2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mégis elofordulhat, h semmi nem lesz belole..Barcelinho írta:Gilardino óriási játékos.Akit 21 évesen a felnött válogatottba követelnek...Ez nem akármilyen teljesítmény.
Mondom, hogy jó igazolás!Grege írta:Kiráááály, most látom az El mundo honlapján, hogy Solari nyilatkozott Maxiról...
"Az egyik legjobb játékos, aki jelenleg Argentínában játszik"...
Sajna a többit nem értem, de ha mán ő is ezt mondja!
Maxi jó lesz, nem okoz csalódást!LG írta:Gilardino sztem elég drága lehet, sztem Henke jobb, meg minek olasz a csapatba..![]()
Terzequitet az vegye meg, aki drágán akar [auto_cenzúra] venni. Ugyan má, Henke és o ég és fold.![]()
Maxi nem volt tul drága, h jo-e azt majd meglátjuk, de nekem naon olyan érzésem van, h nem csalodunk!
Még nem biztos! Igaz nem lenne könnyű Milan elöl elhozni, de azért érdemes lenne megpróbálni!Anonymous írta:Gilardinot viszi a milanScorpio írta:Trez szerintem nem fog eligazolni! De ha csatárt kell, akkor ott van Gilardino, fiatal tehetséges csatár!weisz001 írta:Szerintem Henke hellyett jövöre jobb lenne Trezeguet nem? de Maxi nagyon jó lesz én bízok benne!!!Hajrá BARCA
Gilardinot viszi a milanScorpio írta:Trez szerintem nem fog eligazolni! De ha csatárt kell, akkor ott van Gilardino, fiatal tehetséges csatár!weisz001 írta:Szerintem Henke hellyett jövöre jobb lenne Trezeguet nem? de Maxi nagyon jó lesz én bízok benne!!!Hajrá BARCA
Trez szerintem nem fog eligazolni! De ha csatárt kell, akkor ott van Gilardino, fiatal tehetséges csatár!weisz001 írta:Szerintem Henke hellyett jövöre jobb lenne Trezeguet nem? de Maxi nagyon jó lesz én bízok benne!!!Hajrá BARCA
Nem játszott még az "A" válogatottban, "még" csak U20-as válogatott volt eddig.aky01 írta:hi.csak annyit szeretnék kérdezni maxiról,hogy ő keret tag valamelyik korosztályos válogatottban vagy a felnőtt válogatottban nyomja már???!!!ill játszott-e már felnőtt![]()
válogatott mezben
aky01 írta:hi.csak annyit szeretnék kérdezni maxiról,hogy ő keret tag valamelyik korosztályos válogatottban vagy a felnőtt válogatottban nyomja már???!!!ill játszott-e már felnőtt![]()
válogatott mezben
Hát ha Baptistáék ellen nyomjuk a hétvégén,akkor ok!LG írta:Es Baptista szépít, de Deco beálítsa az 5-1 végeredményt!Rapika írta:Bírnám,ha Maxi első meccsén berámolna kettőt!![]()
Eto'o addig pihizik,aztán ő rúg kettőt...OK?
Es Baptista szépít, de Deco beálítsa az 5-1 végeredményt!Rapika írta:Bírnám,ha Maxi első meccsén berámolna kettőt!![]()
Eto'o addig pihizik,aztán ő rúg kettőt...
azért nem a shev jött, mert ő 5 milkóval drágább lett volna. az más kérdés, h utána annyiért adhatta volna el, amennyiért megvehette volna az nb1et.Barcaforever írta:Vmikor Shevchenko és Nicsenko is egy szinten volt.Stadler választhatott, h kettőjük közül kit vesz meg.Nah ez micsoda különbség.Melkor írta:Emlékszem anno Trez és Henry a Monacoban kb egy szinten volt, ahhoz képest most ég és föld![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vmikor Shevchenko és Nicsenko is egy szinten volt.Stadler választhatott, h kettőjük közül kit vesz meg.Nah ez micsoda különbség.Melkor írta:Emlékszem anno Trez és Henry a Monacoban kb egy szinten volt, ahhoz képest most ég és föld