Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.13. 00:58:49

lionelmessi19 írta:
ozsimiki írta:Súlyfelesleg szntem sem akkor probléma! Márha van egyáltalán! Sokkal inkább az a gond,hogy az idény 90%ban,mindig kihagy jópár edzést,és teremben könnyített melót végez,ugyebár mert minden meccsen jól megtapossák....így nem készül fel megfelelően egy meccsre sem,ill csak nagyon ritkán! Na ettől nem az igazi a kondicíója.....sajnos..
Szerintem is ez a legnagyobb probléma. Nagyon elkényelmesedett. Remélem nyáron megfelelő alapozás lesz, és rendbe jön a kondija...

Megjegyzem volt egy időszak, amikor Frank külön edzéseket vezényelt Thuramnak, Zambrottának, Deconak, Dinhonak... azután pár hétig nagyon jól nyomták emlékeim szerint. Lehet h így a hajrában meg kéne ismételni a dolgot. :roll:
Akkor sokan írtuk is,hogy NA VÉGREEE! Jobbnak is tűntek meg minden,de azóta nincs igen hír,hogy vannak e még ilyen különcuccok vagy sem... :roll: :?: :idea: Nem kellett volna abbahagyni,vagy jópárszor meg kellett volna ismételni már azóta!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 00:57:02

ozsimiki írta:Súlyfelesleg szntem sem akkor probléma! Márha van egyáltalán! Sokkal inkább az a gond,hogy az idény 90%ban,mindig kihagy jópár edzést,és teremben könnyített melót végez,ugyebár mert minden meccsen jól megtapossák....így nem készül fel megfelelően egy meccsre sem,ill csak nagyon ritkán! Na ettől nem az igazi a kondicíója.....sajnos..
Szerintem is ez a legnagyobb probléma. Nagyon elkényelmesedett. Remélem nyáron megfelelő alapozás lesz, és rendbe jön a kondija...

Megjegyzem volt egy időszak, amikor Frank külön edzéseket vezényelt Thuramnak, Zambrottának, Deconak, Dinhonak... azután pár hétig nagyon jól nyomták emlékeim szerint. Lehet h így a hajrában meg kéne ismételni a dolgot. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.13. 00:54:14

Súlyfelesleg szntem sem akkor probléma! Márha van egyáltalán! Sokkal inkább az a gond,hogy az idény 90%ban,mindig kihagy jópár edzést,és teremben könnyített melót végez,ugyebár mert minden meccsen jól megtapossák....így nem készül fel megfelelően egy meccsre sem,ill csak nagyon ritkán! Na ettől nem az igazi a kondicíója.....sajnos..
Kép
balazsfoci
Jugador d'estrella

2007.05.12. 18:16:50

Cooltiszo írta:Ronnie maradása nálam az év kérdése, határeset nálam. Talán meg kéne várni vele a következő évet, viszont szerződéshosszabítás kizárva.
Akkor láthatunk megint régi Ronniet ha vért izzadva képes lesz magát újra a régi kondijába hozni(itt jó példa a pár hónappal ezelőtti 2 kép a 3 évvel ezelőtti és a mostani teste között, itt látszik meg a kondi hiánya, mennyivel szálkásabb volt, tiszta izom, most ez korántsem igaz, és a kondija befolyásolja a formáját, ugyanis ha jó a kondija, akkor meg tudja csinálni az 1-1eket, tökéletes az ütemérzéke, így csak a technikája van meg, ami egymagában a szabikon kívül nem sokat ér).
azok a képek nem kamuk voltak? mert utána való meccsen ugye mindenki emlékszik rá h majdnem letolta a gatyáját és persze akkor mindenk megint felmagasztalta h nem is kövér meg ilyenek, meg h most megmutatta...! ilyenkor meg mindenki ezzel a dologgal jön! most akkor hogy is van ez? sok a kétszínű úgy látszik!

nekem az a véleményem h a dolog mögött az áll h ronnie sokkal kevesebb időt szentel arra h rendben legyenek a dolgai! de ezt persze senki nem tudhatja csak ő, ezért senkinek nincs joga sztem temetni illetve magasztalni őt! a próbléma majd megoldódik ha Isten is így akarja :)
Rita
Jugador del Barça

