[auto_cenzúra] edző ez a McClaren. Most próbálja menteni a bőrét...Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=143122
azért ez egy kicsit durva,hogy honapgik nem hivja be,és ilyeneket mond![]()
Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
-
- Entrenador del Barça
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=143122
azért ez egy kicsit durva,hogy honapgik nem hivja be,és ilyeneket mond
azért ez egy kicsit durva,hogy honapgik nem hivja be,és ilyeneket mond

-
- Llegenda del Barça
Alvest én egy kicsit megilletődöttnek láttam. Nyilván izgult, hogy egy ilyen meccsre beválogatták, és kezdő is. De egyébként nem is tudta azt játszani mint a Sevillában, mivel itt nem csak ő a vezéregyéniség. De egyébként a brazilok is elég deffenzíven nyomták, szval nem tudott előrekalandozni...
-
- Hírhozó-cikkíró
Adott neki egy kötényt, és akkor mi van? Tehát ettől már jól játszott? Szerintem akkor játszik jól egy ilyen kaliberű játékos, ha vezérletével, de legalábbis adhatós közreműködésével behúzzák a meccset. Abban egyetértek, hogy erős túlzás volt a nagy 0, de nem játszott jól sem.Rivaldo11 írta:Na meg Gerrard szétalázásáról se feledkezzünk meg...Zsé78 írta:R7 - nek volt egy két jó megoldása. Mindjárt az első percben egy nagyszerű átadás.A szabadrugás is jó volt.
Alves pedig tényleg kritikán aluli volt, de ezt korábban már én is leírtam.
- Andris
- Adminisztrátor
Na arról pl. jólesne egy videoRivaldo11 írta:Na meg Gerrard szétalázásáról se feledkezzünk meg...Zsé78 írta:R7 - nek volt egy két jó megoldása. Mindjárt az első percben egy nagyszerű átadás.A szabadrugás is jó volt.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Na meg Gerrard szétalázásáról se feledkezzünk meg...Zsé78 írta:R7 - nek volt egy két jó megoldása. Mindjárt az első percben egy nagyszerű átadás.A szabadrugás is jó volt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Nem mondom, hogy R10 csúcsszuper volt, de az hogy nem csinált semmi igencsak erős túlzás. Persze tud ő ennél jóval többet is, de ha figyelembe vesszük az idei teljesítményét, plusz azt, hogy ez egy barátságos meccs volt, sztem összességében egész jó volt.
Aki rohadt sz*r volt, és nem csinált semmit, csak 2 gólt majdnem öszehozott, az Dani Alves volt. Ma nagyon nem érezte, hogy mi van.
Aki rohadt sz*r volt, és nem csinált semmit, csak 2 gólt majdnem öszehozott, az Dani Alves volt. Ma nagyon nem érezte, hogy mi van.
-
- Hírhozó-cikkíró
És te ennyivel be is éred vele kapcsolatban? Én ugyan nem. Semmit sem mutatott a tavalyi formájából...Zsé78 írta:R7 - nek volt egy két jó megoldása. Mindjárt az első percben egy nagyszerű átadás.A szabadrugás is jó volt.
R7 - nek volt egy két jó megoldása. Mindjárt az első percben egy nagyszerű átadás.A szabadrugás is jó volt.
- Andris
- Adminisztrátor
Losék azt írták, az első félidőben eléggé élt...grecki írta: Ahhoz nem kell videó...Egy nagy 0 volt!
Ácsorgott és kocogott, volt egy-két passza, meg szabija, de ennyi... Alves meg elég [auto_cenzúra] napot fogott ki, nem is láttam még ilyen kiábrándultan játszani...
Alves meg már az UEFA döntőben is elég vackul nyomta...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Hírhozó-cikkíró
Ahhoz nem kell videó... Egy nagy nulla volt!lionelmessi19 írta: Amugy Ronaldinhoról ha tudna majd vki egy videot linkelni, h mit csinált az első félidőben... előre thx.
Ácsorgott és kocogott, volt egy-két passza, meg szabija, de ennyi... Alves meg elég [auto_cenzúra] napot fogott ki, nem is láttam még ilyen kiábrándultan játszani...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.06.01. 23:34:18-kor.
-
- aka Game90
Én haverokkal néztem egy helyen, de a fő hangsúly nem a meccsen volt ma
Azért néha-néha odanéztem, de amennyit láttam unalmas volt. DB megint nyomott egy gólpasszt.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Andris
- Adminisztrátor
Na a második félidőt néztem majdnem végig. Az első 10 percről maradtam le.
Elég [auto_cenzúra] volt. Ezek a brazilok sehol nem lesznek Copán, Dinho és Kaka nélkül pláne.
Amugy Ronaldinhoról ha tudna majd vki egy videot linkelni, h mit csinált az első félidőben... előre thx.
Elég [auto_cenzúra] volt. Ezek a brazilok sehol nem lesznek Copán, Dinho és Kaka nélkül pláne.
Amugy Ronaldinhoról ha tudna majd vki egy videot linkelni, h mit csinált az első félidőben... előre thx.
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
Nem aljas, hátsószándékú belépők voltak, hanem tiszta szerelések. A foci nem csak arról szól, hogy "óhh yeeaah, yoga bonitooo", még egy barátságos meccsen sem.Rivaldo11 írta:Az igaz, hogy jobban akarták a győzelmet. De még ez is kevés volt. A méterekről való odacsúszásaik undorítóak voltak, bárki megsérülhetett volna. Tétmeccsen nem ellenfelek egy komoly válogatottnak sem.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az igaz, hogy jobban akarták a győzelmet. De még ez is kevés volt. A méterekről való odacsúszásaik undorítóak voltak, bárki megsérülhetett volna. Tétmeccsen nem ellenfelek egy komoly válogatottnak sem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
Azt azért el kell ismerni, hogy fizikális az angolok magasna verték a brazilokat, és sokkal jobban akarták a győzelmet. Méterekről csúsztak bele a cselekbe, és kifutották a belüket. A brazilok meg fizikálisan alulmaradtak, nem visszafogottan játszottak...Rivaldo11 írta:A primitív futballt bemutató angolok még ezt a döntetlent sem érdemelték volna meg. Annak ellenére sem, hogy a brazilok visszafogottan játszottak. Beckham "gólpasszáról" meg... Nálam a gólpassz nem azt jelenti, hogy beívelem az emberkupacba, és majd lesz valami. Két védő között finom ütempassz...az a gólpassz. De ilyet beckham sose tudott, ahhoz botlábú, és nincs esze sem.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A primitív futballt bemutató angolok még ezt a döntetlent sem érdemelték volna meg. Annak ellenére sem, hogy a brazilok visszafogottan játszottak. Beckham "gólpasszáról" meg... Nálam a gólpassz nem azt jelenti, hogy beívelem az emberkupacba, és majd lesz valami. Két védő között finom ütempassz...az a gólpassz. De ilyet beckham sose tudott, ahhoz botlábú, és nincs esze sem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Így azért igazságosabb az eredmény. Amúgy Diego is az a tipikus fejelgető játékos. 

Azért a brazilok szabályos góljához hozzátartozik, hogy Robinson hallotta a sípszót és ezért nem mozdult a labdára.
Dinho egész jól játszik, jól jönne ez az Espanyol ellen is...
S2 adja. Van még 12 perc.

Dinho egész jól játszik, jól jönne ez az Espanyol ellen is...

S2 adja. Van még 12 perc.