Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyértelmű,hogy Valdes lesz jövőre is az elsőszámú kapusunk,ez nem is téma,és mivel Jorquera is aláírt,kapust teljesen felesleges vennünk...nem is fogunk..Barcaboy08 írta:Nem tudom elképzelni,hogy jövőre ne Victorral kezdődjön a 11!Egyszer válogatott is lesz!Sajnos most csak a 8.a Zamora táblázaton,de lesz ez még jobb is!Véleményem szerint fölösleges pénzt pazarolni kapusra amikor van egy klasszisunk![]()
Ne plagizálj!Rita írta:Megint az előember Valdés![]()
[/b]
Hát azééért ők se rosszak amugy, de itt télleg nem tudtak bizonyitani. Mert azért Baiara meg Rüstüre nyugodtam mondhatjuk, h legendákReplay írta:Elmúlt évek legjobb Barca kapusa, elég csak belegondolni, kik védték a kapunkat: Baia, Hesp, Dutruel, Reina, Bonano, Enke, Rüstü.Rivaldo11 írta:Én örülök,hogy ilyen kapusunk van.Meg lehetünk vele elégedve,mert igaz ugyan,hogy néha hibázik,de hihetetlen miket tud megfogni!
Elmúlt évek legjobb Barca kapusa, elég csak belegondolni, kik védték a kapunkat: Baia, Hesp, Dutruel, Reina, Bonano, Enke, Rüstü.Rivaldo11 írta:Én örülök,hogy ilyen kapusunk van.Meg lehetünk vele elégedve,mert igaz ugyan,hogy néha hibázik,de hihetetlen miket tud megfogni!
Ok,békeDrigo írta:Tom, h mi t akartál írni, de ha nem a pénz hajtja, akkor mi, ha nem érdekelné a foci, már rég járná körbe a földet ezerrel, apénze úgyis megvan hozzá
Sztem olvasd el még 1szerDrigo írta:Na-na azért Casillas tudja mi az az alázat a hűség, és hogy mit köszönhet a Realnak, más mér régen otthagyta volna a [auto_cenzúra] a Realt, ráadásul sokkal jobb kapus, mint Valdés.elprat írta:őt sokkal inkább érdekli a foci mint Casillast akit szinte már csak a pénz hajt!"
Casillasnak meg haja szála nincs már annyi mint amennyi pénze van,ez sztem marhaság...
grecki írta:Én voltam, de szerintem igenis az van! Főleg, amikor elcsesz valamit, és nagyon szigorúan néz mindenkire, csakhogy az ő hibája kissebbnek tűnjön...Rita írta: Valdesnak sztem nincs phsziopata feje mint nem tuom kicsoda írta..![]()
Akkor úgy néz ki, mint egy előember...
Amúgy simán a válogatottban a helye!
Na-na azért Casillas tudja mi az az alázat a hűség, és hogy mit köszönhet a Realnak, más mér régen otthagyta volna a [auto_cenzúra] a Realt, ráadásul sokkal jobb kapus, mint Valdés.elprat írta:őt sokkal inkább érdekli a foci mint Casillast akit szinte már csak a pénz hajt!"
Casillasnak meg haja szála nincs már annyi mint amennyi pénze van,ez sztem marhaság...
Én voltam, de szerintem igenis az van! Főleg, amikor elcsesz valamit, és nagyon szigorúan néz mindenkire, csakhogy az ő hibája kissebbnek tűnjön...Rita írta: Valdesnak sztem nincs phsziopata feje mint nem tuom kicsoda írta..![]()