Ezzel teljes mértékben egyetértek!Nem VV-n múlt,hogy 2006 Nov19.-óta nem tud nyerni a csapat idegenben!ráadásul harmadik helyen áll holtversenyben a másodikkal a Zamora díjért....ez szerintem sok mindent elárul semmi baj Valdessel nem mellesleg az egyik kedvencem és a legtöbbet Ö tesz a csapatért!Csúnya lenne az egészet a nyakába varrni!NAGYON CSÚÚNYA!boggabor írta:Nem szeretem VV de iden o a legjobb emberunk igy megvedem o kapus ha hibazik akkor nagyot, de pl Marquez egesz evben pocsek es ot senki sem bantja
Victor Valdés
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
-
- Jugador del Barça
Valdes mellett teljes mellszelesseggel kiallok en is, nagyon sokat koszonhetunk iden eddig neki, nelkule az 5. hely kornyeken tanyaznank mar a primeraban...
On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!
Barcaa!!!!
-
- Hírhozó-cikkíró
Nem akarom kritizálni őt, de sajnos rajta ment el a meccs. A Liverpool azzal elérte a célját: az idegenben lőtt gólt. No, meg Rijkaardon, aki agyatlan módon lehozta a középpályát kis rudinyalogatójára, meg Smárira...
-
- Director del Fútbol
Ha valaki, akkor pont Victor az, aki ebben az idei gyengélkedő Barcában még aránylag kiegyensúlyozottan, jól teljesített. És pont tegnap, pont a legfontosabb meccsen cáfol erre rá... HIHETETLEN! Miért nem ütötte csak ki, MIÉRT??? Miért akarta mindenáron fogni azt a szerencsétlen labdát!?... Sajnos azt nagyon bevédte, és azon ment el a meccs... a második gólt már az után lehetett sejteni, mert megtört minket az a potya!!! 

"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça

talán több dícséretet érdemelne VV!
hosszú, ínséges évek után végre van egy igazán jó kapusunk, sőt:
a legegyenletesebb teljesítményt Ő nyújtja a csapatból! remélem legalább ezen a szinten tudja folytatni.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
luis aragonés egy na de kérem. Szégyellem, hogy egy évig a Barca edzője is volt. Emberileg nulla, kapitányként pedig szánalmas. Sztem minden idők leggyengébb szövkap.-a.
Nem kell káromkodni, amellett, h egy véleményen vagyunk...
Lio
Nem kell káromkodni, amellett, h egy véleményen vagyunk...
Lio
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Sztem a spanyol bajnokság legjobb kapusa Casillas-szal, és már tényleg nem értem a mellőzését a válogatottnál.
Sztem már a világon is top 10-es kapus.
Remélem még sokáig marad nálunk, bár nem is nagyon hiszem, hogy elmenne innen.

Sztem már a világon is top 10-es kapus.

Remélem még sokáig marad nálunk, bár nem is nagyon hiszem, hogy elmenne innen.

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ott a pont. Az elmult időszak talán egyetlen olyan játékosa, aki megbízható formában volt, nagyban neki köszönhető (na meg Savinak), hogy még mindig a lista éllén álunk.Barcaforever írta:Idén felnőtt ő is a feladatához!Nagyon megkomolyodott és nem 9 pontot hozott már a csapatnak....Sztem egyértelműen ő a legbiztosabb pont a csapatban.
Jó lenne válogatottban is látni.![]()
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Idén felnőtt ő is a feladatához!Nagyon megkomolyodott és nem 9 pontot hozott már a csapatnak....
Sztem egyértelműen ő a legbiztosabb pont a csapatban.
Jó lenne válogatottban is látni.

Jó lenne válogatottban is látni.

