Szerintem ilyen nincs, hogy évközben nem ér ez a szabály, csak év végén... Ez olyan lenne, mintha reggel lehetne lopni a boltból, záráskor meg nem... Ez csupán praktikai szempontok szerint van így. Ha pl 4es holtverseny van a pontok alapján a negyedik helyen, de az egymás elleni eredményekben körbeverés lenne, akkor nem lehetne egyértelműen beazonosítani a helyezéseket. Év közben is számít, csak nehéz lenne tabellát összeállítani. Én így tudom...ozsimiki írta: Hy!
Egyikötőknek sincs igaza szerintem![]()
![]()
Az igaz,hogy Spanyolban az egymás elleni eredmény számít,DE csak az év végi összesítésnél nézikSzóval év közben csak a Gólkülönbség számít a csapatok közt,és nem az egymáselleni gólkülönbség
![]()
Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
-
- Hírhozó-cikkíró
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hy!grecki írta:Ez igaz is, meg nem is.Sylvinho_ írta:A Laportás cikkben az van, hogy a jobb gólkülönbségének köszönhetően vezet a Barca. De ez nem igaz, mert ilyenkor az egymás elleni eredmények számítanak, és az nekünk jobb.![]()
Nem egy óriási hiba, de azért észreveszi az ember.
Egymás ellen elért eredmény: egy vereség, egy győzelem, csak mi 3-1-re nyertünk, ők csak 2-1-re, vagyis a gólkülünbség miatt.csak éppen az egymás elleni gólkülönbség miatt!
Egyikötőknek sincs igaza szerintem

Az igaz,hogy Spanyolban az egymás elleni eredmény számít,DE csak az év végi összesítésnél nézik

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bizony így néz ki!grecki írta:Így néz ki a Vista? Elég zsír... De én azt hallottam, hogy kumma sok helyet foglal, és hogy nem a legjobb megoldás...
Hát igen 20-30 GB hely azért kell neki! De mostanság amikor 18 ezerért dobálnak egy 200-320 GB-os Winchestert, már nem olyan sok! + a rendszerkövetelményei se kicsik!
Nálam eddig jól működik, gyorsabb, szebb mint az XP, nem fagy le, nem kell újraindítani, van egypár hasznos szolgáltatása! És az Xp-n használt programjaim legtöbbjéhez már kijött Vista-kompatibilis verziója, úgyhogy ezért váltottam már korán!
nem ismer valaki egy programozót?
Bár, ha kevesen használunk vistát az eurobarca tagok közül, akkor gondolom senki nem fog vele vesződni, de egy próbát megérne!
-
- Hírhozó-cikkíró
Így néz ki a Vista? Elég zsír... De én azt hallottam, hogy kumma sok helyet foglal, és hogy nem a legjobb megoldás...tzolee21 írta: akkor láthatod hogy néz ki az asztalom! A jobb oldalon van egy sáv, ezt hívják oldalsávnak. Erre különboző minialkalmazásokat tudok tenni, pl. óra, naptár, processzorfigyelő, jegyzetfüzet, és amint láthatod egy iwiw minialkalmazás is van, ami mutatja az éppen aktuális infókat az oldalról4 Pl: függő kapcsolataim, üzenőfalra hányan írtak, van-e új üzenetem stb.....
És szívesen használnék egy eurobarca minialkalmazást ami mutatja a friss híreket, eredményeket, köv. meccsek időpontját, fórum aktualitásait meg ilyesmiket! Csak nem tudom hogy van-e itt olyan informatikus aki egy ilyet meg tudna csinálni
Ha rákattintassz erre a linkre,grecki írta:Amegg mi???????tzolee21 írta:Nem tudom gondol-e rá már valaki, hogy az eurobarca honlaphoz csináljon Vista alá egy gadget-et (minialkalmazást)! Nekem nagyon jól jönne és tetszene! Az iwiw is csinált egyet és az is nagyon hasznos!
Valaki tud írni egy ilyen programot!!!!???????????![]()
http://kepfeltoltes.hu/view/070312/euro ... es.hu_.jpg
akkor láthatod hogy néz ki az asztalom! A jobb oldalon van egy sáv, ezt hívják oldalsávnak. Erre különboző minialkalmazásokat tudok tenni, pl. óra, naptár, processzorfigyelő, jegyzetfüzet, és amint láthatod egy iwiw minialkalmazás is van, ami mutatja az éppen aktuális infókat az oldalról4 Pl: függő kapcsolataim, üzenőfalra hányan írtak, van-e új üzenetem stb.....
És szívesen használnék egy eurobarca minialkalmazást ami mutatja a friss híreket, eredményeket, köv. meccsek időpontját, fórum aktualitásait meg ilyesmiket! Csak nem tudom hogy van-e itt olyan informatikus aki egy ilyet meg tudna csinálni
-
- Hírhozó-cikkíró
Amegg mi???????tzolee21 írta:Nem tudom gondol-e rá már valaki, hogy az eurobarca honlaphoz csináljon Vista alá egy gadget-et (minialkalmazást)! Nekem nagyon jól jönne és tetszene! Az iwiw is csinált egyet és az is nagyon hasznos!
Valaki tud írni egy ilyen programot!!!!???????????

