Barca vs. Real
- Andris
- Adminisztrátor
Nem érdmes ezeket elolvasni... 
Mondjuk ha nagyon rossz kedve van az embernek, és derülni akar egy jót... most meg tudom érteni

Mondjuk ha nagyon rossz kedve van az embernek, és derülni akar egy jót... most meg tudom érteni

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
Én sem sűrűn olvasom, de mostanába semmi hír nem volt úgy egyáltalán, szval gondoltam felnézeklionelmessi19 írta:Biztos vagyok benne, h Higuain nem mondott ilyet. Sokkal többet nézek ki a srácból. Amugy még nem nagyon volt téma, de nagyon jól játszott sztem.
Topfociban nem lehet megbízni. Ilyen ótvar szenylapokat nem tudom ki szokott olvasgatni...

- Andris
- Adminisztrátor
Biztos vagyok benne, h Higuain nem mondott ilyet. Sokkal többet nézek ki a srácból. Amugy még nem nagyon volt téma, de nagyon jól játszott sztem.
Topfociban nem lehet megbízni. Ilyen ótvar szenylapokat nem tudom ki szokott olvasgatni...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
semmi gond de a topfoci a marca alatt van kb. 6 szintettel én nem is olvasom... de volt szerencsém egy két cikket olvasni...
meg nemhiszem, hogy ilyet merne mondani... 

♥ REAL MADRID ♥
nem tom csak ugy jött az ötlet... de nem akarok feszültséget kelteni higgyetek nekem

♥ REAL MADRID ♥
jézusom azért ez a topfoci... szégyen egy oldal
ez annyira nem azt jelenti, hogy... játékosok már csak azért sem mondanak ilyet mert abból tuti, hogy nagy vita lenne.
nem hiányzik ide a marca-címlap, enélkül is tudjuk, h merre hány méter. (Boixos)
köszönöm kollega elnézést mégegyszer

nem hiányzik ide a marca-címlap, enélkül is tudjuk, h merre hány méter. (Boixos)
köszönöm kollega elnézést mégegyszer

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wakii 2007.05.14. 21:02:13-kor.
♥ REAL MADRID ♥
Ez egyáltalán nem azt jelenti, amit a topfoci pötty hu írt...Did you expect Barcelona to drop points against Betis?
I honestly didn't, but it happened and we are all very happy. We now depend on ourselves to win. We are on the right path to become champions.
Barcelona will play against Atletico Madrid at the Calderón next week...
They will have a hard time there. I think they will drop even more points. We'll see what happens.
-
- aka Game90
Kösz
Madridistán még nincs fennt, szóval nem biztos, hogy ezt nyilatkozta.

Madridistán még nincs fennt, szóval nem biztos, hogy ezt nyilatkozta.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- aka Game90
Ezt mikor mondta?Zozzy 5 írta:Higuain: Öröm látni a Barca vergődését

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
-
- Llegenda del Barça
Büszke lehet magára ez a kis 20 vagy mennyi idős gyerek... Nem tudom, mi tud ő egyáltalán a két klub közötti rivalizálásról, de úgylátszik, mostanság nagyon büszke magára.Higuain: Öröm látni a Barca vergődését
-
- Barça C
az biza! bár meglehet nézni, hogy kik és milyen játékkal jutottak el a 4közé...pl a Cselzi szemre ocsmány focival, de a 'Pool sem sokkal különb!De az, h egy spanyol csapat sem volt a 4ben idén a bl-ben, azért meglehetősen nagy szégyen szerintem.
Azért az UEFA mezőnyt megint tönkreverték a spanyolok...

- Andris
- Adminisztrátor
Viktor, van benne igazság!
De az, h egy spanyol csapat sem volt a 4ben idén a bl-ben, azért meglehetősen nagy szégyen szerintem. Reméljük, jövőre sokkal erősebb lesz a spanyol élvonal nemzetközi szinten is.
De az, h egy spanyol csapat sem volt a 4ben idén a bl-ben, azért meglehetősen nagy szégyen szerintem. Reméljük, jövőre sokkal erősebb lesz a spanyol élvonal nemzetközi szinten is.
- József Attila
- József Attila
-
- Barça C
Én azért nem beszélnék olyan nagy Real feltámadásról, mert egy cseppel se jobbak sztem idén, mint tavaly. Tavaly is rossz forma ide vagy oda, azért a 2-3. helyük nem nagyon forgott veszélyben.
Üdv! új vagyok a fórumotokon, ehez szeretnék csak annyit hozzászólni, hogy ezz így, hogy gyengébb idén, mint tavaly nem lehet állítani egyik csapatról sem...sokat változott a Liga egy év alatt, a csapatok főleg a közép csapatok félelmetesen felzárkóztak! persze van élmezőny még mindíg (Real; Barca; Valencia), de legalább 6-8 középcsapat van aki bárkit meglephet! Lásd UEFA kupa, ahol 3spanyol volt a legjobb 4között és spanyol döntőt rendeznek!
Ezért szerintem még mindig a legerősebb a LaLiga a világon!

Ennyi. A bíró által besegített madridi vereség után, rengetegen nekünk adták a PD-t... mondtam, hogy sok forduló van még hátra, bármi lehet. Most már csak 4 van, de még mindig bármi lehet. És ezalatt kb. azt értem, hogy a Pool ellen idegenben szét voltunk alázva, mégis nyertünk 1-0-ra. bármi...Madrid írta:Mit kell veszekedni nem értem![]()
Ugyanannyi pontunk van még bármi lehet egy botlás és máris oda a bajnoki cím. És ez mind két csapatra igaz
A remény hal meg.... a 38. forduló után...

-
- Llegenda del Barça
Csak annyi a különbség, hogy ti akarjátok is ezt a bajnoki címet, mi meg nemMadrid írta:Mit kell veszekedni nem értem![]()
Ugyanannyi pontunk van még bármi lehet egy botlás és máris oda a bajnoki cím. És ez mind két csapatra igaz

Mit kell veszekedni nem értem