2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Érdekesvarga tamás írta:Itt dobálóztok a nevekkel, ki menjen, ki maradjon. A csapat gerincéhez nem szabad hozzányúlni, én ide sorolom VV-t, Márquezt, Puyolt, Zambrottát, Xavit, Iniestát, Dinhót, Eto'o-t, Messit. Deco esetében én szkeptikus vagyok, maradhat, de akkor javulnia kell. A két szélre kéne egy-egy játékost venni: Zambi mindkét oldalon bevethető, ezt bizonyította. A jobbon Oleguer és Belletti elmegy, de a jövőre is gondolni kell, így jöhetne pl. Dani Alves - gyors, robbanékony, jól ad be. Kell egy vkp. is, aki annyit fut, szerel, mint a bolond, és még a kapura is veszélyes - erre a célra az általatok említett Xabi Alonso megfelelő megoldás lenne. Ő spanyol, és esetleg édesapja - Perico Alonso - Barca-múltjára is lehetne alapozni. És én mindenképpen ragaszkodnék CRonaldo leigazolásához, ma a legjobb formában lévő játékos, aki egy-egy megmozdulásával meccsekt tud eldönteni, mint tegnap is a Fulham ellen. Ha róla van szó, a pénz nem szabad, hogy számítson, adósság ide, adósság oda. Ja, és a padra egy új edző - ehhez mindenképp tartom magam. Az én jelöltem: Guus Hiddink - kiváló stratéga, jól tudja tüzelni a játékosait, kiváló taktikus, és kellő szuggessziós képességekkel bír.
És Ronaldinhót pedig meg kell tartani, nem szabad eladni: szeretni, bíztatni kell. 16 gól az 16 gól, aki el akarja küldeni, az nem teljesen van tisztában az ő értékeivel. Gondoljatok bele: a MU-ban Rooney ősszel szinte nem is találta el a kaput, a fél szezon alatt lőtt öt gólt, de minden meccsen kezdő volt, Sir Alex bízott benne, mert tudta: nem felejtett el ő futballozni, csak nem volt szerencséje, ami máskor befelé pattant a kapufáról, az esetenként idén kifelé. De a bizalom mindennél többet számít a játékos számára. És Dinho igaz, hogy halványabb, mint tavaly, de még így is neki köszönhetjük, hogy a bajnokságban ilyen jól állunk. Gondolkodjatok!!!!
boggabor írta:En Antonio Lopezt hoznam bal vedonek az Atleticobol igy Zambrota jobb oldalon jatszhatna es meg 1 csatart az peddig Trezegue ingyen es Etoo mehet es persze uj edzot Koemant Guardiolaval vagy Bakeroval
Ez nekem is tetszene. Hátul lehetne Zambi baloldalon és akkor vmi jobbhátvéd kéne de akár úgy is lehetne hogy Zambi jobboldal, és akkor megvehetnénk Heinze-t vagy Abidal-t balra. A következő sor, azaz a Xavi-és egy jó VKP is kircsó lenne. Én nem tenném be állandó kezdőnek sem Xavi-t, sem Ini-t, váltogatnák egymást. Azért szerintem Xavi még nincs leírva, ő szerintem ugyan úgy adogatja a labdáit csak mostanába a csapat nem tud vagy nem akar vele mit kezdeni. Vkp-nak én vmi erőembert vennék. Muntari, Makuon, Alou Diarra tökéletes megoldások lennének. Az egyel fentebb lévő Messi-Ronaldinho-? is jó lenne. Habár elgondolkoztam hogy Deco-t ki kéne-e hagyni de hát amit mutat mostnába, nem kifejezetten a rosz forma, hanem az alibizés és nemtörődés alapján nyugodtan ki lehetne hagyni. És azt sem tudom hogy Dinho-nak mennyire menne középnen. Ott mégjobban körbe tudnák szárni, felrugdosni. Szval azon is gondolkoznék még. De ha ott lenne akkor bal oldalra jöhetne Quaresma. Tökéletes lenne. Szerintem a szélen tud annyit mint Ronaldo. És végül a csatár, Eto'o, ez nem kérdés.lionelmessi19 írta:Nekem tetszene nagyon, asszem jól odavernék a világot.lionel19 írta: ------------------Valdes-----------------
1---------Marquez-Puyol----Zambrotta
--------------Xavi--------2---------------
-------------------------------------------
Messi----------Ronaldinho-------------3
--------------------Eto'o------------------
1. egy jobbvédőt igazolni kell
2. egy vkp-t is valami izmos romboló-t
3. ide jöhetne c-roni
Monnyuk Xavi helyére én inkább Iniestát raknám, ő lett az aktuális kedvencem, Messi és Dinho mellett, akik örök fav-ok.
Jobb védőnek ha támadást kell erősíteni, akkor Dani Alves, de ha védelmet, akkor nem tom ki a megfelelő...
vkp-nek már írtam rengetegszer, h miet tartok megfelelőnek, tulajdonságait illetően.
C.ronaldo meg télleg jöhetne, vagy Quaresma, ha már ugyis reformprogram kell Cruyff szerint.
Ez így van, sokkal jobb.Game90 írta:VV mostmár sokkal jobb, mint Dida.Los Banditos írta:Azt a szintet amit Dida mutat azt Victor is tudja hozni.
VV mostmár sokkal jobb, mint Dida.Los Banditos írta:Azt a szintet amit Dida mutat azt Victor is tudja hozni.
B@szk ! elnezest hogy ennyire leszoltalak de en is nacionalista vagyokLos Banditos írta:Azt a szintet amit Dida mutat azt Victor is tudja hozni.Elsősorban én Xabi Alonsora fókuszálnék.Nagyon nagy munkabírású VKP és spanyol.![]()
Én is birom, nagyon tud küzdeni, technikailag is képzett, tudna játszani Decoval és Iniestával középen.Los Banditos írta:Azt a szintet amit Dida mutat azt Victor is tudja hozni.Elsősorban én Xabi Alonsora fókuszálnék.Nagyon nagy munkabírású VKP és spanyol.![]()
Nekem tetszene nagyon, asszem jól odavernék a világot.lionel19 írta: ------------------Valdes-----------------
1---------Marquez-Puyol----Zambrotta
--------------Xavi--------2---------------
-------------------------------------------
Messi----------Ronaldinho-------------3
--------------------Eto'o------------------
1. egy jobbvédőt igazolni kell
2. egy vkp-t is valami izmos romboló-t
3. ide jöhetne c-roni
Vedd úgy, h ki vagy osztva.visca el barca írta:nah meg a másik dolog (nem leszek népszerű, de hát nem is az a célom)
ronaldinho sem egy szent tehén. nem ő a barcelona. és én nem ronaldinhonak szurkolok hanem a csapatnak, ahol nekem igenis ő csak egy a pályán lévő 11-ből. ettol fuggetlenul termeszetesen imadom, hisz nagyszeru jatekos, de ha nem szokik le az állando hisztirol el lehet menni. az érte kapott sulyos euro milliokbol pedig nyugodtan lehet vasarolni 2-3-4 nagyon nagyon jo jatekost
lehet osztani