Bajnoki Mérkőzések 07-08
- RolandinhoFCB
- Barça C
A meccs láttán örülök az eredménynek, de egyébként szétvet az ideg, mert már megint olyanokat cserélt ez a megbolondult Frank, hogy csak hüledeztem! Eto't miért kellett levinni? Nehogy lőjön egy gólt véletlenül? Sokra mentünk Sylvinhoval, örülhetünk, hogy nem kaptunk a csere után még 2 gólt! Gudjit hamarabb kellett volna hozni, Eto'o helyett hoztam volna be,de a 60. percben. Csak a Thuram csinált valamit a védelemben, a többiek ma egyszerűen értékelhetetlenek voltak! Rafa is mehetne már végre a rákba innen el! Eddig is utáltam Oleguert, de most aztán örökre a szívembe dobta magát...
Ha a Messi nincs ilyen formában akkor azt hiszem nagyon csúfos esténk lett volna...

-
- Jugador d'estrella
Azért a végén ez a Diarra szabálytalanság szerintem inkább 11-es volt, mint az elején guti szinészkedése!
Ebből is látszik, hogy kinek akart fújni ez a xxxxxxxxxx
Ebből is látszik, hogy kinek akart fújni ez a xxxxxxxxxx
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
De!Azért voltak a ziccerek,mert nem volt lezárva a jobb oldal.Belletti megoldotta volna.Érkezhetett volna még-Belletti mellett-Deco helyére Edmilson-és annyi!De a hármast hiba volt megbontani!Ebben a felállásban ugyanúgy benne lett volna az,hogy kapunk is egyet,de az is,hogy eggyel többet lövünk,még 10 emberrel is.recrea írta: Ezt nem gondolod komolyan?! Így is ziccereket dolgoztak ki, mi lett volna ha eto is elől van. Ki védekezett volna?
Egyébként Rijkaard is belátta a hibáját,mert Gudjohnsen révén behozott egy csatárt,Bellettivel meg lefedte a jobb oldalt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Barça C
Lehet h jobban járnánk ha oleguert nem egy hanem több mecsről tiltanák el!Game90 írta:LM19 várom az értékelésedet a meccsről, ha Messinek nem 10-est adsz én nem tudom mit csinálok veled![]()
![]()
Szerencsére Oleguer nem fog játszani a következő meccsen.
-
- Barça C
Végülis ma az látszott, hogy jobbak vagyunk egy Messivel és gyengébbek egy Oleguerrel! Azért megkérdezném rijkaardot, hogy miért megint Oleguer volt a kezdő és nem Belletti!
[quote="Rivaldo11"]Márpedig hibázott Rijkaard.Bellettit kellett volna hozni Marquez helyett,és kész.
Ezt nem gondolod komolyan?! Így is ziccereket dolgoztak ki, mi lett volna ha eto is elől van. Ki védekezett volna?
Ezt nem gondolod komolyan?! Így is ziccereket dolgoztak ki, mi lett volna ha eto is elől van. Ki védekezett volna?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Off:
amikor Dugo,és csiles elvolt itt a meccs közben,érdekes felfigyelni Dugo hszeire: 0-1 Real nyer,1-1 EZ AZ lehet még 3-1 is....1-2 : Bukta a Barca... ,szal
On:
Hatalmas meccs volt,hatalmas nagy Olegeur hibákkal
,és egy Fantasztikus Messi teljesítménnyel,viszont 2ben Ronnie is nagyon bent volt
Ezt nem elfelejteni 
amikor Dugo,és csiles elvolt itt a meccs közben,érdekes felfigyelni Dugo hszeire: 0-1 Real nyer,1-1 EZ AZ lehet még 3-1 is....1-2 : Bukta a Barca... ,szal

On:
Hatalmas meccs volt,hatalmas nagy Olegeur hibákkal

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2007.03.11. 00:24:09-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
LM19 várom az értékelésedet a meccsről, ha Messinek nem 10-est adsz én nem tudom mit csinálok veled

