Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
figy....ennyi, meg ilyen minosegu tamado mellé már nem is kell kapusgrecki írta:Na, akkor számoljunk egy kicsit...10,11,12...
hát sztem oriasi hiba lenne...grecki írta:Don't shoot the messenger...![]()
goal.com írta:Barcelona are about to mount attempt to sign Arsenal striker Thierry Henry. According to reports, the Catalan giants are expected to make a £15 million bid for the Frenchman in the summer.
goal.com írta:Barcelona are about to mount attempt to sign Arsenal striker Thierry Henry. According to reports, the Catalan giants are expected to make a £15 million bid for the Frenchman in the summer.
Eto'o játékának egyik alapeleme, hogy kihúzódik a szélre, kéri a labdát, elosztja azt, sokat fut, visszahúzódik védekezni. Minden meccsen ezt csinálja, és így rugdossa a gólokat. Örülj neki, hogy nem az a tipikus, elől állós csatár aki egyfolytába középen várja a labdát és üres kapuba gurít.Mihu írta:grecki írta:Már miért ne lehetne? Ha megvennénk, akkor négy játékos lenne a három helyre. Ha a 38 meccset beszorzod 3-mal (a támadó helyek számával) és elosztod néggyel (a játékosok számával), akkor 28,5-et kapsz, vagyis mindegyik játékos ennyiszer lehetőséget kaphatna kezdőként kizárólag a bajnokságban. Plusz BL, kupa, úgyhogy semmiképpen nem lehetne padon jegelésnek nevezni.Mihu írta:Jaj haggyátok már ezt a rotációs hülyeséget.....
Én szeretném, te és esetleg mások nem. Ennyi, nem kell egymás torkának esni egyből.
2, Mi a helyzet az összeszokottsággal? Mert azért minden poszt más mozgást igényel...nem mind1 hogy jobb szélen játszol vagy középen. Akkor mind a 38 meccsen más csapattal állnánk ki? A másik hogy Eto'o-t megnézném egy párszor a jobb vagy bal szélen...mint a Liverpool ellen...kalap [auto_cenzúra] nem sok de annyit nem ért(nem tom hogy Rijkaard miért erőltette amikor nyílvánvaló volt hogy nem megy a játék ezzel a felállással....nem arra a posztra való...ő egy befejező csatár amiből következik hogy őt ki kell szolgálni nem pedig neki kell kidolgozni a helyzeteit.
Akkor lehet, hogy nem egy meccsből kellene kiindulnod...Mihu írta:Láttam a Liverpool ellen.....grecki írta:Ha megfigyeled, akkor a tridente folyamatosan változtatja a helyét, R10 és Messi is folyamatosan behúzódik, Eto'o meg rendszeresen kihúzódik a szélre. Vagyis mindegyikőjük megfordul nagyjából a másik pozícióján...
Eto'o pedig igenis otthonosan mozog a széleken is...![]()
![]()
![]()
Ezt tudom hogy így van...sógorral mindig is csodálkozunk hogy nem edzői utasításra hogy na most akkor te oda te meg ide hanem csak úgy. De azért ez a meccsen a 90 perc alatt kb 30 perc... amit a kezdőtől eltérő pozícióban töltenek
Láttam a Liverpool ellen.....grecki írta:Ha megfigyeled, akkor a tridente folyamatosan változtatja a helyét, R10 és Messi is folyamatosan behúzódik, Eto'o meg rendszeresen kihúzódik a szélre. Vagyis mindegyikőjük megfordul nagyjából a másik pozícióján...
Eto'o pedig igenis otthonosan mozog a széleken is...
1, Nem estem én senki torkának....grecki írta:Már miért ne lehetne? Ha megvennénk, akkor négy játékos lenne a három helyre. Ha a 38 meccset beszorzod 3-mal (a támadó helyek számával) és elosztod néggyel (a játékosok számával), akkor 28,5-et kapsz, vagyis mindegyik játékos ennyiszer lehetőséget kaphatna kezdőként kizárólag a bajnokságban. Plusz BL, kupa, úgyhogy semmiképpen nem lehetne padon jegelésnek nevezni.Mihu írta:Jaj haggyátok már ezt a rotációs hülyeséget.....
