Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ez is érdekes! Eddig nem te hangoztattad lenginkább, hogy "takarodjon Rijkaard!", és azt, hogy nem igazán ért a dolgához. Most már jók a meglátásai?varga tamás írta:Kedves Slither!
Tévedésben vagy: én nem vagyok állandóan elégedetlen a csapattal, csak amikor arra rászolgálnak. Annak sajna nem én vagyok az oka, hogy az idei bajnokságban többször van alkalmam elégedetlennek lenni. De, figyelmedbe ajánlom Rijkaard meccs utáni nyilatkozatát: kb. hasonlók a meglátásai, mint nekem, és még jó néhányunknak. Ronaldinhot pedig igenis védeni fogom, mindaddig, amíg ennek a klubnak a játékosa. Amióta nálunk játszik, új időszámítás kezdődött a csapat életében. Nézd vissza mik voltunk 2000-03 között, és mit értünk el 2003 után - nem mondom, hogy egyedül az ő érdeme, de a legnagyobb szelet az övé!
Varga Tamás! Ezzel a hsz-eddel végsőkig egyetértek Mindig ezt hangoztatom én is!Slither írta:Nicsak kibeszél! Te állandóan elégedetlen vagy a csapattal és sokszor szidod is, és erre a Ronnie formájával és teljesítményével nem kibékülő (van benne igazság) embereket szólítod fel hogy ne kritizálják?!varga tamás írta:Gyerekek! Az isten szerelméért, fejezzétek már be ezt a károgást Ronaldinho formájával kapcsolatban. 17 gól a bajnokságban, 2 a Bl-ben 7 19 gól eddig a szezonban. Ajátéka tavaly jobb volt, mint az idén, ez igaz. De! Nélküle sehol nem lennénk az idén. A múltkor összeszámolták, hogy 22 pontot hozott a csapatnak egymaga. Persze, nekem is jobban tetszett a tavalyi formájú Ronie, de a rosszul sikerült VB, az azt követő amerikai túra teljesen lefáűrasztotta - elsősorban sztem mentálisan-szellemileg. Gondoljatok bele, hogy alig tudott pihenni, és kezdődött az új szezon. Ott van pl. Henry, az idén annyit volt sérült, mint az azt megelőző 4-5 évben együttvéve, az idei szezon számára véget ért. Vagy ott van Cannavaro: a Juvéban és a VB-n nagyon magas fokon hajtott, a margitban meg csak felvillanásai voltak. Fogadjuk el, hogy Ronie is emberből van, ő is elfáradhat, neki is lehetnek gyengébb periódusai. Bárcsak néhány Barca-játékos is ilyen "gyenge" lenne, mint Dinho, előbbre tartanánk.
Nicsak kibeszél! Te állandóan elégedetlen vagy a csapattal és sokszor szidod is, és erre a Ronnie formájával és teljesítményével nem kibékülő (van benne igazság) embereket szólítod fel hogy ne kritizálják?!varga tamás írta:Gyerekek! Az isten szerelméért, fejezzétek már be ezt a károgást Ronaldinho formájával kapcsolatban. 17 gól a bajnokságban, 2 a Bl-ben 7 19 gól eddig a szezonban. Ajátéka tavaly jobb volt, mint az idén, ez igaz. De! Nélküle sehol nem lennénk az idén. A múltkor összeszámolták, hogy 22 pontot hozott a csapatnak egymaga. Persze, nekem is jobban tetszett a tavalyi formájú Ronie, de a rosszul sikerült VB, az azt követő amerikai túra teljesen lefáűrasztotta - elsősorban sztem mentálisan-szellemileg. Gondoljatok bele, hogy alig tudott pihenni, és kezdődött az új szezon. Ott van pl. Henry, az idén annyit volt sérült, mint az azt megelőző 4-5 évben együttvéve, az idei szezon számára véget ért. Vagy ott van Cannavaro: a Juvéban és a VB-n nagyon magas fokon hajtott, a margitban meg csak felvillanásai voltak. Fogadjuk el, hogy Ronie is emberből van, ő is elfáradhat, neki is lehetnek gyengébb periódusai. Bárcsak néhány Barca-játékos is ilyen "gyenge" lenne, mint Dinho, előbbre tartanánk.
Ezzel értek egyet. Mára az már világos hogy ez a szezon neki egy rosz forma. A VB után a formája a 0 alatt volt, és fejben is megzavarodott. Egy olyan rosz VB-t álmodni sem mert volna.lionelmessi19 írta:Elfelejtitek, h többek közt az a Tridente nagy erőssége, h mindhármukra 2-2 ember kell!
Ma is lekötötte a két emberét, és ezért több tér maradt a többieknek.
ugyanakkor nem volt a legjobb, de már legalább utánna fut az elvesztett labdának!
Lesz ez még jobb is, főleg ha szükség is lesz rá!