Nem sokat szoktam írni, de most megteszem ezek után.
Az egész onnan indul, hogy a játékosok elvesztették azt a tüzet ami 2004 Februárjától hajtotta őket.
Bár ez még elég lenne a bajnoksághoz, de elment Hank Ten Cate(remélem jól irtam) aki, köztudottan sokat segített a védekezés taktikánál és addig nem is volt olyan nagy baj a védelemnél, néha Valdes baki, de az más.
Valdes felnőtt jól véd!
A védelemnél a legnagyobb baj, hogy mindig van 1 néha több poszt ahol nincs minőségi játékos, pl.: Oleguer.....legalább, ha focizni tudna és, ha ismerné a lestaktikát....
Nem azt mondom, hogy venni kell védőt hanem, hogy mióta elment Hank Ten Cate azóta a védelem pocsék.
Addig se volt a legjobb, de mindenki tudta mit kell tenni.
Aztán a középpályások...
Nem is lenne baj, ha mindenki azt játszaná, amit tud és nem csak felfutnak a pályára és lődörögnének...
Sokan azt mondják Ronaldinho hibája, szerintem ez nem igaz.
Hiába játszik kevésbé fényesen mint eddig, de ha megnézzük mennyi gólt lőtt míg Eto'o nem volt akkor rájövünk, hogy nélküle a kiesés ellen kéne harcolni...
Aztán a csatárok...
Ha Messit ide veszük akkor azt kell mondanom ő a legjobb ebben az évben, szerintem ez egyértelmű.
Nem az ő hibája.
Eto'o nem játszott sok meccsen, de lőtt ahhoz képest sok gólt(11-13/17-18 meccsen, nem tom biztosan)
Akkor itt hol a baj??
Az a baj, hogy nem gondolt senki arra, hogy Eto'o lefog sérülni 5-6 hónapra ezért Gudit vették, hogy majd néha játszik csereként, de aztán egyből kiderült, hogy ő nem pótolhatja Eto'ot tehát nem értünk vele semmit.
Ezért kellett volna egy mínőségi csatárt venni.
Na de a legnagyobb, hiba talán mégis az, hogy Riijkard folyamatosan össze-vissza alakitja ki a taktikát, ami vagy jó vagy nem!!
Tehát összefoglalva:
- Riijkard elküldése
- Egy jó edző szerződtetése(nem nagy hírű, hanem JÓ)
- Egy minőségi Védekező Középpályás
- Minőségi csatár, Eto'o cseréjeként
- És esetleg, ha lehet akkor egy JÓ, FIATAL védő!!
- És még egy nagyon fontos dolog!!: Az a bizonyos "láng" felélesztése!!
Ennyi kéne. Szerintem nem olyan sok(csak pénz ügyileg)!
Ha ez meglenne akkor nem lenne az, hogy a Madrid a favorit, stb...
Ja és elkell ismernem, hogy a Madrid ebben az évben bebizonyította, hogy van Motivációjuk, akkor mi mért nem tudjuk??
Ezt az évet megérdemli a Madrid, de jövőre nekünk kell nyerni!!
Remélem nem lett hosszú és sokan elolvassák