2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor sokan írtuk is,hogy NA VÉGREEE! Jobbnak is tűntek meg minden,de azóta nincs igen hír,hogy vannak e még ilyen különcuccok vagy sem...lionelmessi19 írta:Szerintem is ez a legnagyobb probléma. Nagyon elkényelmesedett. Remélem nyáron megfelelő alapozás lesz, és rendbe jön a kondija...ozsimiki írta:Súlyfelesleg szntem sem akkor probléma! Márha van egyáltalán! Sokkal inkább az a gond,hogy az idény 90%ban,mindig kihagy jópár edzést,és teremben könnyített melót végez,ugyebár mert minden meccsen jól megtapossák....így nem készül fel megfelelően egy meccsre sem,ill csak nagyon ritkán! Na ettől nem az igazi a kondicíója.....sajnos..
Megjegyzem volt egy időszak, amikor Frank külön edzéseket vezényelt Thuramnak, Zambrottának, Deconak, Dinhonak... azután pár hétig nagyon jól nyomták emlékeim szerint. Lehet h így a hajrában meg kéne ismételni a dolgot.
Szerintem is ez a legnagyobb probléma. Nagyon elkényelmesedett. Remélem nyáron megfelelő alapozás lesz, és rendbe jön a kondija...ozsimiki írta:Súlyfelesleg szntem sem akkor probléma! Márha van egyáltalán! Sokkal inkább az a gond,hogy az idény 90%ban,mindig kihagy jópár edzést,és teremben könnyített melót végez,ugyebár mert minden meccsen jól megtapossák....így nem készül fel megfelelően egy meccsre sem,ill csak nagyon ritkán! Na ettől nem az igazi a kondicíója.....sajnos..
azok a képek nem kamuk voltak? mert utána való meccsen ugye mindenki emlékszik rá h majdnem letolta a gatyáját és persze akkor mindenk megint felmagasztalta h nem is kövér meg ilyenek, meg h most megmutatta...! ilyenkor meg mindenki ezzel a dologgal jön! most akkor hogy is van ez? sok a kétszínű úgy látszik!Cooltiszo írta:Ronnie maradása nálam az év kérdése, határeset nálam. Talán meg kéne várni vele a következő évet, viszont szerződéshosszabítás kizárva.
Akkor láthatunk megint régi Ronniet ha vért izzadva képes lesz magát újra a régi kondijába hozni(itt jó példa a pár hónappal ezelőtti 2 kép a 3 évvel ezelőtti és a mostani teste között, itt látszik meg a kondi hiánya, mennyivel szálkásabb volt, tiszta izom, most ez korántsem igaz, és a kondija befolyásolja a formáját, ugyanis ha jó a kondija, akkor meg tudja csinálni az 1-1eket, tökéletes az ütemérzéke, így csak a technikája van meg, ami egymagában a szabikon kívül nem sokat ér).
Én most a tegnapi meccsre hegyeztem ki a dolgotLos Banditos írta:Nekem sokkal fontosabbak és hasznosabbnak tűnnek Ronnie szenzációs ütempasszai, mint Eto'o meccsenkénti gólja amit 10 helyzetből rúg be.Zozzy 5 írta:Nem is mondtam, hogy elégedett vagyok EtoovalLos Banditos írta:Akarni ezen a szinten kevés.Menni kell előre labdát szerezni, kapura lőni és a 120%-os ziccereket nem kihagyni.![]()
De Ronninál azért jobb volt. Mondjuk nála mostanába nem nehéz jobbnak lenni
De ezen ne vesszünk össze és ne hagyjuk, hogy ilyen dolgok miatt rossz kedvünk legyen!Lesz ez még jobb is.![]()
Nekem sokkal fontosabbak és hasznosabbnak tűnnek Ronnie szenzációs ütempasszai, mint Eto'o meccsenkénti gólja amit 10 helyzetből rúg be.Zozzy 5 írta:Nem is mondtam, hogy elégedett vagyok EtoovalLos Banditos írta:Akarni ezen a szinten kevés.Menni kell előre labdát szerezni, kapura lőni és a 120%-os ziccereket nem kihagyni.![]()
De Ronninál azért jobb volt. Mondjuk nála mostanába nem nehéz jobbnak lenni
Teljesen igazad van, deozsimiki írta:Kérem azért mert Aranylabdás,még nem 1dül veszti el a meccseket,ahogy nem is egyedül nyerte meg anno!