Én szeretném, te és esetleg mások nem. Ennyi, nem kell egymás torkának esni egyből.
Már miért ne lehetne? Ha megvennénk, akkor négy játékos lenne a három helyre. Ha a 38 meccset beszorzod 3-mal (a támadó helyek számával) és elosztod néggyel (a játékosok számával), akkor 28,5-et kapsz, vagyis mindegyik játékos ennyiszer lehetőséget kaphatna kezdőként kizárólag a bajnokságban. Plusz BL, kupa, úgyhogy semmiképpen nem lehetne padon jegelésnek nevezni.Mihu írta:Jaj haggyátok már ezt a rotációs hülyeséget.....
Abra papának mi köze RonaldohozZozzy 5 írta:HehhFoolkiller írta:Te most biztos viccelsz,9 éves szerződés az nagyon durva és ha véletlenül ugy lesérül hogy az életbe nem rughat labdába?
Meg aztán honnan tudná a chelsea hogy milyen edző lesz terry,és ki tudja mi lesz 9 éven belül,Abra se patyolgatja majd mindig a Dinamo cselszkijt.
Ez ilyen bulvár pletyka sztem.Ez most Ronaldo szerződéshosszabításához szól?
Etoo biztos nem megy el.Ha a békülés csak színjáték lett volna, akkor nem hiszem h Etoo meccsről meccsre kezdő lenne. Etoo néha csinál egy-egy balhét, de minamellett a játékára nem lehet panasz és mindent megtesz a győzelemért.Foolkiller írta:Sziasztok !
Rég irtam de most ujra aktiv vagyok.
Sztem Eto'o nyáron eligazol Van még1 dolog a háttérben amiröl sokan hallgatnak,C.ronaldo még nemírt alá semmilyen szerzödést.
AZ Mu meg Eto'o-t akarja,ez se véletlen.
Az alapkoncepció az hogy vkp-t veszünk,Jobbszélsőt és esetleg egy kiegészitő csatárt,de én ugy láttom a kiegészitő csatárokal elégé befürödtünk 2 év alatt ,kivéve a NAGY Larsson-t,akinek a Barca kisrészben bajnokságot,nagyobb részben Bl-t köszönhet.
Erre a posztra csakis Terryt tartom esélyesnek aki még nem nyert bl-t a chelseavel és fizetésben se kapja meg azt amit a 0-t produkaló palack és sevcsenko kap.
HehhFoolkiller írta:Te most biztos viccelsz,9 éves szerződés az nagyon durva és ha véletlenül ugy lesérül hogy az életbe nem rughat labdába?
Meg aztán honnan tudná a chelsea hogy milyen edző lesz terry,és ki tudja mi lesz 9 éven belül,Abra se patyolgatja majd mindig a Dinamo cselszkijt.
Ez ilyen bulvár pletyka sztem.
Messi sem 1 évre írt aláFoolkiller írta:Te most biztos viccelsz,9 éves szerződés az nagyon durva és ha véletlenül ugy lesérül hogy az életbe nem rughat labdába?
Először isFoolkiller írta:Te most biztos viccelsz,9 éves szerződés az nagyon durva és ha véletlenül ugy lesérül hogy az életbe nem rughat labdába?
Ez ilyen bulvár pletyka sztem.
Csak ekkora Ráadásra nem fogja rászánni magát a vezetőséggrecki írta:Ez mondjuk egy jó észrevétel... A hátsó alakzat megerősítése szerintem alap, Henry csak a ráadás lehetne.Atesz írta:Lehet, csak, ha igaz az 50 milliós keret a nyárra, akkor nem kéne rákülteni a nagyrészét...