Victor Valdés
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Egyértelmű,hogy Valdes lesz jövőre is az elsőszámú kapusunk,ez nem is téma,és mivel Jorquera is aláírt,kapust teljesen felesleges vennünk...nem is fogunk..Barcaboy08 írta:Nem tudom elképzelni,hogy jövőre ne Victorral kezdődjön a 11!Egyszer válogatott is lesz!Sajnos most csak a 8.a Zamora táblázaton,de lesz ez még jobb is!Véleményem szerint fölösleges pénzt pazarolni kapusra amikor van egy klasszisunk![]()

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Nem tudom elképzelni,hogy jövőre ne Victorral kezdődjön a 11!Egyszer válogatott is lesz!Sajnos most csak a 8.a Zamora táblázaton,de lesz ez még jobb is!Véleményem szerint fölösleges pénzt pazarolni kapusra amikor van egy klasszisunk

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
-
- Llegenda del Barça
ki a klasszis?
Casillas?
Buffon?
Cech?
igen, ők valóban a legjobbak, talán ők jobbak, mint VV, de más "jobb" kapust nem tudok mondani. (ilyen Van der Saarok, Reina-k egy fikarcnyival sem jobbak, mint Victor).
szóval VV a 3 említettnél nem klasszisokkal rosszabb.
ők hárman vannak, Európában pedig van kb: 12-14 nagy csapat.
ezt a három kapust nyilván nem lehet 14 felé szakítani, illetve azt sem várhatjuk, hogy a Barcaban minden poszton a világ legjobbja játsszon. a 3 közül egyik kapust sem tudtuk volna elhozni.
így tehát van egy átlagnál sokkal jobb, (szigorúan)1-2 kivétellel megbízható, saját nevelésű, katalán kapusunk.

Casillas?
Buffon?
Cech?
igen, ők valóban a legjobbak, talán ők jobbak, mint VV, de más "jobb" kapust nem tudok mondani. (ilyen Van der Saarok, Reina-k egy fikarcnyival sem jobbak, mint Victor).
szóval VV a 3 említettnél nem klasszisokkal rosszabb.
ők hárman vannak, Európában pedig van kb: 12-14 nagy csapat.
ezt a három kapust nyilván nem lehet 14 felé szakítani, illetve azt sem várhatjuk, hogy a Barcaban minden poszton a világ legjobbja játsszon. a 3 közül egyik kapust sem tudtuk volna elhozni.
így tehát van egy átlagnál sokkal jobb, (szigorúan)1-2 kivétellel megbízható, saját nevelésű, katalán kapusunk.

Valóban nem rossz kapus VV, de nem klasszis!
Nem tudom figyeltétek-e, de RVN az esetek döntő többségében a kapu bal oldalába rugdossa a 11-eseit. Így voltez szombaton is. Ha tanulmányozta volna VV akkor elindult volna arra és meg is fogta volna hisz nem volt egy túl jól helyezett lövés (bocs a sok volnáért). Ttudom 11-t nem lehet védeni csak rosszul lőni...
Azért az sem lenne rossz ha megtanulna kijönni a beadásokra, sokadik olyan gólt kapjuk, ahol ha egy kicsit bátrabb, határozottabb és ki mer jönni elüt mindenkit és övé a labda (pl. Ramos gólja, Zaragoza kupa, Liverpool, stb.).
Igaz, hogy tényleg védett nagyokat, na de ezért véd a Barcába és nem máshol!
Z
Nem tudom figyeltétek-e, de RVN az esetek döntő többségében a kapu bal oldalába rugdossa a 11-eseit. Így voltez szombaton is. Ha tanulmányozta volna VV akkor elindult volna arra és meg is fogta volna hisz nem volt egy túl jól helyezett lövés (bocs a sok volnáért). Ttudom 11-t nem lehet védeni csak rosszul lőni...
Azért az sem lenne rossz ha megtanulna kijönni a beadásokra, sokadik olyan gólt kapjuk, ahol ha egy kicsit bátrabb, határozottabb és ki mer jönni elüt mindenkit és övé a labda (pl. Ramos gólja, Zaragoza kupa, Liverpool, stb.).
Igaz, hogy tényleg védett nagyokat, na de ezért véd a Barcába és nem máshol!
Z
-
- Hírhozó-cikkíró
Ne plagizálj!Rita írta:Megint az előember Valdés![]()
[/b]

Tegnap egész este baszogatott a haveri társaságom, amiért ennyire megszállottan a tévét bámultam, mialatt ők egyik jägert gurították le a torkukon a másik után. Többek között, hogy "Victor Valdes a világ legjobb kapusa, mi Marci?" (Hozzáteszem, soha nem mondtam ilyet...)
Na, mind1, hogy ne offoljak annyit, Cassillas még mindig jobb, kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb Valdesnél, de ha ilyen tempóban fejlődik, akkor méltő ellenfele lehet egyszer majd a spanyol válogatott első számú kapusának posztjáért vívandó harcban.
- Rita
- Jugador del Barça
Az 1. félidőben eléggé nem mozdult de azt vettem észre,hogy új kesztyűje van 
és tök jó Nike kesztyű és van benne egy vörös csík.Hát nem a kesztyű teszi a kapust,Valdés a régi kesztyűje nélkül is fantasztikusat tudott alakítani!főként a balkezes védése.Aki állandóan azt hajtogatja,hogy Casillas mennyivel jobb mint Valdés az magyarázza meg h Valdés mért kapott 4est és Casillas 3ast..(Barca-Real számokban)
De olyan vicces volt mikor a 11esnél elkezdt vagdosni a földet
Megint az előember Valdés

és tök jó Nike kesztyű és van benne egy vörös csík.Hát nem a kesztyű teszi a kapust,Valdés a régi kesztyűje nélkül is fantasztikusat tudott alakítani!főként a balkezes védése.Aki állandóan azt hajtogatja,hogy Casillas mennyivel jobb mint Valdés az magyarázza meg h Valdés mért kapott 4est és Casillas 3ast..(Barca-Real számokban)
De olyan vicces volt mikor a 11esnél elkezdt vagdosni a földet

Megint az előember Valdés

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Vito! Többek között azért üres mert,azt hiszem a Barca-Real írtuk tele vele,ugyanis egy kedves szurkolótársunk szerint el kellene húznia innen,és ezt egy ilyen meccs után állapította meg
Rengeteget köszönhetünk neki tegnapról! Így tovább!