2007.05.12. 17:31:56

Mindannyian megkérdezik Ronaldinhotól,hogy hogy érzi magát Barcelonába.Ő mindig azt mondja jól!Soha jobban!Nagyon boldog Barcelonában.Ezt a kérdést utána senki sem vitatja tovább.De gondolom sok emberbe fölmerül ilyenkor a kérdés,hogy akkor mi ez a sz*r amit a pályán néhány meccsen művelni szokott.az,hogy vannak kimagasló pillanati az egyáltalán nem nagy szám mer ilyen még néhány magyar focistánál is szokott lenni.
De ahogy Ronaldinho rúg vmi szépet egyből mindenki azt hiszi,hogy na jól van Ronaldinho végre megint a régi pedig egy frászt a régi,csak egyet villant 5meccsenként..
Sztem ne küldjük el,hanem inkább el kell vele beszélgetnie a vezetőségnek,vagy valamelyik barátjának,hogy na jól van haver most mond el mi a baj,és addig-addig beszélnek amíg ki nem derül,hogy mi az oka a gyenge formának.És aztán ezt a helyére teszik.

Nem kell korszakváltás csak a korszakon belül egy kis változtatás!!!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.11. 22:04:20

Los Banditos írta:
Zozzy 5 írta:
Los Banditos írta:Akarni ezen a szinten kevés.Menni kell előre labdát szerezni, kapura lőni és a 120%-os ziccereket nem kihagyni. :roll:
Nem is mondtam, hogy elégedett vagyok Etooval :roll: De Ronninál azért jobb volt. Mondjuk nála mostanába nem nehéz jobbnak lenni :roll:
Nekem sokkal fontosabbak és hasznosabbnak tűnnek Ronnie szenzációs ütempasszai, mint Eto'o meccsenkénti gólja amit 10 helyzetből rúg be.

De ezen ne vesszünk össze és ne hagyjuk, hogy ilyen dolgok miatt rossz kedvünk legyen!Lesz ez még jobb is. :wink:
Én most a tegnapi meccsre hegyeztem ki a dolgot :wink: Tegnap Etoo akart, Ronnie meg egy önelégült sztárocska szerepét játszotta.
Egyébként a 2 játékos szezonbeli teljesítményét nem lehet összehasonlítani, mert ugye Etoo a szezon 85 %át kihagyta.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.05.11. 19:17:21

Ronnie maradása nálam az év kérdése, határeset nálam. Talán meg kéne várni vele a következő évet, viszont szerződéshosszabítás kizárva.
Akkor láthatunk megint régi Ronniet ha vért izzadva képes lesz magát újra a régi kondijába hozni(itt jó példa a pár hónappal ezelőtti 2 kép a 3 évvel ezelőtti és a mostani teste között, itt látszik meg a kondi hiánya, mennyivel szálkásabb volt, tiszta izom, most ez korántsem igaz, és a kondija befolyásolja a formáját, ugyanis ha jó a kondija, akkor meg tudja csinálni az 1-1eket, tökéletes az ütemérzéke, így csak a technikája van meg, ami egymagában a szabikon kívül nem sokat ér).
Andris
Adminisztrátor

2007.05.11. 18:55:50

Persze h lesz jobb, ennél csak jobb lehet. Amugy messze nem ő volt a legrosszabb teljesítményt nyújtó játékos...

Remélem azért mostmár a szurkolók kritikáján felül kap vmit a vezetőségtől is, és elkezd újra hajtani, játszani.

Bazz, így nem lehet játszani. Egyszerűen nem lép oda, ha valaki nagy rössel jön, már ugrik is félre. ez így nem működik, jövőre így játszik, akkor nyugdíjba is vonulhat, remélem végre összeszedi magát.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barca44
Jugador del Barça

2007.05.11. 18:15:17

Csak lesz jobb :) . Nem támadnám a tegnapi teljesítménye miatt, mivel az egész szezonja rosszul sikerült. Voltak jó meccsei, de.....nem az igazi. (Azt meg azért még se kéne, hogy egy jó meccs után magasztalják, aztán meg elküldenék. Ez túl ellentmondásos. )
Amúgy szerintem tényleg fontosak a passzai, de mint tudjuk idén nem túl sok gólt rúgott be akcióból, Eto'onak meg pont ez megy jobban, (igaz, sokat kihagy mostanság), ezért mindketten fontosak, nem hasonlítnám őket össze.
Remélem R10 legalább jövőre magára talál!!!
FORCA BARCA!!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.11. 16:56:11

