Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én így emlékszem erre: "Talán nem is vagyok rá méltó, hogy egy ilyen játékost közvetítsek..."barca99 írta: Remélem hallotta mindenki Farkas Norbitól: "Talán nem is vagyok rá méltó, hogy egy ilyen gólt közvetítsek..."kb. a 3. replay után mondta.
Na, ennyi baj legyengrecki írta:Már többször leírtam itt is, hogy vele is pofára estek, mert Alexis a Valciánál írt alá...Zozzy 5 írta:Ja és az álltalad is említett második gólnál a Real Madrid jövőbeli nagy izom-beton-tehetség védőjét, Alexis-t küldte el szotyiért![]()
![]()
http://www.goal.com/en-us/Articolo.aspx ... oId=262950
Már többször leírtam itt is, hogy vele is pofára estek, mert Alexis a Valciánál írt alá...Zozzy 5 írta:Ja és az álltalad is említett második gólnál a Real Madrid jövőbeli nagy izom-beton-tehetség védőjét, Alexis-t küldte el szotyiért![]()
![]()
Én is meglepődtem amikor 20 évesnek mondta Norbika. De aztán javította magát, mondta h még csak 19.grecki írta:Na, megnyugodtam...
Előzmény: Farkas Norbi aszondja, Messi húsz éves. Kérdeztem magam, bazz, ennyire tudatlan lennék, hogy nem tudok róla, ha betölti a második x-et? Most megnéztem, és fellélegeztem.
Lehet megköveztek, de nekem a második gólja jobban tetszett. Persze az első nehezebben kivitelezhető volt, de "csak egy szlalom" volt. A második pedig egy igazi belevaló, ravasz róka gólja, aki a lövése előtt két embert úgy küldött el szotyiért azzal a lövőcsellel, hogy csak na. Én akkor kicsit felkurjantottam... (Nagyon halk szurkoló vagyok a tv előtt, talán a bl döntőn ha ordítottam.)
Jogos. Akkor nálam döntetlen. Mert Messié meg sztem szebb, és nem is csak egy picivel, ahogy így nézem sokadszorraGame90 írta:Azért én maradok Maradona góljánál, mégiscsak egy erősebb csapat ellen lőtte.lionelmessi19 írta:Az a helyzet fiúk (és lányok természetesen) , hogy Messié szebb kicsivel. Pedig ez Maradona egyik legnagyobb gólja!
Azért én maradok Maradona góljánál, mégiscsak egy erősebb csapat ellen lőtte.lionelmessi19 írta:Az a helyzet fiúk (és lányok természetesen) , hogy Messié szebb kicsivel. Pedig ez Maradona egyik legnagyobb gólja!