Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor nyáron még azt mondták az illetékesek, de mostanra ők is kezdi belátni a dolgokat.Game90 írta:Sztem inkább forítvaLos Banditos írta:Már nem emlékszem, de nekem ez tetszett a legjobban:
"Messi még a cipőjét sem tísztithatja Robinhonak"Robinho nem nagyon váltotta be a hozzá fűzött reményeket, igaz erről Capello is tehet ebben az évben.
Nem is kell tisztítani,hisz nem igen van használvaLos Banditos írta:Már nem emlékszem, de nekem ez tetszett a legjobban:
"Messi még a cipőjét sem tísztithatja Robinhonak"
Sztem inkább forítvaLos Banditos írta:Már nem emlékszem, de nekem ez tetszett a legjobban:
"Messi még a cipőjét sem tísztithatja Robinhonak"
Várhidi szerintem is szánalmas volt. Majd akkor kritizálhatja Leót, ha ő is rúg valamikor egy hasonlót...Pedro írta:"Mit gondol Messi góljáról?
Rendkívüli találat volt, és nagyon örülök amiatt, hogy egy ilyen fiatal játékos tett ilyen gyönyörű dolgot. A gólja bejárta az egész Földet, és elősegíti a jó labdarúgást. Nagyon örülök neki, mindig is nagyon kedveltem őt.
Nem gondolod, hogy a Real Madridnak is egy Messihez hasonló játékosra lenne szüksége?
Nem hasonlíthatjuk Messit Maradonához, és senki máshoz. Mindegyik játékosnak megvannak a saját maga képességei. Messi gyors és nagyon technikás játékos, mindezek mellett pedig egy igazi húzóember. "
Legalább Capello korrekt véleményt mondott a Messiről. Nem úgy Várhidi, akinek volt pofája lesajnálni a kis argentín gólját.
Hát igenPedro írta:"Mit gondol Messi góljáról?
Rendkívüli találat volt, és nagyon örülök amiatt, hogy egy ilyen fiatal játékos tett ilyen gyönyörű dolgot. A gólja bejárta az egész Földet, és elősegíti a jó labdarúgást. Nagyon örülök neki, mindig is nagyon kedveltem őt.
Nem gondolod, hogy a Real Madridnak is egy Messihez hasonló játékosra lenne szüksége?
Nem hasonlíthatjuk Messit Maradonához, és senki máshoz. Mindegyik játékosnak megvannak a saját maga képességei. Messi gyors és nagyon technikás játékos, mindezek mellett pedig egy igazi húzóember. "
Legalább Capello korrekt véleményt mondott a Messiről. Nem úgy Várhidi, akinek volt pofája lesajnálni a kis argentín gólját.
Célba veszik,és annyira mennek,mintha vki légpuskával akarna megállítani egy vonatotRivaldo11 írta:Szerintem ha a madrid dobogón végez, erőn felül teljesít.
Méghogy "vegyük célba a bajnoki címet..."![]()
Hát célba venni mindent lehet.
+ még ehhez hozzákön a margo ürülék játéka. Lex ott sirás-rivás + fogak csikorgatása.Krojf írta:Komáim!
Lehet, hogy baromságot írok, de ha a Valencia felrakja a Bérnabeu
gyepére a Sevilla elleni játékát, akkor sok izgulnivalónk Real-verés
ügyében nincsen.
Aztán remélem, fel is rakja!
Spekulál nyilvánosan Krojfotok.
20:02 - Már hétfőn minden jegyet eladtak a Valencia elleni derbire, így a Santiago Bernabéu stadionban idén nyolcadik alkalommal regisztrálnak majd totális teltházat. A közönség a csapat mellett, akik egy csodálatos élőképpel kedveskednek a kedvenceknek. Vegyük célba a bajnoki címet!
20:00 - David Villa pályára léphet a Bernabéuban.