog a széleken,háttal a kapunak megkapja a labdát,futni nem tud semerre,csak ácsorogni a labdával,közben meg össze-vissze rúgdossák.
Lassan észrevehetnék már,hogy betömörülő védelem ellen csak szenved a szélen,kb a félpályánál kap labdákat,amivel nem tud mit kezdeni.Inkább be kellene mennie középre irányítani,a szélen csak akkor tud jól játszani,ha kicsit fellazul az ellenfél védelme.
Mást se látunk,csak hogy az oldalvonalnál megkapja a labdát háttal a kapunak, tologatja vissza a saját kapuja felé,közben pedig lebontják a lábát hátulról.Sokszor Rijkaard taktikája veszi ki őt a játékból.
Sajnos ez egy jó ellenszer,addig rúgdossák,amíg elmegy a kedve a játéktól.Egy meccs alatt annyi rúgást kap a lábára,mint a többi játékos összesen.
Egyébként ez a taktikából is adódik,mindig kint ácsorog a széleken,háttal a kapunak megkapja a labdát,futni nem tud semerre,csak ácsorogni a labdával,közben meg össze-vissze rúgdossák.
Lassan észrevehetnék már,hogy betömörülő védelem ellen csak szenved a szélen,kb a félpályánál kap labdákat,amivel nem tud mit kezdeni.Inkább be kellene mennie középre irányítani,a szélen csak akkor tud jól játszani,ha kicsit fellazul az ellenfél védelme.
Mást se látunk,csak hogy az oldalvonalnál megkapja a labdát háttal a kapunak, tologatja vissza a saját kapuja felé,közben pedig lebontják a lábát hátulról.Sokszor Rijkaard taktikája veszi ki őt a játékból.
-
- Entrenador del Barça
De csak a meccek elején, aztán gondolom úgy vannak vele a sporik, hogy nehogymá mindig szabadot adjak Dinhonak, és 4.-5. alkalomtól kezdve már nem fújják be, vagy kevésszer, akkor is inkább csak a nagyobb, durvább szabálytalanságot.LG írta:Sztem meg épp h tulságosan is védik őt a birok
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Llegenda del Barça
annak kéne természetesnek lennie, h az olyan zsugásokat, mint ronaldinho, védjék a bírók, mivel csak úgy tudja megállítani a sok gyökér favágó hátvéd őt is, h agyonrúgják a dolgozót.
nem kéne megvárni, amíg kitörik a lábát. tottinál is addig ugattak, h színészkedik,amíg meg nem érkezett az empolis paraszt.
nem szeretném uezt végignézni ronaldinhónál vmi spanyol paraszttal.
nem kéne megvárni, amíg kitörik a lábát. tottinál is addig ugattak, h színészkedik,amíg meg nem érkezett az empolis paraszt.
nem szeretném uezt végignézni ronaldinhónál vmi spanyol paraszttal.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Sztem meg épp h tulságosan is védik őt a birokRoniee21 írta:![]()
![]()
![]()
Tudtam h lesz vmi
![]()
![]()
![]()
A zaragoza elleni meccsen rúgták,mint a vadálatok sokszor nem is a labdára mentek
![]()
Felháborító
![]()
éS egyesek csodálkoznak h mért nincs kedve szinte már focizni sem
![]()
![]()
![]()

-
- Llegenda del Barça
Hát nem tom, kétség kívül nem jó ha nincs Dinho a pályán de ha megint azt nyújtaná amit a Zaragoza meg a Celta előtti meccseken akkor nem lenne nagy veszteség. Mondjuk kétség kívül rossz hír, mostanába elkezdtett hajtani, fent áll a veszélye annak hogy ez a kicsi javulás is visszaesik.
Mindenesetre ha nem játszik akkor nálam nem kérdés hogy kit tennék a kezdőbe : Dos Santos. Itt a nagyszerű alkalom, végre most játszhatna nagyobb ember kihagyása nélkül. Olvastam is a vele kapcsoltas cikket, itt az első alkalom hogy pályára lépjen tavasszal, elvileg Txiki megígérte neki hogy majd játszik. És nagyon nem lenne jó ha elmenne...
Mindenesetre ha nem játszik akkor nálam nem kérdés hogy kit tennék a kezdőbe : Dos Santos. Itt a nagyszerű alkalom, végre most játszhatna nagyobb ember kihagyása nélkül. Olvastam is a vele kapcsoltas cikket, itt az első alkalom hogy pályára lépjen tavasszal, elvileg Txiki megígérte neki hogy majd játszik. És nagyon nem lenne jó ha elmenne...

- elprat
- Capitá del Barça
Csodálkoznék ha ez nem így lenne,én igazából már a múlt hétvégi bajnokin is megijedtem mivel akkor is gyepálták rendesen.Nem egy sérülékeny focista,nem is szimulál,akkor ül ki minden az arcára ha tényleg van vmi.Sztem a Celta ellen összeszedett párat amit a Zara elleni kupameccs megtoldott,a Barcát most az ág is húzza.
Ha az orvosok is engedik Franky persze h kezdőt int neki,ám tudjuk milyen egy úgymond "sérülten játszó" R10....bár ne legyen úgy
Fel van adva a lecke ...
Ha az orvosok is engedik Franky persze h kezdőt int neki,ám tudjuk milyen egy úgymond "sérülten játszó" R10....bár ne legyen úgy

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- Andris
- Adminisztrátor
Bakter, pedig azért nagyon kéne a csapatnak, főként, h szinte nincs is már csatárunk...remélem játszhat.
Igazából sokszor ugy vagyok vele, ha nem játszik ő és messi, akkor nincs is kedvem megnézni.
Ha vmelyikük játszik, akkor ok.
Így viszont végig kell szenvedni...
Háthát....
Igazából sokszor ugy vagyok vele, ha nem játszik ő és messi, akkor nincs is kedvem megnézni.
Ha vmelyikük játszik, akkor ok.
Így viszont végig kell szenvedni...
Háthát....

