Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Oleguer is jobb nála...Game90 írta:Gio szépen összehozta a Depor gólját Én jobban örültem volna Syl-nek.
Bizony így van!Charlie írta:Gio gól a válogatottban.
C.
Sztem azon a szinten már mindenkinek túl kéne lenni hogy 1-2 meccs alapján ítélkezik. Szerintem is ott van a világ legjobb balbekkjei között, ezt mutatja a Lyonnal való óriási menetelése évről évre(állt. a bl-ben) és a VB-n nyújtott klasszis teljesítménye.lionel19 írta:példa erre, hogy a litván balbekk alázta 90 percen át?Slither írta: Mi bajod Abidallal? Jelenleg ő a legjobb balbekk.
(nem neked celzom irasom csak teged idezlek)lionel19 írta:példa erre, hogy a litván balbekk alázta 90 percen át?Slither írta: Mi bajod Abidallal? Jelenleg ő a legjobb balbekk.
példa erre, hogy a litván balbekk alázta 90 percen át?Slither írta: Mi bajod Abidallal? Jelenleg ő a legjobb balbekk.
Pontosan nem tudom h mennyi a kivásárlási ára, de bizots sok. És annyit nem ér:!: akkor szo.atják be amikor akarják ha nézted Litvánia elleni meccset akkor vmi névtelen akkor ment el mellette amikor akart.Slither írta: Mi bajod Abidallal? Jelenleg ő a legjobb balbekk.
Mi bajod Abidallal? Jelenleg ő a legjobb balbekk.el fuero írta:Ne!!!!!!!!!! Inkább még 1 holland Emanuelsonvisca el barca írta: nekem is inkabb a mostani nyarnak tunik a dolog...
lehet az öreg gio tud vmit (ABIDAL? ) és azert akarna elmenni?
Ne!!!!!!!!!! Inkább még 1 holland Emanuelsonvisca el barca írta: nekem is inkabb a mostani nyarnak tunik a dolog...
lehet az öreg gio tud vmit (ABIDAL? ) és azert akarna elmenni?
nekem is inkabb a mostani nyarnak tunik a dolog...lionelmessi19 írta:Szerintem meg ha elolvasod végig, akkor utánna kiderül, h egyértelműen mostani nyárra vonatkozik, mert vannak ugyan részek, amiknél nem lehet eldönteni (nem 2008, hanem nem lehet eldönteni) de utánna van ami egyértelműen 2007 nyarára vonatkozik, így kiderül h mi is az igazságvisca el barca írta:furcsa az iras...
egyszer az fordul elő h következő nyáron térhet vissza hollandiába (2008), máshol meg u erezni, mintha már 2007 nyararol lenne szo
Szerintem meg ha elolvasod végig, akkor utánna kiderül, h egyértelműen mostani nyárra vonatkozik, mert vannak ugyan részek, amiknél nem lehet eldönteni (nem 2008, hanem nem lehet eldönteni) de utánna van ami egyértelműen 2007 nyarára vonatkozik, így kiderül h mi is az igazságvisca el barca írta:furcsa az iras...
egyszer az fordul elő h következő nyáron térhet vissza hollandiába (2008), máshol meg u erezni, mintha már 2007 nyararol lenne szo
Kösz h mindent leírtál helyettemlionelmessi19 írta:Hát hogy őszinte legyek, mindkét fél jobban járna...
Gio nem a legjobb játékos már, így öregecskedően, és Sylvinhot szivesebben látom helyette, de azért nagyon szimpatikus, és ezért kicsit sajnálom is majd, ha elmegy. Viszont akkor már mindenképp kell legalább egy szélsőt igazolni, ha eddig a vezetőség számára ez nem derült volna ki....