Rengeteget köszönhetünk neki tegnapról! Így tovább!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Hát azééért ők se rosszak amugy, de itt télleg nem tudtak bizonyitani. Mert azért Baiara meg Rüstüre nyugodtam mondhatjuk, h legendákReplay írta:Elmúlt évek legjobb Barca kapusa, elég csak belegondolni, kik védték a kapunkat: Baia, Hesp, Dutruel, Reina, Bonano, Enke, Rüstü.Rivaldo11 írta:Én örülök,hogy ilyen kapusunk van.Meg lehetünk vele elégedve,mert igaz ugyan,hogy néha hibázik,de hihetetlen miket tud megfogni!

A többiek télleg nullák

Elmúlt évek legjobb Barca kapusa, elég csak belegondolni, kik védték a kapunkat: Baia, Hesp, Dutruel, Reina, Bonano, Enke, Rüstü.Rivaldo11 írta:Én örülök,hogy ilyen kapusunk van.Meg lehetünk vele elégedve,mert igaz ugyan,hogy néha hibázik,de hihetetlen miket tud megfogni!
- elprat
- Capitá del Barça
Ok,békeDrigo írta:Tom, h mi t akartál írni, de ha nem a pénz hajtja, akkor mi, ha nem érdekelné a foci, már rég járná körbe a földet ezerrel, apénze úgyis megvan hozzá

Amúgy tényleg példaértékű,el kell ismerni

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Eurobarca Staff
Tom, h mi t akartál írni, de ha nem a pénz hajtja, akkor mi, ha nem érdekelné a foci, már rég járná körbe a földet ezerrel, apénze úgyis megvan hozzá 

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- elprat
- Capitá del Barça
Sztem olvasd el még 1szerDrigo írta:Na-na azért Casillas tudja mi az az alázat a hűség, és hogy mit köszönhet a Realnak, más mér régen otthagyta volna a [auto_cenzúra] a Realt, ráadásul sokkal jobb kapus, mint Valdés.elprat írta:őt sokkal inkább érdekli a foci mint Casillast akit szinte már csak a pénz hajt!"
Casillasnak meg haja szála nincs már annyi mint amennyi pénze van,ez sztem marhaság...

Én sem gondolom h a pénz hajtja mivel már tele van, mint a BKV panaszkönyve

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- Rita
- Jugador del Barça
grecki írta:Én voltam, de szerintem igenis az van! Főleg, amikor elcsesz valamit, és nagyon szigorúan néz mindenkire, csakhogy az ő hibája kissebbnek tűnjön...Rita írta: Valdesnak sztem nincs phsziopata feje mint nem tuom kicsoda írta..![]()
Akkor úgy néz ki, mint egy előember...
Amúgy simán a válogatottban a helye!
Hehe:D
Ezen jót nevettem!Mert igazad van!Néha télleg "előember"es
De ettől függetlenül olyan kis szerencsétlen fejet is tud vágni,hogy az ember megsajnálla:D
Mikor gól után ül a kapujában

-
- Eurobarca Staff
Na-na azért Casillas tudja mi az az alázat a hűség, és hogy mit köszönhet a Realnak, más mér régen otthagyta volna a [auto_cenzúra] a Realt, ráadásul sokkal jobb kapus, mint Valdés.elprat írta:őt sokkal inkább érdekli a foci mint Casillast akit szinte már csak a pénz hajt!"
Casillasnak meg haja szála nincs már annyi mint amennyi pénze van,ez sztem marhaság...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- elprat
- Capitá del Barça
[quote="Rita"]
"Valdesnak sztem nincs phsziopata feje mint nem tuom kicsoda írta..
"
Csak egy kis "irónia" érződött grecki szavaiból...-sztem:-)
"És az h nincs az első számú kapusok között a válogatottban az pedig hatalmas mellé nyúlás,mert talán szerintem saját meglátásom szerint őt sokkal inkább érdekli a foci mint Casillast akit szinte már csak a pénz hajt!"
Valóban a válogatottban lenne a helye VV-nek,ez egyértelmű csak vkik "nem akarják észre venni"...

"Valdesnak sztem nincs phsziopata feje mint nem tuom kicsoda írta..

Csak egy kis "irónia" érződött grecki szavaiból...-sztem:-)
"És az h nincs az első számú kapusok között a válogatottban az pedig hatalmas mellé nyúlás,mert talán szerintem saját meglátásom szerint őt sokkal inkább érdekli a foci mint Casillast akit szinte már csak a pénz hajt!"
Valóban a válogatottban lenne a helye VV-nek,ez egyértelmű csak vkik "nem akarják észre venni"...

-
- Hírhozó-cikkíró
Én voltam, de szerintem igenis az van! Főleg, amikor elcsesz valamit, és nagyon szigorúan néz mindenkire, csakhogy az ő hibája kissebbnek tűnjön...Rita írta: Valdesnak sztem nincs phsziopata feje mint nem tuom kicsoda írta..![]()

Akkor úgy néz ki, mint egy előember...

Amúgy simán a válogatottban a helye!