Nem is mondtam, hogy elégedett vagyok EtoovalLos Banditos írta:Akarni ezen a szinten kevés.Menni kell előre labdát szerezni, kapura lőni és a 120%-os ziccereket nem kihagyni.![]()
Csatlakozom. Ha nem is az egész spanyol bajnokságban, de legalább a Barcánál érdemes lenne ezt lemérni. Nagyon kiváncsi lennék Ronaldinhora, vagy a csapat összes többi tagjára, mikor meglátják, hogy a együtt összesen nem futott 100 métert.Lionel A. Messi írta:Ezzel nagyonis 1etértek veled.... Mert ha mérték volna, s a végén megkapják az eredményt, h R10 mindössze 10 métert futott. szépen vörös lesz a feje, még ha barna bőrű is, s akkor összeszedi magát, hogy ne égjen...Game90 írta: Kár, hogy a spanyol bajnokságban nem mérik, hogy ki hány km-t futott.
Szerintem Etoo legalább akart vmit. Igaz, semmi nem jött össze nekiLos Banditos írta:Ronaldinho legalább adott néhány jó passzt és volt egy veszélyes szabadrúgása.Semmivel sem volt rosszabb mint a digó csapattársa vagy éppen Eto'o...
Ezzel nagyonis 1etértek veled.... Mert ha mérték volna, s a végén megkapják az eredményt, h R10 mindössze 10 métert futott. szépen vörös lesz a feje, még ha barna bőrű is, s akkor összeszedi magát, hogy ne égjen...Game90 írta: Kár, hogy a spanyol bajnokságban nem mérik, hogy ki hány km-t futott.
R10-nél biztosan többetÁdám02 írta:Mér a többiek futottak?
Game90 írta:És sajnos a mostani Ronaldinhotól nem várhatunk ilyet. Az utóbbi meccseken 20 m-t nem sprintelt folyamatosan.Shandor írta:Pedig mennyire előttem van az, amikor Ronnie az első Barcás évében, egy hazai (nem biztos..) meccsen a szögzetzászlónál becsúszva szerelt, s előtte sprintelt vagy 20-30 m a szélsővel..
És sajnos a mostani Ronaldinhotól nem várhatunk ilyet. Az utóbbi meccseken 20 m-t nem sprintelt folyamatosan.Shandor írta:Pedig mennyire előttem van az, amikor Ronnie az első Barcás évében, egy hazai (nem biztos..) meccsen a szögzetzászlónál becsúszva szerelt, s előtte sprintelt vagy 20-30 m a szélsővel..
Mert ő az, aki a legnagyobb kakit nyújtja.... A világ "legjobb" játékosától ez semmi... Tiszta magyar foci, amit produkál....Ádám02 írta:Értem de ugy általánosságba mondtam hogy mindenki őt teszi felelőssé...
Viszont, amikor megy a csapatnak, akkor sem a védők meg a kapus aratja le a babérokat.Ádám02 írta:Jó de amikor kakiban van a csapat mindenki őt teszi felellősé amikor szerintem nem csak rá kéne ömleszteni a súlyt....Mindenki ugyanolyan rossz tisztelet a kivételnek én tegnap senki szemében nem láttam a tűzet nem csak Ronaldinhoéban nem és tavaly ő vitte a csapatot a hátán ebben az évben nem tudta és már is ő a hibás!
Te tényleg ennyire értetlen vagy??? Olvasd már el légyszi a hsz-em!Ádám02 írta:Zozzy 5 írta:Nem csak rá haragszom, de amilyen nyugalommal tegnap végigsétálta a meccset, az nagyon felb.szta az agyam!
Jó de amikor kakiban van a csapat mindenki őt teszi felellősé amikor szerintem nem csak rá kéne ömleszteni a súlyt....Mindenki ugyanolyan rossz tisztelet a kivételnek én tegnap senki szemében nem láttam a tűzet nem csak Ronaldinhoéban nem és tavaly ő vitte a csapatot a hátán ebben az évben nem tudta és már is ő a hibás!
Nem csak rá haragszom