Zozzy 5 írta:
Los Banditos írta:Akarni ezen a szinten kevés.Menni kell előre labdát szerezni, kapura lőni és a 120%-os ziccereket nem kihagyni. :roll:
Nem is mondtam, hogy elégedett vagyok Etooval :roll: De Ronninál azért jobb volt. Mondjuk nála mostanába nem nehéz jobbnak lenni :roll:
Nekem sokkal fontosabbak és hasznosabbnak tűnnek Ronnie szenzációs ütempasszai, mint Eto'o meccsenkénti gólja amit 10 helyzetből rúg be.

De ezen ne vesszünk össze és ne hagyjuk, hogy ilyen dolgok miatt rossz kedvünk legyen!Lesz ez még jobb is. :wink:
in to exile
Shandor
Jugador d'estrella

2007.05.11. 16:52:45

ozsimiki írta:Kérem azért mert Aranylabdás,még nem 1dül veszti el a meccseket,ahogy nem is egyedül nyerte meg anno!
Teljesen igazad van, de
1) éppen ezért, felnéznek rá, példaképnek tekintik elég sokan (pl a B, C, Juvenil A, B stb.. keretből)
2) véletlen nem ő a csk-helyettes? (1.Puyol 2. Ronnie 3. Xavi - ha jól tudom) :arrow: ezért is kell példát mutatnia

Nem lehet mindig azon a hihetetlen színvonal játszani, tény. Nem is várhatjuk el ezt tőle, főleg egy sikertelen vb és fárasztó nyár után. De tavasszal - lehet elkeseredettségében - már olyanokat művelt, hogy csak néztem (könyöklés, hátulról becsúszás lábra, stb) Rögtön megjegyzem, kap is rendesen, szóval valamilyen szinten megértem, de akkor is..
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.11. 16:30:22

Lehet hogy páran nagyon védjük Ronniet,de páran meg túúúúl elfogulatlanok vagytok vele szemben,és nem a valós dolgokat írjátok le! Kérem azért mert Aranylabdás,még nem 1dül veszti el a meccseket,ahogy nem is egyedül nyerte meg anno!

Meg ilyeneket írni,hogy az elmúlt meccseken....ha tudtok konkrét adatokat írjátok be,de ez elég tág fogalom! Vagy olvasgassatok vissza pár topicban,hogy miket írtatok 1hete,vagy 2 hete,hogy kezd visszatalálni,legalább küzdd,stb.... most meg egy ilyen 0 teljesítmény után azokat is annak tituálni :roll: :roll: :roll: érdekesek itt páran...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.11. 14:58:33

Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.11. 14:30:24

Akarni ezen a szinten kevés.Menni kell előre labdát szerezni, kapura lőni és a 120%-os ziccereket nem kihagyni. :roll:
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.11. 14:29:32

Lionel A. Messi írta:
Game90 írta: Kár, hogy a spanyol bajnokságban nem mérik, hogy ki hány km-t futott.
Ezzel nagyonis 1etértek veled.... Mert ha mérték volna, s a végén megkapják az eredményt, h R10 mindössze 10 métert futott. szépen vörös lesz a feje, még ha barna bőrű is, s akkor összeszedi magát, hogy ne égjen...
Csatlakozom. Ha nem is az egész spanyol bajnokságban, de legalább a Barcánál érdemes lenne ezt lemérni. Nagyon kiváncsi lennék Ronaldinhora, vagy a csapat összes többi tagjára, mikor meglátják, hogy a együtt összesen nem futott 100 métert.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.11. 14:26:29

Los Banditos írta:Ronaldinho legalább adott néhány jó passzt és volt egy veszélyes szabadrúgása.Semmivel sem volt rosszabb mint a digó csapattársa vagy éppen Eto'o...
Szerintem Etoo legalább akart vmit. Igaz, semmi nem jött össze neki :roll:
Dinho meg kiment a pályára, mert kötelező volt.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.11. 13:47:39