-
- Hírhozó-cikkíró
Akkor Barthez is rosszul állította fel a sorfalat Roberto Carlos kiflije előtt a "mini-vb-n"? Azt nem mondom, hogy nem lehetett volna jobban megoldani, de én nem egyértelműen az ő számlájára írnám azt a gólt. Ennyi erővel Valdes bakijait is lehetne sorolni...FCB_gábor írta:Arra gondolsz amikor rosszul állította fel a sorfalat és a rövidbe elcsavarták mellette?
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Arra gondolsz amikor rosszul állította fel a sorfalat és a rövidbe elcsavarták mellette?grecki írta:Bármikor is pályára lépett (általában kupameccsen) mindig bravúrt bravúrra halmozott. Igenis nagyszerű kapus! Remélem nem megy el!!!Csak a Barca! írta:Hát nem tudom Jorquerát én nem tartom olyan sokra, de cserének tökéletes.

-
- Hírhozó-cikkíró
Bármikor is pályára lépett (általában kupameccsen) mindig bravúrt bravúrra halmozott. Igenis nagyszerű kapus! Remélem nem megy el!!!Csak a Barca! írta:Hát nem tudom Jorquerát én nem tartom olyan sokra, de cserének tökéletes.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát nem tudom Jorquerát én nem tartom olyan sokra, de cserének tökéletes.
-
- Hírhozó-cikkíró
Ebben egyetértünk. Semmiképp sem kell igazolni helyette senkit, már csak azért sem, mert egy esetleges sérülés vagy formahanyatlás esetén a pótlását házon belül is meg tudnánk oldani. Én Jorquerát legalább olyan jó portásnak tartom, mint Valdest, csak neki épp lehetősége nincs a bizonyításra. Én meg vagyok győződve róla, hogy a Reálon és a Barcán kívül bármelyik spanyol csapatban kezdhetne...Csak a Barca! írta:Isteníteni nem is kell, de másik kapust sem kell a helyére keresni, mivel ő bőven megfelelő a posztra.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Isteníteni nem is kell, de másik kapust sem kell a helyére keresni, mivel ő bőven megfelelő a posztra.
-
- Hírhozó-cikkíró
Azért ne essünk át a ló másik oldalára. Eddig negyon jó formában van, tény, de ne kezdjük már isteníteni! Még van bőven hová fejlődnie, de a spanyol válogatott keretébe már simán beférne, csak az a fasiszta barom nem látja a fától az erdőt... Mint a vb-n, inkább Aranzubiat preferálta... 

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem is olyan rég még sokan meneszteni akartátok. Pedig már akkor sem volt rossz. Látjátok csak bízni kell benne és meghálálja. Majd amikor a bl döntőben eléri a csúcsformáját és nem lehet majd neki gólt lönni akkor fiygeljetek csak.

- Andris
- Adminisztrátor
http://www.youtube.com/watch?v=QzoHETjI ... ed&search=
Too sexy
Komolyra fordítva:
Valdes hatalmas kapussá növi ki magát, lassan európa egyik legjobbja, és 2007ben eddig szerintem egyértelműen és megkérdőjelezhetetlenül a legjobb!
Mondom ezt az alapján, h figyelemmel követem a primerát, a premier league-et, és ugy ahogy a holland, francia, olasz, német bajnokságot.
Nagyon jól járunk a sráccal, és még nagyon fiatal!
Régebben a hideg kirázott a kamikáze kijöveteleitől, és mindenképp elküldtem volna. Mára odáig jutottam, hogy ő az egyik kedvencem a csapatban. Fantasztikus, így tovább!!!
Too sexy

Komolyra fordítva:
Valdes hatalmas kapussá növi ki magát, lassan európa egyik legjobbja, és 2007ben eddig szerintem egyértelműen és megkérdőjelezhetetlenül a legjobb!
Mondom ezt az alapján, h figyelemmel követem a primerát, a premier league-et, és ugy ahogy a holland, francia, olasz, német bajnokságot.
Nagyon jól járunk a sráccal, és még nagyon fiatal!
Régebben a hideg kirázott a kamikáze kijöveteleitől, és mindenképp elküldtem volna. Mára odáig jutottam, hogy ő az egyik kedvencem a csapatban. Fantasztikus, így tovább!!!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
azé érzitek a tegnapi tizenegyest hogy vétte ki na a mi valdesünk egyre jobb lesz világklasszis simán beőlözi Casillast nálam 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
tényleg valdes nagyon gyors ütemben halad felfelé
Csak így tovább hálóőr 

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!