varga tamás írta:Itt dobálóztok a nevekkel, ki menjen, ki maradjon. A csapat gerincéhez nem szabad hozzányúlni, én ide sorolom VV-t, Márquezt, Puyolt, Zambrottát, Xavit, Iniestát, Dinhót, Eto'o-t, Messit. Deco esetében én szkeptikus vagyok, maradhat, de akkor javulnia kell. A két szélre kéne egy-egy játékost venni: Zambi mindkét oldalon bevethető, ezt bizonyította. A jobbon Oleguer és Belletti elmegy, de a jövőre is gondolni kell, így jöhetne pl. Dani Alves - gyors, robbanékony, jól ad be. Kell egy vkp. is, aki annyit fut, szerel, mint a bolond, és még a kapura is veszélyes - erre a célra az általatok említett Xabi Alonso megfelelő megoldás lenne. Ő spanyol, és esetleg édesapja - Perico Alonso - Barca-múltjára is lehetne alapozni. És én mindenképpen ragaszkodnék CRonaldo leigazolásához, ma a legjobb formában lévő játékos, aki egy-egy megmozdulásával meccsekt tud eldönteni, mint tegnap is a Fulham ellen. Ha róla van szó, a pénz nem szabad, hogy számítson, adósság ide, adósság oda. Ja, és a padra egy új edző - ehhez mindenképp tartom magam. Az én jelöltem: Guus Hiddink - kiváló stratéga, jól tudja tüzelni a játékosait, kiváló taktikus, és kellő szuggessziós képességekkel bír.
És Ronaldinhót pedig meg kell tartani, nem szabad eladni: szeretni, bíztatni kell. 16 gól az 16 gól, aki el akarja küldeni, az nem teljesen van tisztában az ő értékeivel. Gondoljatok bele: a MU-ban Rooney ősszel szinte nem is találta el a kaput, a fél szezon alatt lőtt öt gólt, de minden meccsen kezdő volt, Sir Alex bízott benne, mert tudta: nem felejtett el ő futballozni, csak nem volt szerencséje, ami máskor befelé pattant a kapufáról, az esetenként idén kifelé. De a bizalom mindennél többet számít a játékos számára. És Dinho igaz, hogy halványabb, mint tavaly, de még így is neki köszönhetjük, hogy a bajnokságban ilyen jól állunk. Gondolkodjatok!!!!
Érdekes

Én azért Olegurt nem küldeném el, szerintem már elérte a Barca szintet. Belletti mehet. Egy szélső védő mindenképpen kell Zambrotta mellé a kezdőbe, vagy bal, vagy jobb. Már írtam hogy kiket tartanék megfelelőnek.
A bizalmam Rijkaard-dal szemben meccsről meccsre fogy sajnos. Szeptember óta bebizonyította hogy nem is akora edző mint gondoltuk. Nem tud újjat kitalálni, eröltette ugyan azt a játékot Eto'o és Messi nélkül...

De azért még megvárom a nyarat az én személyes döntésem ügyében az edző kérdésben. De ha még a bajnokság sem lesz meg és nem lesz javulás akkor mehet. Hidding tényleg nagyon jó ezdő, már réges rég bizonyított. Vagy ott van még Scolari, sztem ő is jó lenne. Ronaldo-nak én nem örülnék különösebben. Quaresma is csak úgy lenne jó ha Dinho behúzódik középre, lásd abban a felállásban amit én is javasoltam. Viszont akkor 1értelműen Quaresma.
Na és Dinho...Egy külön téma. Olvastam hogy Rooney-hoz hasonlítottad. Nem lehet a kettőjük rosz formáját összehasonlítani. Rooney nagyon keményen dolgozott hogy újra a régi legyen, végigsprintelte a meccseket, hajtott, küzdött, AKART. Dinho-ra ez nem mndható el sajnos. Nem akar játszani, minden labdát visszajátszik. Ez persze nem azt jelenti hogy adjuk el Dinho-t egy rosz szezon után. De észbe kell kapnia. Ez így nem fog menni.