Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2007.05.10. 13:39:45

grecki!

én nem értem mér akarja mindenki mindenhol évek ota ezt a divatos 4-2-3-1es felallast eroltetni...

samu sztem nem tudna visszavont/iranyito poszton jaccani'....
ha már ez a felallas és anri elol van akkori inkab csereljen r10 meg eto'o...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.10. 13:22:37

Ha már mindenképpen taktikai hadrendet akarunk változtatni, akkor már inkább 4-2-3-1-re szavazok.

------------------------VV-----------------------
x-------------x-------------------x-------------x
---------------x------------------x--------------
------Messi-----------Eto'o---------R10--------
----------------------Henry---------------------
visca el barca
Presidente del Barça

2007.05.10. 13:03:42

grecki írta:Na, akkor számoljunk egy kicsit...10,11,12... :wink:
figy....ennyi, meg ilyen minosegu tamado mellé már nem is kell kapus :lol: :lol: :lol:

amugy igen, kicsit elszamoltam, csodalkoztam is h mennyi ember van a pályán :D

JAVÍTVA
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.10. 12:53:19

Na, akkor számoljunk egy kicsit...10,11,12... :wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2007.05.10. 12:45:20

grecki írta:Don't shoot the messenger... :wink:
goal.com írta:Barcelona are about to mount attempt to sign Arsenal striker Thierry Henry. According to reports, the Catalan giants are expected to make a £15 million bid for the Frenchman in the summer.
hát sztem oriasi hiba lenne...

bár azért elég hardcore elképzelés de, ha jön lehetne két ékkel tolni:

4-2-2-2 (bár igy egy VKP mellé csak egy fér be a xavi/iniesta/deco harmasbol)

--------------------------------X---------------------------------

---X------------------X-------------------X-------------------X---

----------------------X----------------------X---------------------

-------X---------------------------------------------------X-------

--------------------X---------------------------X------------------

a gondolattal nem rossz eljatszani, de a mester usem küldene két éket a pályára...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2007.05.10. 13:05:08-kor.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.10. 11:36:48

Don't shoot the messenger... :wink:
goal.com írta:Barcelona are about to mount attempt to sign Arsenal striker Thierry Henry. According to reports, the Catalan giants are expected to make a £15 million bid for the Frenchman in the summer.
noname
Llegenda del Barça

2007.05.10. 10:15:24

Talán úgy két éve jó lett volna Henry, de most Etoo jobb nála, Messi is jobb nála a maga posztján, Roni úgyszintén. A rotáció nem hinném h beválna. Ami itt bevált az a Roni-Etoo-Messi trió, amelyből ha senki se sérült, akkor nagyon nehéz velünk bármit kezdeni. Ez a világ legjobb csatárhármasa és nem kell rajta változtatni. Amúgy most olvastam a eurosporton h Giuly megint a Juvéról beszélt. Lehet h végül ott köt ki, mert tavaly is volt szó volt sokszor arról hoda megy, de idén sztem vagy a Juvéba, vagy a Lyonba mindenképp elmegy.
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2007.05.10. 08:43:19

laporta szerelme ide, laporta szerelme oda henry nem kell, sőt nem is fog jönni. tavaly áradozott heteken keresztul h ígyájlavjú úgyájlavjú arsenal és hogy életem végig meg stb. nem az a jatekos aki segget csinal a szájábol. kulonben is 30 éves és egyre többet serult. van még neki 3 éve, jo helyen lesz ő ott ahol van.
Kép
Shandor
Jugador d'estrella

2007.05.10. 00:06:14

Laporta egyik kedvenc játékosáról van szó, és most a lát esélyt a megszerzésére :arrow: idén (utoljára) MINDENT meg fog próbálni, hogy idehozza!
Henry klasszis játékos
:arrow: lendíthetne a csapat játékán (valljuk be, kiismertek minket, s csak az egyéni villongásokból táplálkozunk mostanság :( )
:arrow: nem csekély bevételeket hozna a klubnak (gondoljunk Beckham és a Real esetére... :wink: )
:arrow: ha nem akarja hasonlóan végezni, mint Shearer, el kell mennie az Arsenálból. Erős csapat, de most már nem eléggé nagy trófeák begyűjtésére..

És HA sikerülne az igazolás: mintha Fabregas is erősítéseket sürgetett volna... nem hiszem, h kellemesen érintené Henry távozása... :roll:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.09. 23:54:30

Egyébként, ha már itt tartunk, Henry alapból szélső volt nagyon hosszú ideig, és Wenger tette be csatárnak, tehát neki nem okozna gondot a szélső játék...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.09. 22:49:00

Mihu írta:
grecki írta:
Mihu írta:Jaj haggyátok már ezt a rotációs hülyeséget.....
Már miért ne lehetne? Ha megvennénk, akkor négy játékos lenne a három helyre. Ha a 38 meccset beszorzod 3-mal (a támadó helyek számával) és elosztod néggyel (a játékosok számával), akkor 28,5-et kapsz, vagyis mindegyik játékos ennyiszer lehetőséget kaphatna kezdőként kizárólag a bajnokságban. Plusz BL, kupa, úgyhogy semmiképpen nem lehetne padon jegelésnek nevezni.
Én szeretném, te és esetleg mások nem. Ennyi, nem kell egymás torkának esni egyből.

