2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezzel teljes mértékben egyetértek!Nem VV-n múlt,hogy 2006 Nov19.-óta nem tud nyerni a csapat idegenben!ráadásul harmadik helyen áll holtversenyben a másodikkal a Zamora díjért....ez szerintem sok mindent elárul semmi baj Valdessel nem mellesleg az egyik kedvencem és a legtöbbet Ö tesz a csapatért!Csúnya lenne az egészet a nyakába varrni!NAGYON CSÚÚNYA!boggabor írta:Nem szeretem VV de iden o a legjobb emberunk igy megvedem o kapus ha hibazik akkor nagyot, de pl Marquez egesz evben pocsek es ot senki sem bantja
Ott a pont. Az elmult időszak talán egyetlen olyan játékosa, aki megbízható formában volt, nagyban neki köszönhető (na meg Savinak), hogy még mindig a lista éllén álunk.Barcaforever írta:Idén felnőtt ő is a feladatához!Nagyon megkomolyodott és nem 9 pontot hozott már a csapatnak....Sztem egyértelműen ő a legbiztosabb pont a csapatban.
Jó lenne válogatottban is látni.![]()
Akkor Barthez is rosszul állította fel a sorfalat Roberto Carlos kiflije előtt a "mini-vb-n"? Azt nem mondom, hogy nem lehetett volna jobban megoldani, de én nem egyértelműen az ő számlájára írnám azt a gólt. Ennyi erővel Valdes bakijait is lehetne sorolni...FCB_gábor írta:Arra gondolsz amikor rosszul állította fel a sorfalat és a rövidbe elcsavarták mellette?
Arra gondolsz amikor rosszul állította fel a sorfalat és a rövidbe elcsavarták mellette?grecki írta:Bármikor is pályára lépett (általában kupameccsen) mindig bravúrt bravúrra halmozott. Igenis nagyszerű kapus! Remélem nem megy el!!!Csak a Barca! írta:Hát nem tudom Jorquerát én nem tartom olyan sokra, de cserének tökéletes.
Bármikor is pályára lépett (általában kupameccsen) mindig bravúrt bravúrra halmozott. Igenis nagyszerű kapus! Remélem nem megy el!!!Csak a Barca! írta:Hát nem tudom Jorquerát én nem tartom olyan sokra, de cserének tökéletes.
Ebben egyetértünk. Semmiképp sem kell igazolni helyette senkit, már csak azért sem, mert egy esetleges sérülés vagy formahanyatlás esetén a pótlását házon belül is meg tudnánk oldani. Én Jorquerát legalább olyan jó portásnak tartom, mint Valdest, csak neki épp lehetősége nincs a bizonyításra. Én meg vagyok győződve róla, hogy a Reálon és a Barcán kívül bármelyik spanyol csapatban kezdhetne...Csak a Barca! írta:Isteníteni nem is kell, de másik kapust sem kell a helyére keresni, mivel ő bőven megfelelő a posztra.