Barça Igazolások 2007-08
Skacok Cristiano Ronaldo-ról nem is szóltok?
Szerintetek nincs sanszunk a leigazolására?
Több poszton bevethető lenne, igazi adu ász lenne...
De félő hogy Laporta nem adna annyi pénzt érte
Mit szóltok?
Szerintetek nincs sanszunk a leigazolására?
Több poszton bevethető lenne, igazi adu ász lenne...
De félő hogy Laporta nem adna annyi pénzt érte
Mit szóltok?
-
- aka Game90
Pazzini nem ér ennyit vagy pedig euróban van. Akiket felsoroltál, azok közül pedig egy páran nem Barca szintűek (sztem)Dos Santos írta:Pazzini-t csak irreális összegért(13 M fontért) engedné el a klubja.Ha alaposan körül néz a Barca, biztos talál egy kitűnő cserecsatárt.Pl:Martins,Adebayor,Suazo,Baptista,vagy Koné.Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Jugador d'estrella
Pazzini-t csak irreális összegért(13 M fontért) engedné el a klubja.Ha alaposan körül néz a Barca, biztos talál egy kitűnő cserecsatárt.Pl:Martins,Adebayor,Suazo,Baptista,vagy Koné.Most hirtelen ennyi jutott eszembe. 

-
- Llegenda del Barça
Így van. Rengeteg jó csatár van a piacon aki szivesen leülne a padra.Game90 írta:Pedig kéne csatárokat igazolni, mert ilyen Guddykkal nem vagyunk előrébbMessi, Ronaldinho, Eto'o, dos Santos tuti, hogy lesz jövőre. Saviola sajnos elmegy, ahogy Ezquerro is. Sztem elképzelhető, hogy Giuly és Guddy maradnak jövőre
Szóval ugyanott tartanánk, mint ebben az évben.
Örök jelöltem Arouna Kone de lehetne sorolni az embereket.
Giuly szerintem is maradni fog, Guddy szinte biztos. Úgyhogy egy sérülés esetén (Eto'o) ugyan ott járnánk támadójátékban mint tegnap.
És most hogy elgondolkoztam, lehetne egy nagy fogás : Pazzini. Nagy reménység, az angoloknak is rugott 3at.
-
- Llegenda del Barça
Egyetértek. Thuram fontos láncszeme a védelemnek, rutinja meccsről meccsre sokat érhet és ér is. Ezzel együtt szerintem is kell egy belső védő nyáron, így a két belső ember posztjára 3 játékosunk lenne.Rumig írta:6xavi írta:Sztem skacok mindenképp kell Puyol mellé egy jó középhátvéd, mert Thuram leigazolása melléfogás volt![]()
Hát nem tudom, nagy bajban lennénk Thuram nélkül
-
- Llegenda del Barça
Ez egy fórum, ide mindenki a saját ötleteit írhatja le...Hubi írta:lionel19 te vicc vagy, olvasgatom hogy miket írnak az emberek, sok jó ötletet olvastam,de te csak a .....Heinzéddel vagy elfoglalva,neked az a lényeg h a kedvenceid játszanak. Aki pedig jó játékos de neked nem szimpatikus azt meg elküldöd a ....ba. (Chivu) a lényeg hogy ETO'O maradjon
-
- Jugador d'estrella
Sokan írják Diego Milito-t, mint lehetséges csatárigazolást.Pedig nem túl valószínű, hogy egy gólkirály jelölt,biztos kezdő játékos átjönne kispadozni,még a Barca kedvéért sem(ráadásul pofátlanul sokat kérnének érte).Ha már Zaragoza csatárok, nekem tetszett Sergio García produkciója.Ő nem stabil kezdő,tud a széleken is játszani,gyors és nem utolsó sorban Barca nevelés is.
ETO'O nem megy, marad Liverpool próbálta csábítani de szerencsére marad nagy hiba lenne ha elmenne! Egyépként meg kéne pár ujj játékos pl:Oleguer és Marqez helyett de Deco-t is lelehetne váltani nyugodt szívvel.
lionel19 te vicc vagy, olvasgatom hogy miket írnak az emberek, sok jó ötletet olvastam,de te csak a .....Heinzéddel vagy elfoglalva,neked az a lényeg h a kedvenceid játszanak. Aki pedig jó játékos de neked nem szimpatikus azt meg elküldöd a ....ba. (Chivu) a lényeg hogy ETO'O maradjon :!:
-
- Entrenador del Barça
6xavi írta:Sztem skacok mindenképp kell Puyol mellé egy jó középhátvéd, mert Thuram leigazolása melléfogás volt

