Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, hogy nem!Enrique írta:Nem lesz igazad!!boggabor írta:Zidan, Figo,Beckham is aszt monta nem igazol Madridba es ment szerintem is nyaron tavozik Ronaldinho es nem is bankodok hozzunk olyan jatekost aki nem olyan zseni mint o, de kepes kuzdeni es tiszteli a csapatot meg as szurkolokat es folleg kuzd es hajt
Nem lesz igazad!!boggabor írta:Zidan, Figo,Beckham is aszt monta nem igazol Madridba es ment szerintem is nyaron tavozik Ronaldinho es nem is bankodok hozzunk olyan jatekost aki nem olyan zseni mint o, de kepes kuzdeni es tiszteli a csapatot meg as szurkolokat es folleg kuzd es hajt
Kíváncsi leszek rá!Barcaforever írta:Én várom ma a Dinho parádét naon.
Hát is nagyon remélem, hogy nem megy sehová...redlions írta:A Marca már megint tud valamit...Ramos az Indexen írta írta:Ronaldinho podría dejar el Barça si Rosell se va en junio
A Marca címlapján 95-ös betűmérettel!:)
az idézet azt jelenti, hogy ha nyáron Rossel megy, akkor valszeg Ronaldinho is távozik!
tényleg ocsmány amit a Marca művel, pont egy hete nyilatkozta Ronaldinho hogy Rossel távozása nem érinti őtValszeg rosszul
Remélem....
A marca a margit lapja...redlions írta:A Marca már megint tud valamit...Ramos az Indexen írta írta:Ronaldinho podría dejar el Barça si Rosell se va en junio
az idézet azt jelenti, hogy ha nyáron Rossel megy, akkor valszeg Ronaldinho is távozik!
tényleg ocsmány amit a Marca művel, pont egy hete nyilatkozta Ronaldinho hogy Rossel távozása nem érinti őtValszeg rosszul
Remélem....
A Marca már megint tud valamit...Ramos az Indexen írta írta:Ronaldinho podría dejar el Barça si Rosell se va en junio
tényleg ocsmány amit a Marca művel, pont egy hete nyilatkozta Ronaldinho hogy Rossel távozása nem érinti őt
Nem magyarázom el, mert má 1szer elmagyaráztam, h mér nem Ronaldinhorol van szo.Eszter21 írta:Ez a topic Ronaldinho-ról szól!
Gaal tortenelem es ugy fog megmaradni mint sikeres edzo bajnoksagot, kupat es szuper kupat is nyert nem jot ki jatekosokal van ilyen es Ajaxbol o csinalt nagy csapatott berakni 16 eves fiukat nem kis batorsag(Seedorf) es o hoszta fel oket a felnot csapatba, de elotte nyert UEFA kupat is es aszt a Ajaxot is szetszedtek lenyeg Gaal nagyon jo edzoRapika írta:Nem mondtam,h én kihoztam volna!LG írta:Nem miatta kerult a Barca krixkrax! S nem is Rijkaard miatt kerult ki, hanem a vezetoség miatt. Persze, te biztos kihoztad volna...Rapika írta: Ok...
És ha olyan [auto_cenzúra] csávó,akkora Barcát mé nem tudta kihozni a szarbóL???![]()
Gaal sztem a legjobb edzok kozé tartozik. Bár Rijkaard jobb, bár még nem voltak nagy sikerei.
De az ajaxban volt miből a tejbe aprítani!
Akkor az ajax sikerei is a vezetőségnek köszönhetőek!
HALA MADRIDEszter21 írta:Ez a topic Ronaldinho-ról szól!
Nem mondtam,h én kihoztam volna!LG írta:Nem miatta kerult a Barca krixkrax! S nem is Rijkaard miatt kerult ki, hanem a vezetoség miatt. Persze, te biztos kihoztad volna...Rapika írta:LG írta:Ok...LG írta: En azt momdom, o tette nagyá az Ajaxot!![]()
És ha olyan [auto_cenzúra] csávó,akkora Barcát mé nem tudta kihozni a szarbóL???![]()
Gaal sztem a legjobb edzok kozé tartozik. Bár Rijkaard jobb, bár még nem voltak nagy sikerei.
Nem miatta kerult a Barca krixkrax! S nem is Rijkaard miatt kerult ki, hanem a vezetoség miatt. Persze, te biztos kihoztad volna...Rapika írta:LG írta:Rapika írta: Az akkori ajaxal én is jó lettem volna!
Az egész csapat tele volt ászokkal!
Mostani sztárcsapatokban is van egy csomó akkori ajaxos...Ok...LG írta: En azt momdom, o tette nagyá az Ajaxot!![]()
És ha olyan [auto_cenzúra] csávó,akkora Barcát mé nem tudta kihozni a szarbóL???
LG írta:Rapika írta:Az akkori ajaxal én is jó lettem volna!LG írta: Persze, ez nem az edzon mulik, de szetm Gaal igen is jo volt!Meg az Ajaxal is...
Az egész csapat tele volt ászokkal!
Mostani sztárcsapatokban is van egy csomó akkori ajaxos...
Ok...LG írta: En azt momdom, o tette nagyá az Ajaxot!![]()
LG írta:Persze, ez nem az edzon mulik, de szetm Gaal igen is jo volt!Rapika írta:Hát sztem sincs semmi köze van gaalnak Rivaldo tudásához!redlions írta:Rivaldoból akkor is sztár lett volna, ha nincs van gaal.
De ez Ronnie topic.
Remélem összeszedi végre magát.
Biztos nem ő mutatta meg neki,hogyan ollózzon...Meg az Ajaxal is...
Persze, ez nem az edzon mulik, de szetm Gaal igen is jo volt!Rapika írta:Hát sztem sincs semmi köze van gaalnak Rivaldo tudásához!redlions írta:Rivaldoból akkor is sztár lett volna, ha nincs van gaal.
De ez Ronnie topic.
Biztos nem ő mutatta meg neki,hogyan ollózzon...
Hát sztem sincs semmi köze van gaalnak Rivaldo tudásához!redlions írta:Rivaldoból akkor is sztár lett volna, ha nincs van gaal.
De ez Ronnie topic.
Rivaldoból.. ugyaan, utálják egymástboggabor írta:Gaalnak szerintem azert sokat kosszonhetunk 2 bajnoki cimet Cocut,Kluivertet,de Boer testvereket es Rivaldobol o csinalt igazi sztart eszt meg o is elismeri meg ha nem is ettek egymas tanyerabol
Gaalt inkább hanyagoljuk...LG írta:Ja, ha lenne kit helyére nyomni, akkor csere lehetne, de ninsc.boggabor írta:A problema oka Reijkaard beszari allak Gaalnal mar reg cserepadon lenne es azzonal javulna a formaja mar fel eve nem csinal semmit csak olvasom, hogy kemenyen edz csak nem lattom a palyan 2 ember fogja meg stb. kifogasok meg a kaput sem talalja el szabadrugasbol bar legutobb igen ez mar akkor nem kritika
Ja, ha lenne kit helyére nyomni, akkor csere lehetne, de ninsc.boggabor írta:A problema oka Reijkaard beszari allak Gaalnal mar reg cserepadon lenne es azzonal javulna a formaja mar fel eve nem csinal semmit csak olvasom, hogy kemenyen edz csak nem lattom a palyan 2 ember fogja meg stb. kifogasok meg a kaput sem talalja el szabadrugasbol bar legutobb igen ez mar akkor nem kritika