Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
LG írta:Nem kell ám, Gerrardtol meg Lámpátol elájulni Ha télleg akkora játékosok lennének, nem lenne az angol vállogatot akkora favágo, [auto_cenzúra] luzer brigád, akik gyengék, mint a fos
Ezzel erősen vitatkoznék! Gerrard idén sokkal többet nyújt,mint itt Deco! Nélküle Pool sehol sem lenne a Blben,és a Plben sem lennének 3.kok Tavaly jobb volt Deco,idén Jobb Gerrard,ott ahol van...lionelmessi19 írta: Főleg ha azt nézzük,h régi önmagához képest Gerarrd sincs idén sehol, így tavalyi és idei párbajukban is Deco a győztes szerintem.
grecki írta:Lisztes is technikás, azt' mire ment vele... Derogált neki egy kiesőjelölt Wiganbe igazolni...
Visszatérve az eredeti kérdéskörhöz, Deco többet tud a labdával, mint Lampard vagy Gerrard, ettől függetlenül a két angol szerintem sokkal jobb játékosok.
UI:
Rivaldo11, ha Gerrard történetesen Gerard lenne, és Barcelonában született volna (vagyis nem angol), akkor is ilyen véleménnyel lennél róla?Rivaldo11 írta: Na még csak az kéne...dzserrárd ide...MINEK???
Egy jó formában lévő Deconak a cipőjét sem köthetné meg.
Munkásfutballista.
Én azért tartom Gerrardot jobbnak mert nála nincs ennyire hullámzó forma mint Deconál. G. minden meccsen egyenletes, jó, sokszor klasszis teljesítményt nyújt, ezzel szemben Deco mint látjuk ebben az évben képes több meccsen, sőt több hónapon át szenvedni. És ha Gerrardnak is kijön a lépés akkor a maga módján ő is tud szemkápráztatóan játszani, amellett, hogy a mezőnyben még mindíg nagyon hasznos.lionelmessi19 írta:Zozzy 5 írta:Gerrard nagy játékos, nagyobb klasszis mint Deco, de nekünk most itt a Barcában nem egy Gerrard vagy Lampard-ra van szükségünk...
Nem hinném...
Egyébként egyetértek a hsz-el.
Zozzy 5 írta:Gerrard nagy játékos, nagyobb klasszis mint Deco, de nekünk most itt a Barcában nem egy Gerrard vagy Lampard-ra van szükségünk...
Rivaldo11, ha Gerrard történetesen Gerard lenne, és Barcelonában született volna (vagyis nem angol), akkor is ilyen véleménnyel lennél róla?Rivaldo11 írta: Na még csak az kéne...dzserrárd ide...MINEK???
Munkásfutballista.
Ez mondjuk erősen lekicsinyítő jelző, de ha a pejoratív értelmétől elvonatkoztatunk, akkor igaz. Munkás ember.Rivaldo11 írta:Na még csak az kéne...dzserrárd ide...MINEK???
Munkásfutballista.
Hasonlóan vagyok vele! De mondjuk inkább Gerrardra!grecki írta:Visszatérve Decóra, én egy szempillantás alatt elcserélném még ezek után is pl Lampardra, Fabregasra.
Gerrard egyértelműen tkp, függetlenül attól, hogy mit játszik. (mit kell játszania). Klasszikus 4-4-2-ben csak "felemás" középső kp-ok lehetnek, ezért kell azt játszania a Poolban (mostanában azért szélen is kell neki), de ha tehetné, akkor írányító tkp lenne.lionelmessi19 írta írta:Lehet, h igazad van... De ha Xavi vagy Fabregas felemás , akkor Gerarrd meg pláne
Természetesen nem maradtam le róla, még jó! Nagy kár lett volna érte...lionelmessi19 írta: Grecki, remélem nem maradtál le a meccsről
Szerintem Ininél jobb volt tegnap, de nyilván mindenki másképp látja..:9Cooltiszo írta:Most jól játszott Deco, a csapat 4. legjobbja volt Messi, Xavi és Ini után. Ezzel a Decoval hosszútávon elégedett lenne mindenki, mondjuk még ez a teljesítmény nem érdemel 4-t, ahoz még javulnia kell.
Lehet, h igazad van... De ha Xavi vagy Fabregas felemás , akkor Gerarrd meg pláneSlither írta:Sztem sem Xavi sem Fabregas nem támadó középpályás. Ők amolyan tipikus se nem támadó, se nem védekező kp-ok. Amúgy meg top 5-ben egy Gerrard bármikor bennt van. Jelen pillanatban sztem Deco még nincs ott (formát tekintve, nem pedig tudást) . Egy jobb mérkőzéssel nálam még nem lesz top 5-ös.lionelmessi19 írta:Top 5 támadó kp nálam Xavi, Iniesta, Deco, Kaka, Fabregas jelen pillanatban.
Sztem sem Xavi sem Fabregas nem támadó középpályás. Ők amolyan tipikus se nem támadó, se nem védekező kp-ok. Amúgy meg top 5-ben egy Gerrard bármikor bennt van. Jelen pillanatban sztem Deco még nincs ott (formát tekintve, nem pedig tudást) . Egy jobb mérkőzéssel nálam még nem lesz top 5-ös.lionelmessi19 írta:Top 5 támadó kp nálam Xavi, Iniesta, Deco, Kaka, Fabregas jelen pillanatban.