Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ilyen nincs, hogy évközben nem ér ez a szabály, csak év végén... Ez olyan lenne, mintha reggel lehetne lopni a boltból, záráskor meg nem... Ez csupán praktikai szempontok szerint van így. Ha pl 4es holtverseny van a pontok alapján a negyedik helyen, de az egymás elleni eredményekben körbeverés lenne, akkor nem lehetne egyértelműen beazonosítani a helyezéseket. Év közben is számít, csak nehéz lenne tabellát összeállítani. Én így tudom...ozsimiki írta: Hy!
Egyikötőknek sincs igaza szerintem![]()
![]()
Az igaz,hogy Spanyolban az egymás elleni eredmény számít,DE csak az év végi összesítésnél nézikSzóval év közben csak a Gólkülönbség számít a csapatok közt,és nem az egymáselleni gólkülönbség
![]()
Hy!grecki írta:Ez igaz is, meg nem is.Sylvinho_ írta:A Laportás cikkben az van, hogy a jobb gólkülönbségének köszönhetően vezet a Barca. De ez nem igaz, mert ilyenkor az egymás elleni eredmények számítanak, és az nekünk jobb.![]()
Nem egy óriási hiba, de azért észreveszi az ember.
Egymás ellen elért eredmény: egy vereség, egy győzelem, csak mi 3-1-re nyertünk, ők csak 2-1-re, vagyis a gólkülünbség miatt.csak éppen az egymás elleni gólkülönbség miatt!
Bizony így néz ki!grecki írta:Így néz ki a Vista? Elég zsír... De én azt hallottam, hogy kumma sok helyet foglal, és hogy nem a legjobb megoldás...
Így néz ki a Vista? Elég zsír... De én azt hallottam, hogy kumma sok helyet foglal, és hogy nem a legjobb megoldás...tzolee21 írta: akkor láthatod hogy néz ki az asztalom! A jobb oldalon van egy sáv, ezt hívják oldalsávnak. Erre különboző minialkalmazásokat tudok tenni, pl. óra, naptár, processzorfigyelő, jegyzetfüzet, és amint láthatod egy iwiw minialkalmazás is van, ami mutatja az éppen aktuális infókat az oldalról4 Pl: függő kapcsolataim, üzenőfalra hányan írtak, van-e új üzenetem stb.....
És szívesen használnék egy eurobarca minialkalmazást ami mutatja a friss híreket, eredményeket, köv. meccsek időpontját, fórum aktualitásait meg ilyesmiket! Csak nem tudom hogy van-e itt olyan informatikus aki egy ilyet meg tudna csinálni
Ha rákattintassz erre a linkre,grecki írta:Amegg mi???????tzolee21 írta:Nem tudom gondol-e rá már valaki, hogy az eurobarca honlaphoz csináljon Vista alá egy gadget-et (minialkalmazást)! Nekem nagyon jól jönne és tetszene! Az iwiw is csinált egyet és az is nagyon hasznos!
Valaki tud írni egy ilyen programot!!!!???????????![]()
Amegg mi???????tzolee21 írta:Nem tudom gondol-e rá már valaki, hogy az eurobarca honlaphoz csináljon Vista alá egy gadget-et (minialkalmazást)! Nekem nagyon jól jönne és tetszene! Az iwiw is csinált egyet és az is nagyon hasznos!
Valaki tud írni egy ilyen programot!!!!???????????
Ja, ez utólag nekem is eszembe jutott.grecki írta:Ez igaz is, meg nem is.
Egymás ellen elért eredmény: egy vereség, egy győzelem, csak mi 3-1-re nyertünk, ők csak 2-1-re, vagyis a gólkülünbség miatt.csak éppen az egymás elleni gólkülönbség miatt!
Ez igaz is, meg nem is.Sylvinho_ írta:A Laportás cikkben az van, hogy a jobb gólkülönbségének köszönhetően vezet a Barca. De ez nem igaz, mert ilyenkor az egymás elleni eredmények számítanak, és az nekünk jobb.![]()
Nem egy óriási hiba, de azért észreveszi az ember.
vagy inkább MÁS...sasi1 írta:Az "igazolások a nyárra # középpályásokhoz kéne meég egy nyolcadik lehetőség is : EGYIK SEM
Én voltam az elkövetőGame90 írta:Csak nekem olyan ,,furcsa'' a kép a főoldalon a Nyilatkozatok az El Clasico után - Megszólaltak az érintettek-nél?
Nem tom ki csinálta, de tuti nem Enrique, vagy Iván. Nem tom, h most Peti, vagy ki helyettesíti őket...? Biztos nem talált jó képet, ezért berakta az összes érintettet.Game90 írta:Csak nekem olyan ,,furcsa'' a kép a főoldalon a Nyilatkozatok az El Clasico után - Megszólaltak az érintettek-nél?
msnen nem anyáztamGame90 írta:Általában valamin mindig összeakapnak, egy kis provokálás stb stbDe ez a dolog még régen kezdődött az op-pal sztem
![]()
Lionel: sztem Perrero nem használt semmi képszerkesztőt