2, Mi a helyzet az összeszokottsággal? Mert azért minden poszt más mozgást igényel...nem mind1 hogy jobb szélen játszol vagy középen. Akkor mind a 38 meccsen más csapattal állnánk ki? A másik hogy Eto'o-t megnézném egy párszor a jobb vagy bal szélen...mint a Liverpool ellen...kalap [auto_cenzúra] nem sok de annyit nem ért(nem tom hogy Rijkaard miért erőltette amikor nyílvánvaló volt hogy nem megy a játék ezzel a felállással....nem arra a posztra való...ő egy befejező csatár amiből következik hogy őt ki kell szolgálni nem pedig neki kell kidolgozni a helyzeteit.
Eto'o játékának egyik alapeleme, hogy kihúzódik a szélre, kéri a labdát, elosztja azt, sokat fut, visszahúzódik védekezni. Minden meccsen ezt csinálja, és így rugdossa a gólokat. Örülj neki, hogy nem az a tipikus, elől állós csatár aki egyfolytába középen várja a labdát és üres kapuba gurít.
A Pool' ellen az egész csapat egy trágya volt, nem hiszem, hogy az alapján a meccs alapján kéne ítélkezni. Főleg úgy nem, hogy Samu akkor tért vissza egy nagyon kényes sérülésből.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.09. 22:16:07

Mihu írta:
grecki írta:Ha megfigyeled, akkor a tridente folyamatosan változtatja a helyét, R10 és Messi is folyamatosan behúzódik, Eto'o meg rendszeresen kihúzódik a szélre. Vagyis mindegyikőjük megfordul nagyjából a másik pozícióján...

Eto'o pedig igenis otthonosan mozog a széleken is...
Láttam a Liverpool ellen..... :roll: :roll: :roll:
Ezt tudom hogy így van...sógorral mindig is csodálkozunk hogy nem edzői utasításra hogy na most akkor te oda te meg ide hanem csak úgy. De azért ez a meccsen a 90 perc alatt kb 30 perc... amit a kezdőtől eltérő pozícióban töltenek
Akkor lehet, hogy nem egy meccsből kellene kiindulnod...
Mihu
Director del Fútbol

2007.05.09. 22:13:10

grecki írta:Ha megfigyeled, akkor a tridente folyamatosan változtatja a helyét, R10 és Messi is folyamatosan behúzódik, Eto'o meg rendszeresen kihúzódik a szélre. Vagyis mindegyikőjük megfordul nagyjából a másik pozícióján...

Láttam a Liverpool ellen..... :roll: :roll: :roll:
Ezt tudom hogy így van...sógorral mindig is csodálkozunk hogy nem edzői utasításra hogy na most akkor te oda te meg ide hanem csak úgy. De azért ez a meccsen a 90 perc alatt kb 30 perc... amit a kezdőtől eltérő pozícióban töltenek
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.09. 22:06:59

Ha megfigyeled, akkor a tridente folyamatosan változtatja a helyét, R10 és Messi is folyamatosan behúzódik, Eto'o meg rendszeresen kihúzódik a szélre. Vagyis mindegyikőjük megfordul nagyjából a másik pozícióján...

Mihu
Director del Fútbol

2007.05.09. 22:04:05

grecki írta:
Már miért ne lehetne? Ha megvennénk, akkor négy játékos lenne a három helyre. Ha a 38 meccset beszorzod 3-mal (a támadó helyek számával) és elosztod néggyel (a játékosok számával), akkor 28,5-et kapsz, vagyis mindegyik játékos ennyiszer lehetőséget kaphatna kezdőként kizárólag a bajnokságban. Plusz BL, kupa, úgyhogy semmiképpen nem lehetne padon jegelésnek nevezni.
Én szeretném, te és esetleg mások nem. Ennyi, nem kell egymás torkának esni egyből.
1, Nem estem én senki torkának....
2, Mi a helyzet az összeszokottsággal? Mert azért minden poszt más mozgást igényel...nem mind1 hogy jobb szélen játszol vagy középen. Akkor mind a 38 meccsen más csapattal állnánk ki? A másik hogy Eto'o-t megnézném egy párszor a jobb vagy bal szélen...mint a Liverpool ellen...kalap [auto_cenzúra] nem sok de annyit nem ért(nem tom hogy Rijkaard miért erőltette amikor nyílvánvaló volt hogy nem megy a játék ezzel a felállással....nem arra a posztra való...ő egy befejező csatár amiből következik hogy őt ki kell szolgálni nem pedig neki kell kidolgozni a helyzeteit.
3, Én egy szóval sem mondtam hogy nem szeretném :roll: :roll: csak azt nem tudom hogy akkor hogy oldanánk meg a csapatfelállást és ez télleg Eto'o-ba kerülne nekünk....
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.09. 21:17:05