- József Attila
- József Attila
- elprat
- Capitá del Barça
MaxiCsak a Barca! írta: Más hosszuhaju meg aszem nincs.

Eto'oról nem is beszélve:-))))))))))))))))
Ronnie mindig fölvesz vmi bizbaszt még nyáron is:-),nem is bánom csak játszon jól

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
És tényleg. Akkor milyénk a bajnokság, a kupa, meg a blLos Barrachos írta:Viszont egy valami eszembe jutott!Csak a Barca! írta:De kemény Roni meg Raffa is azóta nem jók mióta hajpántot hordanak, ebbe bele se gondoltam, de kemény![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na de hajpánt ide, hajpánt oda, megint a régi lesz a csapat mihelyt visszatért messi meg eto'o
Ha jön a tavasz és a jó idő, akkor már nem fog kelleni se Ronaldinhónak, se Márqueznek a kendő, így újból jól fognak játszani.![]()

Remélem amikor Messi visszatér nem lesz rajta hajpánt. Ezquero teljesítményét meg már az se ronthatja le. Puyol még felveheti, bár az ő frizuráját az sem tartja össze. Más hosszuhaju meg aszem nincs.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Viszont egy valami eszembe jutott!Csak a Barca! írta:De kemény Roni meg Raffa is azóta nem jók mióta hajpántot hordanak, ebbe bele se gondoltam, de kemény![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na de hajpánt ide, hajpánt oda, megint a régi lesz a csapat mihelyt visszatért messi meg eto'o
Ha jön a tavasz és a jó idő, akkor már nem fog kelleni se Ronaldinhónak, se Márqueznek a kendő, így újból jól fognak játszani.

Jimi Hendrixnek is volt hajpántja...Igaz neki volt alatta valami, amiből merítette a művészetét...Lehet a mi srácaink is takargatnak vele valamit...
De sebaj!...Marquez fejpántján kezd jól csúszni a labda...
Ronaldinho pedig mindegy miben lép pályára, mert szerintem szuszpenzorban és bukósisakban is képes lenne csodákra...
Visszajön Eto'o és máris nem négy emberrel kell majd megküzdenie folyamatosan, hanem csak eggyel, max.kettővel...az meg menni fog!
13gól, az 13gól...
Vagy esetleg elfelejtette itt mindenki, hogyan alázta meg az egész "Elwert Bremen" sorfalát a mi zsenink?
Sempre Barca!

De sebaj!...Marquez fejpántján kezd jól csúszni a labda...
Ronaldinho pedig mindegy miben lép pályára, mert szerintem szuszpenzorban és bukósisakban is képes lenne csodákra...
Visszajön Eto'o és máris nem négy emberrel kell majd megküzdenie folyamatosan, hanem csak eggyel, max.kettővel...az meg menni fog!
13gól, az 13gól...
Vagy esetleg elfelejtette itt mindenki, hogyan alázta meg az egész "Elwert Bremen" sorfalát a mi zsenink?
Sempre Barca!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
De kemény Roni meg Raffa is azóta nem jók mióta hajpántot hordanak, ebbe bele se gondoltam, de kemény

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Bazz, [auto_cenzúra] időszakban van, ennyi... Tavaly is ilyenkor volt hullámvölgyben, aztán február márciusra ki is nőtte, majd a Vb-n megin vissazesett, meg fogjátok még bánni h szidjátok, meg el akrjátok adni.... ( Tisztelet a kivételnek
)

- elprat
- Capitá del Barça
Azt hiszem "hatalmas problémát" kell megvitatnunkLos Barrachos írta:
Amúgy gondolkodtam rajta, hogy még Európába igazolása után egy ideig rövid hajú volt, miért nem vágatja most is le! Szerintem attól még nem felejtene el cselezni!

Én meg úgy emléxem h mikor átjött már nem volt tök rövid haja

Amúgy ne vágassa le,teljesen ok így,tök szexi

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ja, de nehéz lenne Ronie-nak a Grand Slamen villognia!ozsimiki írta:ejha! Ez a hajpánt milyen fontos szerepet tölt be a modern fociban
![]()
![]()
De csak a fociban...nézzétek meg FedererTenisz
hajpánt,immár 10x Grand Slam győztes
![]()
![]()
Ennek utána kell nézni,lehet Ronnie-nak nagyon szorítja az agyát,és azért nem megy

Amúgy gondolkodtam rajta, hogy még Európába igazolása után egy ideig rövid hajú volt, miért nem vágatja most is le! Szerintem attól még nem felejtene el cselezni!

- elprat
- Capitá del Barça
Boixos írta:ezen jót röhögtem!elprat írta:Azok a roh@dt hajpántok,valahol olvastam a fesorolást h miért nem megy mostanság neki,és ez is az "okok" között szerepelt![]()
![]()
![]()
a hajpánt, mint a public enemy!
akkor biztos a hajpánt zavarja a futásban, azért lézengett eddig többnyire...
ilyenkor kell elővenni a nullásgépet és akkor minden okés lesz!![]()
![]()
vagy kevesebbet dumálni a kétszázéves szerződésről meg a reklámpénzekről, a bulizásokról és többet foglalkozni a csapattal, akitől a zsetont kapja.

De amúgy érdekes ,Rafa is azóta bénázik mióta azt a sz@rt hordja...ez nekem is feltűnt

Spiritualitás...?