Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De!Azért voltak a ziccerek,mert nem volt lezárva a jobb oldal.Belletti megoldotta volna.Érkezhetett volna még-Belletti mellett-Deco helyére Edmilson-és annyi!De a hármast hiba volt megbontani!Ebben a felállásban ugyanúgy benne lett volna az,hogy kapunk is egyet,de az is,hogy eggyel többet lövünk,még 10 emberrel is.recrea írta: Ezt nem gondolod komolyan?! Így is ziccereket dolgoztak ki, mi lett volna ha eto is elől van. Ki védekezett volna?
Lehet h jobban járnánk ha oleguert nem egy hanem több mecsről tiltanák el!Game90 írta:LM19 várom az értékelésedet a meccsről, ha Messinek nem 10-est adsz én nem tudom mit csinálok veled![]()
![]()
Szerencsére Oleguer nem fog játszani a következő meccsen.
Szerintem a bírónak lengették inkább.Legalábbis volt egy olyan kameraállás,ahonnan ezt véltem felfedezni.Lionel86 írta:Vajon mit fütyült a végén a közönség??? Meg rijkardnak lengették a fehér lepelt????
Igen,m már nekik is elegük van abból,h mindig [auto_cenzúra] a taktika,m egy qva nagy 0 az edzőLionel86 írta:Vajon mit fütyült a végén a közönség??? Meg rijkardnak lengették a fehér lepelt????
sorry csak már nem láttam hogy hova írok és csak akkor esett le hogy hol vagyok mikor nem találtam itt senkit....Ronaldinho #10 írta:csiles lol... tanuld meg elolvasni a topicok címeit pls........