Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionel19 írta: "Nagyon szeretek Kanadában fellépni, csak azt nem szeretm, hogy ilyenkor egy óceán választ el Amerikától" (Britney Spears)
OKÉ!akkor gyk:visca el barca írta:de ők nem 25-öt fizettek, hanem 30-at illetve 27-et
de ők nem 25-öt fizettek, hanem 30-at illetve 27-etDrigo írta:Visszatréve a kérdéshez.A becsapás ott van, hogy a 25 dollár ugyebár nem osztható 3-mal (a 24 lenne 8*3) és így nem mindenki egyenlő részt fizetett.Mert mindenkinek benn volt 10 dolcsija de a 25 után valakinek bennmaradt még plusz egy dollárja azaz 8-8-9 dollárt fizettek addig ha az egészet nézzük és ha mindenki visszakap egyet - egyet akkor ez 9-9-10-re módosul azaz megvan a hordárnál maradt 2 dollár és 9+9+10+2 már egyenlő 30-cal kicsit bele kell gondolni nem olyan hűde bonyolult onkább a józan paraszti ész kell hozzá.
De nekem nagyon tetszett.
Ennyire nem lehettem kééész,hogy ez ne jusson eszembeMardel írta:9x3, azaz 27 dollárt fizettek tehát be a recepciósnak, aki csak 25öt számolt el költségnek, és íme a 2 dollár különbözet, amit lenyúlt a fránya hordár, nem a 30-27 -et, ami visszavándorolt tulajdonképpen utasaink zsebébe, így ott találnánk!
Remélem nagyjából érthető..
Jó éjt!![]()
Nem lesz ezek után egyszerűvisca el barca írta:![]()
igen...nekem is azt magyaraztak, hogy ők 10et fizettek és azt kell figyelembe venni...nem pedig azt hogy 9-et..de akkor is hulyeseg az egesz![]()
ozsimiki remelem azért eltucc' aludni![]()
![]()
![]()
![]()
Igen! Úgy kijön,ezt tudomGame90 írta:Összeadtam, kivontam, osztottam, szoroztam és nekem is Los végeredménye jött ki![]()
Vagyis 25 van a recepciónál, 3 a férfiaknál és 2 a hordárnál.
Sztem csak a szöveg ,,minősége'' miatt nehéz ez a feladat. Csak egy kicsit átkell gondolni.
És az benne a ,,ciki'', hogy ez kb 5-6 osztály![]()
![]()