Játékospiac
- Barcelinho
- Jugador del Barça
Ujabb hir:
Henchoz a szezon végéig a Celticé.
Henchoz a szezon végéig a Celticé.
Visca el Barca!!!
- Barcelinho
- Jugador del Barça
A Palermo 15 millio eurót +Gasbaronni játékjogának a felét ajálja Bojinovér.
Visca el Barca!!!
- Barcelinho
- Jugador del Barça
úgy volt, de a Birmingham lecsapott rá.PetI írta:Én úgy tudtam a Liverpoolba megy.
Visca el Barca!!!
- Barcelinho
- Jugador del Barça
Állitólag Bellamy a Birminghamé 6 milkáér.
Visca el Barca!!!
Nem olvastam, csak errefelé beszélik. De nem kizárt, hisz vezeti a Bundásliga gollovo listáját(pedig nem is csatárBarcelinho írta:Én nem tok ilyenröl, hol olvastad?LG írta:1ik kedvenc futbalistámat, torténetesen az aláírásomban szereplot, kapcsolatba hozták a Poolal. Tud rola vki vmit![]()

- Barcelinho
- Jugador del Barça
Én nem tok ilyenröl, hol olvastad?LG írta:1ik kedvenc futbalistámat, torténetesen az aláírásomban szereplot, kapcsolatba hozták a Poolal. Tud rola vki vmit![]()
Visca el Barca!!!
1ik kedvenc futbalistámat, torténetesen az aláírásomban szereplot, kapcsolatba hozták a Poolal. Tud rola vki vmit

1szor én mondtam még Robinhonál!Rapika írta:Bizony,ezt már más is mondta!LG írta:Persze, csak akkor kell tényként kezelni, ha már a játékos az adott csapat mezét viseli!Enrique írta: Én még mindig tartom magam a "Háp-háp" kacsához..

Ja és szerintem egyáltalán nem alaptalan a dolog, mert az inter vezetői mindere képesek, nézzük csak meg az igazolásaikat, annyi középpályásuk van, hogy majdnem 3 középpályát ki lehetne belőlük rakni!(1:Van der Meyde, Verón, Davids, Stankovic;2:J.Zanetti, Emre, Cambiasso, Kily Gonzales;3:C. Zanetti, Karaguonis)Ennyi kp minek egyáltalán egy csapatba?Szerintem nagyon sok!
Visca el Barca
Menjen Adriano a margitba, de akkor hozzánk meg jöjjön el Martins!Hihetetlen gyors az a gyerek, minden csapatban hasznos játékos volna!Én nagyon kedvelem!
Visca el Barca
- Rapika
- Entrenador del Barça
Bizony,ezt már más is mondta!LG írta:Persze, csak akkor kell tényként kezelni, ha már a játékos az adott csapat mezét viseli!Enrique írta:Én még mindig tartom magam a "Háp-háp" kacsához..Rapika írta: hát ez tiszta sor!

Persze, csak akkor kell tényként kezelni, ha már a játékos az adott csapat mezét viseli!Enrique írta:Én még mindig tartom magam a "Háp-háp" kacsához..Rapika írta:hát ez tiszta sor!LG írta: Ha eladják, hulyék!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én még mindig tartom magam a "Háp-háp" kacsához..Rapika írta:hát ez tiszta sor!LG írta:Ha eladják, hulyék!Rapika írta:Sztem 1általán nem kell legyinteni erre a hírre!
az inter sok jó játékosától vált már meg!
ennyi maniért el is adhatják Adrianót!

- Rapika
- Entrenador del Barça
hát ez tiszta sor!LG írta:Ha eladják, hulyék!Rapika írta:sztem 1általán nem kell legyinteni erre a hírre!LG írta: Ja! abramovmocs amugy is mindenkit meg akar venni...

Ha eladják, hulyék!Rapika írta:sztem 1általán nem kell legyinteni erre a hírre!LG írta:Ja! abramovmocs amugy is mindenkit meg akar venni...Enrique írta: Ismát csak háp-háp...

- Rapika
- Entrenador del Barça
sztem 1általán nem kell legyinteni erre a hírre!LG írta:Ja! abramovmocs amugy is mindenkit meg akar venni...Enrique írta:Ismát csak háp-háp...Chris írta:Adrianót a Chelsea is várja
NSO, 2005-01-22 13:35
Az utóbbi két évben az olasz bajnokság és a világ legjobb góllövői közé nőtte ki magát a brazil Adriano. A 22 éves támadó jelenleg az Internazionale alkalmazottja, ám korábban bejelentkezett érte a Real Madrid is, míg most Roman Abramovics Chelsea-je is meg szeretné őt szerezni. Az orosz elnök-üzletember akár 50 millió fontot is hajlandó kifizetni, hogy a brazil futballista Londonba költözzön.
ez sem jó hir

Ja! abramovmocs amugy is mindenkit meg akar venni...Enrique írta:Ismát csak háp-háp...Chris írta:Adrianót a Chelsea is várja
Az utóbbi két évben az olasz bajnokság és a világ legjobb góllövői közé nőtte ki magát a brazil Adriano. A 22 éves támadó jelenleg az Internazionale alkalmazottja, ám korábban bejelentkezett érte a Real Madrid is, míg most Roman Abramovics Chelsea-je is meg szeretné őt szerezni. Az orosz elnök-üzletember akár 50 millió fontot is hajlandó kifizetni, hogy a brazil futballista Londonba költözzön.
ez sem jó hir

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ismát csak háp-háp...Chris írta:Adrianót a Chelsea is várja
ez sem jó hir

- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Nem értem, miért kell az orosznak "MINDEN" jó játékos, aki mostanában feltünik. (Maxi, Marscheno, Adriano stb.) Nincs elég sztárja neki így is?
Lehet h úgy gondolja, ha az Q csapatában van, akkor nem az ellenfelet erQsíti.
Lassan tényleg Chelsea
Világválogatott lesz.
Lehet h úgy gondolja, ha az Q csapatában van, akkor nem az ellenfelet erQsíti.

Lassan tényleg Chelsea

- Chris
- Capitá del Barça
Adrianót a Chelsea is várja
ez sem jó hir
ez sem jó hir

Nézd meg a margit oldalán, hátha!Enrique írta:De nincs róla SEMMI HÍR!!! Se az Inter.it-n se az inter.hu-n!!