Nem tudom gondol-e rá már valaki, hogy az eurobarca honlaphoz csináljon Vista alá egy gadget-et (minialkalmazást)! Nekem nagyon jól jönne és tetszene! Az iwiw is csinált egyet és az is nagyon hasznos!
-
- Capitá del Barça
Ja, ez utólag nekem is eszembe jutott.grecki írta:Ez igaz is, meg nem is.
Egymás ellen elért eredmény: egy vereség, egy győzelem, csak mi 3-1-re nyertünk, ők csak 2-1-re, vagyis a gólkülünbség miatt.csak éppen az egymás elleni gólkülönbség miatt!

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

-
- Hírhozó-cikkíró
Ez igaz is, meg nem is.Sylvinho_ írta:A Laportás cikkben az van, hogy a jobb gólkülönbségének köszönhetően vezet a Barca. De ez nem igaz, mert ilyenkor az egymás elleni eredmények számítanak, és az nekünk jobb.![]()
Egymás ellen elért eredmény: egy vereség, egy győzelem, csak mi 3-1-re nyertünk, ők csak 2-1-re, vagyis a gólkülünbség miatt.

-
- Capitá del Barça
A Laportás cikkben az van, hogy a jobb gólkülönbségének köszönhetően vezet a Barca. De ez nem igaz, mert ilyenkor az egymás elleni eredmények számítanak, és az nekünk jobb.

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.

- Andris
- Adminisztrátor
vagy inkább MÁS...sasi1 írta:Az "igazolások a nyárra # középpályásokhoz kéne meég egy nyolcadik lehetőség is : EGYIK SEM

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Az "igazolások a nyárra # középpályásokhoz kéne meég egy nyolcadik lehetőség is : EGYIK SEM 

-
- aka Game90
Peti!
Semmi gond, én még ilyet se tudnék
A szöveggel nem volt semmi gond

Semmi gond, én még ilyet se tudnék

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Én voltam az elkövetőGame90 írta:Csak nekem olyan ,,furcsa'' a kép a főoldalon a Nyilatkozatok az El Clasico után - Megszólaltak az érintettek-nél?

A képekkel néha még akadhatnak gondjaim, mivel nem nagyon csináltam még ilyet, de igyekszek javulni!
Különben is, a szöveg a lényeg...

Az hogy' tetszett

-
- aka Game90
Hát, nem olyan rossz
Puyol olyan, mintha fekete rúzs lenne a száján
De most nem akarok itt izélni, mert én még ilyet sem tudnék

De most nem akarok itt izélni, mert én még ilyet sem tudnék

- Andris
- Adminisztrátor
Nem tom ki csinálta, de tuti nem Enrique, vagy Iván. Nem tom, h most Peti, vagy ki helyettesíti őket...? Biztos nem talált jó képet, ezért berakta az összes érintettet.Game90 írta:Csak nekem olyan ,,furcsa'' a kép a főoldalon a Nyilatkozatok az El Clasico után - Megszólaltak az érintettek-nél?

De nem olyan rossz az

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Csak nekem olyan ,,furcsa'' a kép a főoldalon a Nyilatkozatok az El Clasico után - Megszólaltak az érintettek-nél? 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kérlek titeket főleg lionel19-et! Szeretek chaten lenni jó dolog, de ez a dolog ami kettőtök között van ezt nem kéne csinálni lionell: sztem ha fogalmaznál kicsit higgadtabban tudom hogy nehéz na de akkor is kultúrált emberek közt csak így megy ***
Erre Perrero megjegyzem teljesen jogossan rád szól te meg.....na szal tom hogy megvan köztetetek ez az ellentét, de ez semelyik csetesnek nem tetszik amit csinálsz, csináltok! Lehet kicsit kemény voltam de akkor is! Nálam is van de ritka hogy olyan idegesen káromkodok egy sort de rögtön jön a bocsánatkérés sztem lionel neked is ezt kéne tenni vagy nem káromkodni
KÉRLEK TITEKET HAGYJÁTOK ABBA EZT!

KÉRLEK TITEKET HAGYJÁTOK ABBA EZT!
msnen nem anyáztamGame90 írta:Általában valamin mindig összeakapnak, egy kis provokálás stb stbDe ez a dolog még régen kezdődött az op-pal sztem
![]()
Lionel: sztem Perrero nem használt semmi képszerkesztőt
Ok nélkül nem anyázom le, csak a 7. kick után anyáztam egyszer .... Mindig provokál. Meccs alatt jóhogy ideges voltam....
-
- aka Game90
Általában valamin mindig összeakapnak, egy kis provokálás stb stb
De ez a dolog még régen kezdődött az op-pal sztem