Megszokhattad volna már, h a sport televíziók szakemberei sokkal kevésbé és rosszabbul tájékozottak, mint pl mi...Zozzy 5 írta:Állj, állj, időt kérek! A mezeket felben Saviola madridba igazoását kész tényként kezelik![]()
![]()

Megszokhattad volna már, h a sport televíziók szakemberei sokkal kevésbé és rosszabbul tájékozottak, mint pl mi...Zozzy 5 írta:Állj, állj, időt kérek! A mezeket felben Saviola madridba igazoását kész tényként kezelik![]()
![]()
Jól van ezaz szidjak csak amiért kitartott eddig is a klubbnál ha realba megy ami sztem elkélpzelhetetlen rem Ő fogja az elsö golt rugni a kapunkba!!!!!!!!!otto'o írta:simán el tudom képzelni hogy a madridba megy
márpedig több lehetőséget ott se fog kapni
régóta világos hogy csak a pénz érdekli
a barca ajánlatát tuti nem fogadja el
pedig egy csereembernek korrekt
nem fog hiányozni
KiváromVito írta:várjuk ki a végét.ozsimiki írta:Remélem rövid időn belül teljesen felháborodva reagálhatok a soraidraMost "csak" 99%-ig vagyok az,megvárom azért a 100at
Igen, én is ezt mondomVito írta:várjuk ki a végét.ozsimiki írta:Remélem rövid időn belül teljesen felháborodva reagálhatok a soraidraMost "csak" 99%-ig vagyok az,megvárom azért a 100at
Remélem rövid időn belül teljesen felháborodva reagálhatok a soraidraotto'o írta:simán el tudom képzelni hogy a madridba megy
márpedig több lehetőséget ott se fog kapni
régóta világos hogy csak a pénz érdekli
a barca ajánlatát tuti nem fogadja el
pedig egy csereembernek korrekt
nem fog hiányozni
kicsit azért saviolát többre tartom mint egy bizonyos "kiegészitö" játékost vagyis nem egy gyula vagy egy gudjohnsen azaz náluk többet érdemel, ez egy tipikusan olyan ajánlat lesz amire MI azt mondhatjuk hogy a vezetöség mindent megtett mert az alapokat adta neki mint másoknak pedig NEM,de ezekután majd lehet legalább hibáztatni a kis nyulat hogy mégsem klubbhü stb...blabla tehát a vezetöség épp kihuzta magát a "népharag" alol ha minden igaz és megjegyzem ezt jol is csinálta csiki,de erröl még mindig megvan a véleményem és emiatt lehet elfogultak nevezni de attol ez még nem fog változni!!!ozsimiki írta:És azt is jelenti,hogy HA ÍGY VAN,akkor páran kicsit korán küldték el párszor a kummma életbe a vezetőségetantiimperialista írta:Nagyon nem örülök ennek, már megint kezdtem elkönyvelni, hogy elmegy, most meg egy ilyen hír után reménykedni fogok, amíg be nem jelentik hivatalosan is, hogy elmegy. Így pedig még jobban fog fájni...
Egyébként, ha tényleg ilyen anyagi feltételekkel fogja megkapni a szerződést, akár az is lehet, hogy elfogadja...Nem Rád értem...
Mert azért ez nem nevezhető rossz ajánlatnakHA EZ LESSZ...
Pedig én is...ozsimiki írta:És azt is jelenti,hogy HA ÍGY VAN,akkor páran kicsit korán küldték el párszor a kummma életbe a vezetőségetNem Rád értem...
És azt is jelenti,hogy HA ÍGY VAN,akkor páran kicsit korán küldték el párszor a kummma életbe a vezetőségetantiimperialista írta:Nagyon nem örülök ennek, már megint kezdtem elkönyvelni, hogy elmegy, most meg egy ilyen hír után reménykedni fogok, amíg be nem jelentik hivatalosan is, hogy elmegy. Így pedig még jobban fog fájni...
Egyébként, ha tényleg ilyen anyagi feltételekkel fogja megkapni a szerződést, akár az is lehet, hogy elfogadja...
szivemből szóltál krofj testvérKrojf írta:Komáim!
Nomeg ugye milyen jól áll Nyuszikánkon a Barca-szerelés, nem?
A többiben olyan esetlennek tűnik, kiváltképp ha a Real gönce
virítana irinyópirinyó testén...!
Mennyi szép emlék fűződik a Barca szereléséhez, hányszor csókolta
meg a címerünket is...!
Talán nemcsak mezanyag, hanem valódi ereklye a mezünk, ami
kivételes képességű labdarúgókon áll jól igazán!
Savigol pedig ilyen klasszis, akire jópár mez vár még a Barca-szertárban!
Vélekedik Krojf komátok.
Hát igen, lehetne több issasi1 írta:Csak azt a 2 évet nem értem![]()
Min. 3