Hát nem tudom, nagy bajban lennénk Thuram nélkül

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
Sztem skacok mindenképp kell Puyol mellé egy jó középhátvéd, mert Thuram leigazolása melléfogás volt, Oleguer nincs formában az idén, Marquez pedig nem túl labdabiztos idén. Erre a posztra én Mexést vagy Chivut igazolnám le.
Aztán kell egy jó labdaszerző a középpályára, elsősorban David Albeldára vagy Xabi Alonsóra gondolok.
Elől ha összeáll a mágikus 3-as nincs baj, de ha kiesik közülük valaki ott lehetne mondjuk Diego Milito.
Sztem ennyi új ember kellene, hisz valószínű Edmilson, Ezquerro és Saviola megy nyáron.
Forca Blaugranas
Aztán kell egy jó labdaszerző a középpályára, elsősorban David Albeldára vagy Xabi Alonsóra gondolok.
Elől ha összeáll a mágikus 3-as nincs baj, de ha kiesik közülük valaki ott lehetne mondjuk Diego Milito.
Sztem ennyi új ember kellene, hisz valószínű Edmilson, Ezquerro és Saviola megy nyáron.
Forca Blaugranas
-
- aka Game90
Pedig kéne csatárokat igazolni, mert ilyen Guddykkal nem vagyunk előrébb
Messi, Ronaldinho, Eto'o, dos Santos tuti, hogy lesz jövőre. Saviola sajnos elmegy, ahogy Ezquerro is. Sztem elképzelhető, hogy Giuly és Guddy maradnak jövőre
Szóval ugyanott tartanánk, mint ebben az évben.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem:
Frank marad,és ha megerősítjük megfelelő emberekkel ezt a keretet,akkor nem lesz gond..bár tényleg nagyon érdekes,hogy mi a fenéért ezt a kezdőt küldte pályára...amikor csak Eto'o volt sérült....ez óriási hiba volt sajnos
Frank marad,és ha megerősítjük megfelelő emberekkel ezt a keretet,akkor nem lesz gond..bár tényleg nagyon érdekes,hogy mi a fenéért ezt a kezdőt küldte pályára...amikor csak Eto'o volt sérült....ez óriási hiba volt sajnos

