Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NÉzd Sacchi, ha jól játszotok, elismerem. De azt is ha rosszul.Sacchi írta:Télleg őszintén gratuláltam, tetszett a Barca játéka, jók voltatok.
Nekem semmi bajom a Barca drukkerekkel, kivéve párral akik még akkor is szarzsákoznak amikor a Barca a Madrid mögött van. ( most nem kell azzal jönni, h de mennyivel jobb egy 6-0 egy 3-2nél mert én is tudom )
Elfelejtettem megköszönni a gratulációt. srySacchi írta:Sportszerűen gratuláltam, ahogy kell e mellé leírtam még egy kis atletico gyalázást, ahogy egy igazi madridistához illik.
Na de vissza is térek a szarzsák csapatom oldalára, mert vár pár f.szfej.
Egy meccs 90 percig tart. Ellert meg ilyeneket pálya közelébe sem engednék, ami tény az tény, az Atleti hullagyenge volt. Saját magukhoz képest biztosan.Láttad az első negyedórát? Abszolút partnerek voltak.
most jön kis cinizmusSacchi írta:Sportszerűen gratuláltam, ahogy kell e mellé leírtam még egy kis atletico gyalázást, ahogy egy igazi madridistához illik.
Na de vissza is térek a szarzsák csapatom oldalára, mert vár pár f.szfej.
Egy meccs 90 percig tart. Ellert meg ilyeneket pálya közelébe sem engednék, ami tény az tény, az Atleti hullagyenge volt. Saját magukhoz képest biztosan.Láttad az első negyedórát? Abszolút partnerek voltak.
Barátom, el vagy tévelyedve.Sacchi írta:Gratulálok a győzelemhez és az Atletico ma esti teljesítményéhez.
robinho mindenre lehet magyarázatott találni:lol:P'robinho írta:na azért ez...feltartott kézzel ment ki az atleti.ez nem a ti tudásotok volt.max 2 gól amit tudtok.de azért télleg grat.és ezt őszintén mondom.Köszönjük...azér' [auto_cenzúra] lehet, hogy bár vezetitek a tabellát, ilyen játékról még csak nem is álmodhattok...és az a tudat is [auto_cenzúra] lehet, hogy látni, mennyivel jobbak vagyunk, ha odatesszük magunkat.
na azért ez...feltartott kézzel ment ki az atleti.ez nem a ti tudásotok volt.max 2 gól amit tudtok.de azért télleg grat.és ezt őszintén mondom.Köszönjük...azér' [auto_cenzúra] lehet, hogy bár vezetitek a tabellát, ilyen játékról még csak nem is álmodhattok...és az a tudat is [auto_cenzúra] lehet, hogy látni, mennyivel jobbak vagyunk, ha odatesszük magunkat.
SzarzsákokHihetetlen mákjuk van ezeknek a sz*rzsákoknak...pedig harmatgyengék. Ha nyernénk ma, tele lenne a nadrágjuk, mert majd Zaragozában nem lesz egyszerű az élet nekik.
Köszönjük...azér' [auto_cenzúra] lehet, hogy bár vezetitek a tabellát, ilyen játékról még csak nem is álmodhattok...és az a tudat is [auto_cenzúra] lehet, hogy látni, mennyivel jobbak vagyunk, ha odatesszük magunkat.Sacchi írta:Gratulálok a győzelemhez és az Atletico ma esti teljesítményéhez.
e ti is nyertetek meg úgy meccset,h nem érdemeltetek vna 3pontot.pl:villarreal ellen.
jó. Ne is mondP'robinho írta:azt nem mondtam,h nem jogosan vezettek