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szerintem a bírónak lengették inkább.Legalábbis volt egy olyan kameraállás,ahonnan ezt véltem felfedezni.Lionel86 írta:Vajon mit fütyült a végén a közönség??? Meg rijkardnak lengették a fehér lepelt????
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Márpedig hibázott Rijkaard.Bellettit kellett volna hozni Marquez helyett,és kész.
Ez a döntetlen egyébként még értékes lehet,de most rettentő dühös vagyok a játékvezetőre,és Oleguerre.Ebben a meccsben nem csak a győzelem volt benne.Benne lehetett volna egy kiütés is akár.Nagyon tetszett-a védekezésen kívül-a csapat első félidei játéka!
Ez a döntetlen egyébként még értékes lehet,de most rettentő dühös vagyok a játékvezetőre,és Oleguerre.Ebben a meccsben nem csak a győzelem volt benne.Benne lehetett volna egy kiütés is akár.Nagyon tetszett-a védekezésen kívül-a csapat első félidei játéka!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Igen,m már nekik is elegük van abból,h mindig [auto_cenzúra] a taktika,m egy qva nagy 0 az edzőLionel86 írta:Vajon mit fütyült a végén a közönség??? Meg rijkardnak lengették a fehér lepelt????
Ez már egy folyamat volt, a füttyszó meg a lengetés nem ennek a mecssnek szólt, itt a taps volt a helyes megnyilvánulás! Sajna presas eldobta a mecsset!
azért egy kis respect a csapatnak, hogy 10 emberrel egyenlíteni tudtunk, az már egy más kérdés hogy miért kerültünk emberhátrányba és miért vezetett 3 szor is az egyébként harmatgyenge real ellenünk! Szerintem Deco-t is kiállították volna ha Rijkard nem hozza le! Egyébként nagyot hajtottak a fiúk és Valdesnek is volt egy két nagy védése! DE külön grat Messinek aki lőtt egy klasszikust a klasszikuson és a 3. gólja után látványosan megcsókolta a Barca-címert a mezen!
Nem hiszem, h hibázott volna riijkard, védőt hozott be és még így is ott voltak a madridi helyzetek! Sztem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" volt! Oleguer tipplizhet, Messi világsztár! A baj,h ilyen gólokat, amiket a kapunk meccsek óta állandóan, egy megye1-es csapat nem kap. Marquez, Thuram lejárt az idő...sajnos...pedig jó focisok!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Istenem..el sem hiszem..köszönöm szépen..Messi egyszerűen fantasztikus..10 emberrel egyenlítettünk..s végre,a csapat hozzáállása is ott volt..akartak,hajtottak,meghaltak a pályán..végre..erre vártunk..Valdes..akkorákat védett,hogy az hihetetlen..ziccereket fogott megint..Thuram is biztosabb volt a 2. félidőben..ááá..megvan legalább az 1 pont.KÖSZÖNÖM FIÚK!
Negatívumok:
Deco,Marquez,Oleguer..megint harmatgyengék voltak..de most nem foglalkoztat..
A bíró egy szemét,senkiházi..mindnet odafújt,amit lehettet..a végén meg kellett volna adni a tizenegyest..sima tizi volt..ha homogyerek buktatásáért megadta,ezért is simán megkellett volna..mocskos madridi [auto_cenzúra].
ViScA eL BaRcA!

Negatívumok:
Deco,Marquez,Oleguer..megint harmatgyengék voltak..de most nem foglalkoztat..
A bíró egy szemét,senkiházi..mindnet odafújt,amit lehettet..a végén meg kellett volna adni a tizenegyest..sima tizi volt..ha homogyerek buktatásáért megadta,ezért is simán megkellett volna..mocskos madridi [auto_cenzúra].
ViScA eL BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Simán nyerni kellett volna, de nagyon pechesen alakult a meccs. Gyors gól, 11-es, kiállítás. 10 emberrel nagyon szép eredmény ez egy Real Madrid ellen. Messi pedig zseniális...

A csapat hozzáálása elött le a kalappal! Csodálatossak voltak! MESSI isten!
- csiles
- Jugador del Barça
sorry csak már nem láttam hogy hova írok és csak akkor esett le hogy hol vagyok mikor nem találtam itt senkit....Ronaldinho #10 írta:csiles lol... tanuld meg elolvasni a topicok címeit pls........
11. éve Barca-drukker vagyok.....
A ma esti ténykedése annak az edzönek nevezet valaminek.oleguerrel kezd.lehozta Etoot a szünetben és bevite Sylvinot aki nem ért labdához 20 percik. Ügyes! Nemvagyok biztos benne de nemszokás csatár nélkül játszani! Ügyes!
Ezért minden támadóra jutott két védő.Ügyes!
rijkaard takarodj!!!!!!!!!!!!!!!
Ezért minden támadóra jutott két védő.Ügyes!
rijkaard takarodj!!!!!!!!!!!!!!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szétkaptuk volna ezt a sz*r madridot.Két ellenfelünk volt:A játékvezető-biztos tetszett neki guti-,és Oleguer.Hihetetlen lendületben voltunk,erre kiállíttatja magát ez a baromarcú...Rijkaard hatalmasat hibázott Eto'o cseréjével,amit később Belletti,és Gudjohnsen behozatalával korrigált.NEM LETT VOLNA SZABAD HOZZÁNYÚLNI A CSAPATHOZ! Na jó,talán Marquezt kellett volna cserélni Bellettire,és annyi!
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- aka Game90
Ők itt külön élő közvetítést nyomtak maguknak
Nagy meccs volt, kiváncsi lettem volna, hogy mi lett volna kiállítás nélkül
A bírót lehet szidni egy kicsit
A lényeg, hogy nem kaptunk ki hazai pályán a Realtól.

Nagy meccs volt, kiváncsi lettem volna, hogy mi lett volna kiállítás nélkül

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
Frank Rijkaard húzza el a belét Barcelónából,m egy qva nagy 0 edző!
-
- Llegenda del Barça
hát gyerekek, ez nagyon kemény volt!
most nem is foglalkoznék különösebben rijkaarddal és a másik f.sszal, presassal, hanem inkább megemelem a nemlétező kalapomat a többiek, főleg messi és valdes előtt!!!
szép volt fiúk!
még jó, h a hozzáértő népsport egyformára értékelte raúlt és messit.
most nem is foglalkoznék különösebben rijkaarddal és a másik f.sszal, presassal, hanem inkább megemelem a nemlétező kalapomat a többiek, főleg messi és valdes előtt!!!
szép volt fiúk!
még jó, h a hozzáértő népsport egyformára értékelte raúlt és messit.
PUYOL-XAVI-INIESTA