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek Vito. Még annyival egészíteném ki, hogy rossz nézni amint meccsről meccsre átszaladnak rajtunk a középpályán. Döntő fontosságú egy megfelelő vkp megszerzése. A védelmet sem ártana erősíteni, most már ott tartok, hogy mindenképp kell D.Alves, bármennyire is utálom. A támadósor úgy jó ahogy van, ezzel kapcsolatban Vito tökéletesen leírta a lényeget. Nem kellene, csak két-három megfelelő igazolás, és újra tökéletes a csapat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
ha el nem bukjuk a bajnokságot, akkor nem jön új edző, az tuti.
egyébként azért nehéz a helyzet az igazolásokkal, mert a Barca szinte kizárólag a második sorba igazolhat ilyen Trez, Milito féle játékosokat, mivel egyik sem olyan jó, hogy egy Eto'o-t, Messit, R10-et kiszorítson, meghát őket nem is lehetne padoztatni. akkor inkább adják el jópénzért, ez meg egyelőre nincs a képben szerencsére.
szóval az a baj, hogy egy Milito, Trez, Klose annál jobb zsugás, hogy 4-5 meccsenként álljon be 20-30 percekre, ennél azért ők többet érnek.
ugyanez a helyzet a középpályán. ergo be kell érnünk a Guddy szintű, kvalitású csatárcserékkel...
a Pool ebből a szempontbó sokkal könyebb helyzetben van: ott szinte van 8-10 hasonló kvalitású, ámde nem sztár játékos, így Benitez minden sértődés nélkül rotálhatja őket. itt ezt nem lehet megcsinálni, sztárok pedig nem fognak eljönni a fakóba.
ha nem megy el senki, akkor idén nem igazolnék előre, jöjjön csak a Dos, az erre szánt lóvét pedig költse a vezetőség a védelemre.
egyébként azért nehéz a helyzet az igazolásokkal, mert a Barca szinte kizárólag a második sorba igazolhat ilyen Trez, Milito féle játékosokat, mivel egyik sem olyan jó, hogy egy Eto'o-t, Messit, R10-et kiszorítson, meghát őket nem is lehetne padoztatni. akkor inkább adják el jópénzért, ez meg egyelőre nincs a képben szerencsére.
szóval az a baj, hogy egy Milito, Trez, Klose annál jobb zsugás, hogy 4-5 meccsenként álljon be 20-30 percekre, ennél azért ők többet érnek.
ugyanez a helyzet a középpályán. ergo be kell érnünk a Guddy szintű, kvalitású csatárcserékkel...
a Pool ebből a szempontbó sokkal könyebb helyzetben van: ott szinte van 8-10 hasonló kvalitású, ámde nem sztár játékos, így Benitez minden sértődés nélkül rotálhatja őket. itt ezt nem lehet megcsinálni, sztárok pedig nem fognak eljönni a fakóba.
ha nem megy el senki, akkor idén nem igazolnék előre, jöjjön csak a Dos, az erre szánt lóvét pedig költse a vezetőség a védelemre.
-
- Jugador d'estrella
Azért az igazsághoz hozzátartozik hogy, Gudjohnsen csak a harmadik alternatíva volt, Henry és Forlán után.
Nem csak de ha aztmondja hogy értelmetlen,felesleges akkor nemjönGame90 írta:Nem tudom, de sztem az igazolások nem csak az ő kezén száradnaklionel19 írta:Értelmetlen igazolások (Guddy)
-
- aka Game90
Nem tudom, de sztem az igazolások nem csak az ő kezén száradnaklionel19 írta:Értelmetlen igazolások (Guddy)

Egy vkp és egy szélsővédő kell (Heinze és Albelda) de a legfontosabb egy EDZŐ! Sorolhatjuk rijkard hibiát
-Saviola nemjáccatása
-Oleguer kezdőben való helye
-Giuly folytonos jáccatás
-Értelmetlen igazolások (Guddy)
-Látja hogy rossz a taktika (3-4-3) de csak ül és várja h majd lesz vmi
-Meccs közbe végig ül és nemcsinál semmit
-Saviola nemjáccatása
-Oleguer kezdőben való helye
-Giuly folytonos jáccatás
-Értelmetlen igazolások (Guddy)
-Látja hogy rossz a taktika (3-4-3) de csak ül és várja h majd lesz vmi
-Meccs közbe végig ül és nemcsinál semmit
-
- Jugador d'estrella
Ez igaz,de a Lyonnal kapcsolatos találgatásokat például nem tagadta le.

-
- aka Game90
Ha tárgyalt a Barca vezetőivel, akkor nem mondhatta meg az igazat nem? Általában az szokott lenni, hogy a barátaimat látogattam meg, nyaraltam, házat vettem stb.Dos Santos írta:Állítása szerint mindössze arról van szó,hogy a városba élő barátait látogatta meg.Szóval őt is elfelejthetjük.

-
- Jugador d'estrella
A SPORT most hozott le egy cikket Trezeguet-ról.A lényeg annyi, hogy a múlt héten Barcelonába látták, ebből rögtön azt szűrték le, hogy jövőre itt folytatja.Pedig nem.Állítása szerint mindössze arról van szó,hogy a városba élő barátait látogatta meg.Szóval őt is elfelejthetjük.
Én is Trezeguet-re voksoltam. Ő sztem olyan középcsatár, aki kellhet nekünk. Erős testfelépítés, jól is fejel. Guddy helyére sztem jó lenne. +Cooltiszo hsz-e... amit nem másolok le mégegyszer, de nekem is ez a véleményem.