Ronaldinho legalább adott néhány jó passzt és volt egy veszélyes szabadrúgása.Semmivel sem volt rosszabb mint a digó csapattársa vagy éppen Eto'o...
in to exile
Lionel A. Messi
Barça C

2007.05.11. 12:33:54

Game90 írta: Kár, hogy a spanyol bajnokságban nem mérik, hogy ki hány km-t futott.
Ezzel nagyonis 1etértek veled.... Mert ha mérték volna, s a végén megkapják az eredményt, h R10 mindössze 10 métert futott. szépen vörös lesz a feje, még ha barna bőrű is, s akkor összeszedi magát, hogy ne égjen...
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.05.11. 12:30:43

Ádám02 írta:Mér a többiek futottak?
R10-nél biztosan többet :wink:

Kár, hogy a spanyol bajnokságban nem mérik, hogy ki hány km-t futott.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.11. 12:25:40

Game90 írta:
Shandor írta:Pedig mennyire előttem van az, amikor Ronnie az első Barcás évében, egy hazai (nem biztos.. :oops: ) meccsen a szögzetzászlónál becsúszva szerelt, s előtte sprintelt vagy 20-30 m a szélsővel.. :(
És sajnos a mostani Ronaldinhotól nem várhatunk ilyet. Az utóbbi meccseken 20 m-t nem sprintelt folyamatosan.

Mér a többiek futottak?
PCsabi
aka Game90

2007.05.11. 12:20:46

Shandor írta:Pedig mennyire előttem van az, amikor Ronnie az első Barcás évében, egy hazai (nem biztos.. :oops: ) meccsen a szögzetzászlónál becsúszva szerelt, s előtte sprintelt vagy 20-30 m a szélsővel.. :(
És sajnos a mostani Ronaldinhotól nem várhatunk ilyet. Az utóbbi meccseken 20 m-t nem sprintelt folyamatosan.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.11. 12:17:06

Ádám02 írta:Értem de ugy általánosságba mondtam hogy mindenki őt teszi felelőssé...
Mert ő az, aki a legnagyobb kakit nyújtja.... A világ "legjobb" játékosától ez semmi... Tiszta magyar foci, amit produkál.... :(
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.11. 12:14:52

Értem de ugy általánosságba mondtam hogy mindenki őt teszi felelőssé...
Shandor
Jugador d'estrella

2007.05.11. 12:13:21

Ádám02 írta:Jó de amikor kakiban van a csapat mindenki őt teszi felellősé amikor szerintem nem csak rá kéne ömleszteni a súlyt....Mindenki ugyanolyan rossz tisztelet a kivételnek én tegnap senki szemében nem láttam a tűzet nem csak Ronaldinhoéban nem és tavaly ő vitte a csapatot a hátán ebben az évben nem tudta és már is ő a hibás!
Viszont, amikor megy a csapatnak, akkor sem a védők meg a kapus aratja le a babérokat. :roll: S tudtommal Ronnie Aranylabdás (egyedüliként a mostani keretből). Ez nem csak egy dicsőség, szvsz felelősséggel is jár..

Pedig mennyire előttem van az, amikor Ronnie az első Barcás évében, egy hazai (nem biztos.. :oops: ) meccsen a szögzetzászlónál becsúszva szerelt, s előtte sprintelt vagy 20-30 m a szélsővel.. :(
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.11. 12:08:03

Ádám02 írta:
Zozzy 5 írta:Nem csak rá haragszom, de amilyen nyugalommal tegnap végigsétálta a meccset, az nagyon felb.szta az agyam!

Jó de amikor kakiban van a csapat mindenki őt teszi felellősé amikor szerintem nem csak rá kéne ömleszteni a súlyt....Mindenki ugyanolyan rossz tisztelet a kivételnek én tegnap senki szemében nem láttam a tűzet nem csak Ronaldinhoéban nem és tavaly ő vitte a csapatot a hátán ebben az évben nem tudta és már is ő a hibás!
Te tényleg ennyire értetlen vagy??? Olvasd már el légyszi a hsz-em!
Nem csak rá haragszom
Lezárt