Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ha jól értem, a lényege, h Saviola lemondott arról, h bármilyen ajánlatot kap a Barcától, és elkezdte átnézni/utánnajárni/figyelni más klubok ajánlatait a köv szezonra....Chris írta:a spanyol internetes lapok ( www.sport.es www.elmundodeportivo.es www.marca.com ) irnak valalmit a jővőjéről, csak nem tudok spanyolul.
valaki segítsen
thx
lionelmessi19 írta: Grecki! Most ismét elgondolkodtattál.
Gratulálok!lionelmessi19 írta: Azon gondolkoztam, hogy vajon komolyan gondolod ezt, vagy csak nekem kell ellent mondani.
Van amiben nem ért egyet az ember, nade h a vezetőségnek semmi köze a csapatösszeállításhoz... neeem.
lehet benne valami!antiimperialista írta:Farkas Norbi erősen ledöbbentett este. Azt mondta, hogy rijkaard kérte, hogy a klub hosszabbítson Saviolával Kíváncsi vagyok, hogy ezt honnan szedte... Valakinek van ötlete?
Beleszolhat a vezetőség, de akkor mér régen rosz..A nagy edzők nem hagyák, h a vezetők beleszoljanak, a csapt összeálitásába.lionelmessi19 írta:Grecki! Most ismét elgondolkodtattál. Azon gondolkoztam, hogy vajon komolyan gondolod ezt, vagy csak nekem kell ellent mondani.grecki írta:A csapatot az edző állítja össze!
Tök mind1, hogy a sportigazgató és a vezérkar mit mond...
Van amiben nem ért egyet az ember, nade h a vezetőségnek semmi köze a csapatösszeállításhoz... neeem.
Szerintem megmondták, hogy ez lesz, és ez is lesz valszeg.madmax87 írta:„Laporta világossá tette számomra, hogy a Barca ajánlatot fog kínálni Saviolának, de az-az ajánlat nagyon kicsinek számít majd pénzügyileg. Éppen ezért a játékos szabadon igazolható lesz júniusban"
Ennyit a klubbvezetés tisztességéröl!!!
Grecki! Most ismét elgondolkodtattál. Azon gondolkoztam, hogy vajon komolyan gondolod ezt, vagy csak nekem kell ellent mondani.grecki írta:A csapatot az edző állítja össze!
Tök mind1, hogy a sportigazgató és a vezérkar mit mond...
Én már erre is gondoltam, lehet, hogy neki nincs is baja a Nyúllal, csak a vezetőség nem hagyja, hogy játszassa... Elég merész gondolat, de akár még ez is lehet!grecki írta:ha meg mégis ennek tükrében állítja fel a gárdát, akkor nem több, mint egy kötélen rángatott bábfigura...
Na ezt én is, de a spanyol kupa topicban már írtam, h sztem mi lesz. De lehetőséget mindenképp fog kapni.Saviola írta:Remélem holnap ő kezd.
Fiúk, szerintem az eszmefuttatás ott hibázik, hogy nem csak Frank, de a vezetőség sem preferálja túlságosan Javiert.grecki írta:Ebben bíz van igazság... nem is gondoltam még erre!antiimperialista írta: Biztos, hogy jobban járna, ha elmenne. Nekem úgy tűnik, hogy arra vár, hogy talán elküldik rijkaardot, és akkor olyan edző jön, akinél játszani fog... Nem biztos, hogy így van, de szerintem van rá esély.
Visca el Anti!
Jaja, lehetséges, de engem igencsak meglepne a vezetőséget ismerve, ha elküldenék Rijkaardotgrecki írta:Ebben bíz van igazság... nem is gondoltam még erre!antiimperialista írta: Biztos, hogy jobban járna, ha elmenne. Nekem úgy tűnik, hogy arra vár, hogy talán elküldik rijkaardot, és akkor olyan edző jön, akinél játszani fog... Nem biztos, hogy így van, de szerintem van rá esély.
Visca el Anti!
Ebben bíz van igazság... nem is gondoltam még erre!antiimperialista írta: Biztos, hogy jobban járna, ha elmenne. Nekem úgy tűnik, hogy arra vár, hogy talán elküldik rijkaardot, és akkor olyan edző jön, akinél játszani fog... Nem biztos, hogy így van, de szerintem van rá esély.
Nálam Frank elöbb repülne egy sassal a hátán mint a mi kis nyulunk!!!antiimperialista írta:Biztos, hogy jobban járna, ha elmenne. Nekem úgy tűnik, hogy arra vár, hogy talán elküldik rijkaardot, és akkor olyan edző jön, akinél játszani fog... Nem biztos, hogy így van, de szerintem van rá esély.lionelmessi19 írta:Örülnék ha tisztességes ajánlatot kapna, bár továbbra is tartom, lehet jobban járna ő ha elmenne.
Biztos, hogy jobban járna, ha elmenne. Nekem úgy tűnik, hogy arra vár, hogy talán elküldik rijkaardot, és akkor olyan edző jön, akinél játszani fog... Nem biztos, hogy így van, de szerintem van rá esély.lionelmessi19 írta:Örülnék ha tisztességes ajánlatot kapna, bár továbbra is tartom, lehet jobban járna ő ha elmenne.