Oké! Ezer kösszSharkinho írta:Próbáld Firefox-szal. Jobb ötletem nincs. Bocs
UPDATE
Ja, de. X-Cript.
http://www.madridista.hu/nuevo/phpbb/vi ... .php?t=413
Tölsd le, és csináld végig, ami ott le van írva. Csak madridista helyett eurobarca...

Oké! Ezer kösszSharkinho írta:Próbáld Firefox-szal. Jobb ötletem nincs. Bocs
UPDATE
Ja, de. X-Cript.
http://www.madridista.hu/nuevo/phpbb/vi ... .php?t=413
Tölsd le, és csináld végig, ami ott le van írva. Csak madridista helyett eurobarca...
IE-vel....Sharkinho írta:Ozsimiki![]()
IE-vel vagy Firefox-szal próbálod?
Áhh, már rég unná....skizofrén a gyerek, szóval visszajáró vendég lesz.Sharkinho írta:Heh, ez vicces. Te mondod Nekem, hogy fejezzem be...durmi írta:Nem csak ő nézte meg akkor!!Vagy mindenki félrenézte??
Ez hülye vicc.Fejezd már be!![]()
![]()
De tudod mit. Hagyom az egészet. Játszadozz csak. Egyszer úgyis megunod...
Heh, ez vicces. Te mondod Nekem, hogy fejezzem be...durmi írta:Nem csak ő nézte meg akkor!!Vagy mindenki félrenézte??
Ez hülye vicc.Fejezd már be!
Game Koma!Game90 írta:Rákatinttotál a chat-reés bekell jönnie ha van Javád. Gyere fel nem tudunk megverni úgysem. meg persze nem is akarnánk
Nem csak ő nézte meg akkor!!Vagy mindenki félrenézte??Pont hogy egyezik. lm 19 vmit félrenézett... Tök ugyanaz a két ip...
Pont hogy egyezik. lm 19 vmit félrenézett... Tök ugyanaz a két ip...durmi írta:Tehát nem eggyezik!!Hiába mesélem...
nem tom h mi alapján van az ip kiosztás, de 1-2 karakter a kettő közt az eltérés...méghozzá a legvégén...
Gratulálok Sharki,ügyes vagy!
Hát hogy nem ratyi azt tudom!Honnan tudod, h ő mit csinál, amikor nem veled van...?
Kiemeltem a furcsa lényeget!durmi írta:Mi nem járunk ilyen helyekre,de ezekszerint te igen!Még mielőtt visszaírnál valamit, nem láttalak benneteket ott és nem is akarlak.
Mi nem járunk ilyen helyekre,de ezekszerint te igen!Még mielőtt visszaírnál valamit, nem láttalak benneteket ott és nem is akarlak.
Tehát nem eggyezik!!Hiába mesélem...
nem tom h mi alapján van az ip kiosztás, de 1-2 karakter a kettő közt az eltérés...méghozzá a legvégén...