Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
úgy volt, de a Birmingham lecsapott rá.PetI írta:Én úgy tudtam a Liverpoolba megy.
Nem olvastam, csak errefelé beszélik. De nem kizárt, hisz vezeti a Bundásliga gollovo listáját(pedig nem is csatárBarcelinho írta:Én nem tok ilyenröl, hol olvastad?LG írta:1ik kedvenc futbalistámat, torténetesen az aláírásomban szereplot, kapcsolatba hozták a Poolal. Tud rola vki vmit![]()
Én nem tok ilyenröl, hol olvastad?LG írta:1ik kedvenc futbalistámat, torténetesen az aláírásomban szereplot, kapcsolatba hozták a Poolal. Tud rola vki vmit![]()
1szor én mondtam még Robinhonál!Rapika írta:Bizony,ezt már más is mondta!LG írta:Persze, csak akkor kell tényként kezelni, ha már a játékos az adott csapat mezét viseli!Enrique írta: Én még mindig tartom magam a "Háp-háp" kacsához..
Bizony,ezt már más is mondta!LG írta:Persze, csak akkor kell tényként kezelni, ha már a játékos az adott csapat mezét viseli!Enrique írta:Én még mindig tartom magam a "Háp-háp" kacsához..Rapika írta: hát ez tiszta sor!
Persze, csak akkor kell tényként kezelni, ha már a játékos az adott csapat mezét viseli!Enrique írta:Én még mindig tartom magam a "Háp-háp" kacsához..Rapika írta:hát ez tiszta sor!LG írta: Ha eladják, hulyék!
Én még mindig tartom magam a "Háp-háp" kacsához..Rapika írta:hát ez tiszta sor!LG írta:Ha eladják, hulyék!Rapika írta:Sztem 1általán nem kell legyinteni erre a hírre!
az inter sok jó játékosától vált már meg!
ennyi maniért el is adhatják Adrianót!
hát ez tiszta sor!LG írta:Ha eladják, hulyék!Rapika írta:sztem 1általán nem kell legyinteni erre a hírre!LG írta: Ja! abramovmocs amugy is mindenkit meg akar venni...
Ha eladják, hulyék!Rapika írta:sztem 1általán nem kell legyinteni erre a hírre!LG írta:Ja! abramovmocs amugy is mindenkit meg akar venni...Enrique írta: Ismát csak háp-háp...
sztem 1általán nem kell legyinteni erre a hírre!LG írta:Ja! abramovmocs amugy is mindenkit meg akar venni...Enrique írta:Ismát csak háp-háp...Chris írta:Adrianót a Chelsea is várja
NSO, 2005-01-22 13:35
Az utóbbi két évben az olasz bajnokság és a világ legjobb góllövői közé nőtte ki magát a brazil Adriano. A 22 éves támadó jelenleg az Internazionale alkalmazottja, ám korábban bejelentkezett érte a Real Madrid is, míg most Roman Abramovics Chelsea-je is meg szeretné őt szerezni. Az orosz elnök-üzletember akár 50 millió fontot is hajlandó kifizetni, hogy a brazil futballista Londonba költözzön.
ez sem jó hir
Ja! abramovmocs amugy is mindenkit meg akar venni...Enrique írta:Ismát csak háp-háp...Chris írta:Adrianót a Chelsea is várja
Az utóbbi két évben az olasz bajnokság és a világ legjobb góllövői közé nőtte ki magát a brazil Adriano. A 22 éves támadó jelenleg az Internazionale alkalmazottja, ám korábban bejelentkezett érte a Real Madrid is, míg most Roman Abramovics Chelsea-je is meg szeretné őt szerezni. Az orosz elnök-üzletember akár 50 millió fontot is hajlandó kifizetni, hogy a brazil futballista Londonba költözzön.
ez sem jó hir
Ismát csak háp-háp...Chris írta:Adrianót a Chelsea is várja
ez sem jó hir
Nézd meg a margit oldalán, hátha!Enrique írta:De nincs róla SEMMI HÍR!!! Se az Inter.it-n se az inter.hu-n!!