Nekem nincs gondom a Rotációval,de vhogy én is feleslegesnek tartom az Henryval kapcsos dolgokat,minden ok ellenére 5% esélyt sem látok,hogy jönne Ő hozzánk... Tudom,hogy Wenger helye megingott,stb...de ha Tavaly akkor királlyá tetette magát,hogy márpedig Ő marad,és Velük akar mindent megnyerni (idén szépen sikerűlt :lol: sorry Arsenal fanok) akkor 1év múlva meg eljönne :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.09. 21:10:35

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.09. 20:41:03

Ja oks...Csak Ronaldo szerződéséről is szó volt, és azthittem hogy arra értette Foolkiller :wink: :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.09. 20:14:59

Zozzy 5 írta:
Foolkiller írta:Te most biztos viccelsz,9 éves szerződés az nagyon durva és ha véletlenül ugy lesérül hogy az életbe nem rughat labdába?
Meg aztán honnan tudná a chelsea hogy milyen edző lesz terry,és ki tudja mi lesz 9 éven belül,Abra se patyolgatja majd mindig a Dinamo cselszkijt.
Ez ilyen bulvár pletyka sztem.
Hehh :?: Ez most Ronaldo szerződéshosszabításához szól? :roll:
Abra papának mi köze Ronaldohoz :?: :wink: Terryről volt szó :wink:
Kép
noname
Llegenda del Barça

2007.05.09. 20:14:04

Foolkiller írta:Sziasztok !
Rég irtam de most ujra aktiv vagyok.

Sztem Eto'o nyáron eligazol Van még1 dolog a háttérben amiröl sokan hallgatnak,C.ronaldo még nemírt alá semmilyen szerzödést.
AZ Mu meg Eto'o-t akarja,ez se véletlen.
Az alapkoncepció az hogy vkp-t veszünk,Jobbszélsőt és esetleg egy kiegészitő csatárt,de én ugy láttom a kiegészitő csatárokal elégé befürödtünk 2 év alatt ,kivéve a NAGY Larsson-t,akinek a Barca kisrészben bajnokságot,nagyobb részben Bl-t köszönhet.
Erre a posztra csakis Terryt tartom esélyesnek aki még nem nyert bl-t a chelseavel és fizetésben se kapja meg azt amit a 0-t produkaló palack és sevcsenko kap.
Etoo biztos nem megy el.Ha a békülés csak színjáték lett volna, akkor nem hiszem h Etoo meccsről meccsre kezdő lenne. Etoo néha csinál egy-egy balhét, de minamellett a játékára nem lehet panasz és mindent megtesz a győzelemért.
C.Roni marad az MU-ban. Rengetegbe kerülne megvenni és ninsc is nálunk rá szükség.
Terryre pedig sajnos nics semmi esély, de ebben az egyben ne legyen igazam. :wink:
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.09. 20:05:25

Foolkiller írta:Te most biztos viccelsz,9 éves szerződés az nagyon durva és ha véletlenül ugy lesérül hogy az életbe nem rughat labdába?
Meg aztán honnan tudná a chelsea hogy milyen edző lesz terry,és ki tudja mi lesz 9 éven belül,Abra se patyolgatja majd mindig a Dinamo cselszkijt.
Hehh :?: Ez most Ronaldo szerződéshosszabításához szól? :roll:
PCsabi
aka Game90

2007.05.09. 19:58:20

Messi sem 1 évre írt alá :roll: :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
el fuero
Entrenador del Barça

2007.05.09. 19:55:41

Először is :roll: , nem mondtam h aláírt ilyen szerződést csak ő szerette volna. És ebből arra a következtetésre lehet jutni h ő még sokáig a kékek játékosa akar maradni (tudod-"klubhűség").
De még1x leszögezem nem írt alá semmien szerződést ezzel kapcsolatban ezt ő találta ki és a vezetők csak húzták a szájukat pont azon okból h ki tudja mien edző lesz?
Miért lenne durva a 9 éves szerződés? Ha valaki annyira ragaszkodik a klubjához akkor sztem ez érthető. :wink:
Forza Lazio!
Foolkiller
Barça B

2007.05.09. 19:51:12

Te most biztos viccelsz,9 éves szerződés az nagyon durva és ha véletlenül ugy lesérül hogy az életbe nem rughat labdába?
Visca el barca!!!!
2004-2005 champions!!
2005-2006 Champions!!
Champions Leauge 2005/2006 WINNERS!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.09. 19:49:14

grecki írta:
Atesz írta:Lehet :roll: , csak, ha igaz az 50 milliós keret a nyárra, akkor nem kéne rákülteni a nagyrészét...
Ez mondjuk egy jó észrevétel... A hátsó alakzat megerősítése szerintem alap, Henry csak a ráadás lehetne.
Csak ekkora Ráadásra nem fogja rászánni magát a vezetőség :wink: De tényleg a leglényegesebb,hogy hátsó alakzatot nagyon megerősítsük,egy vkp,és padra is kellene min 1 (2) már kiforott,tudottan jó kis játékos...
Kép
Lezárt