Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért ez nem ilyen egyszerű: frissesség (nem volt), pihenés (nem volt), megfelelő alapozás (nem volt)..redmiller írta: Egyszerűen lassabban mozog! Nézzétek meg a tavalyi, tavalyelőtti góljait! Hova lett a lendület??? Az eltűnt... Lassabban gondolkodik (hiába no! Pasi... Megy a csajok után...), teljesen kiszámítható, mert lassú...
Lássuk csak mit mondott Dunga (azért világbajnok volt... Nem is akármilyen csapattal!): Ronaldinho lelassult!messi6502 írta: Sokan azt mondják Ronaldinho hibája, szerintem ez nem igaz.
Betis nem?Barcaforever írta:Figyeljetek,lehet itt mondani,akármit, de ezt a bajnokságot nem a végén kellett volna megnyerni,hanem az a rengeteg elvesztett pont hozza ezeket,mallorca ellen 1-1 vagy a sevilla elnni vereség.Gyenge volt a csapat és idén ennyit tudtak.
Jövőre erősíteni kell!!!
aynas, gondolkodj már kicsit tovább a statisztikáknál...aynas írta:
jelwazgudjohnsen az idényben hányszor volt kezdő? rúgott 5 bajnoki gólt 14 szer volt kezdő meg csereként beugrott kb ugyanennyiszer és kihagyta a helyzeteket. saviola jóval kevesebb játéklehetőség mellett 18 bajnoki meccs kb 7-8 szor volt kezdő is rúgott 5 gólt.
Attól függetlenül, hogy hogy állok a témához, és mi róla a véleményem, ha ennyire lefáraszt téged az, amit a "sok hülyegyerek" összeír, akkor inkább Neked nem kéne írnod, és egy kicsit hanyagolni a fórumozást.gyerekek fárasztóak vagytok annyi hülyeséget írtok itt, hogy már fáj. inkább ne írjatok semmit.
Nem kioktatni kéne a másikat, hanem szólni, ha vmit benézett.aynas írta:gyerekek fárasztóak vagytok annyi hülyeséget írtok itt, hogy már fáj. inkább ne írjatok semmit.
Így van...Henk találta ki a támadó taktikát...én mondtam hogy baj lesz hogy elmegy Henk...mindenki az ismerőseim közül azt mondta hogy dehogy lesz baj majd nézzem meg....csak nekem lett igazamvisca el barca írta:ez mind szép csak sajnos nem igaz. köztudott, hogy henk a csatarokkal és tamado középpályásokkal, frank pedig a hatso alakzattal foglalkozottmessi6502 írta: -Hank Ten Cate(remélem jól irtam) aki, köztudottan sokat segített a védekezés taktikánál
- mióta elment Hank Ten Cate azóta a védelem pocsék.
Én vmi olyasmit hallottam, hogy rengetegszer volt olyan, hogy Henk volt kint a játékosokkal edzésen, Frank eközben meg a papirokat intézte az irodábanvisca el barca írta:ez mind szép csak sajnos nem igaz. köztudott, hogy henk a csatarokkal és tamado középpályásokkal, frank pedig a hatso alakzattal foglalkozottmessi6502 írta: -Hank Ten Cate(remélem jól irtam) aki, köztudottan sokat segített a védekezés taktikánál
ez mind szép csak sajnos nem igaz. köztudott, hogy henk a csatarokkal és tamado középpályásokkal, frank pedig a hatso alakzattal foglalkozottmessi6502 írta: -Hank Ten Cate(remélem jól irtam) aki, köztudottan sokat segített a védekezés taktikánál
Na de akkor nekem is állod evisca el barca írta:tesókám legyen inkább 3.... igerem a 3. hetet én állomRivaldo11 írta:Hát Miki...
Ha így lesz, én azt hiszem két hétig részeg leszek.
tesókám legyen inkább 3.... igerem a 3. hetet én állomRivaldo11 írta:Hát Miki...
Ha így lesz, én azt hiszem két hétig részeg leszek.
úhhh,hogyne emlékeznénkRivaldo11 írta:A labdarúgás erről szól. Már írtam, nekünk is volt szerencsénk, közel ekkora, vagy még nagyobb. Az idősebb Barca szurkolók biztosan emlékeznek rá. 1994 tavaszán. Ha Djukics a 88. percben belövi a büntetőt, akkor 1:0-ra veri a Depor a Valenciát. De kihagyta...0:0 lett a vége, mi pedig nyertünk, és miénk lett a bajoki cím.
A soras most visszavette, amit akkor adott.
pedig még elhallgatnámna de itt abba is hagyom a margit fényezését