Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekünk azért nem hiszem, hogy annyira megragadrealm89 írta:Én is gratulálok, nem egy mindennapi szezon volt, se Nektek, se Nekünk...Gratulálok nektek.Most mi nyertünk de nem lesz ez így mindig.
Én is gratulálok, nem egy mindennapi szezon volt, se Nektek, se Nekünk...Gratulálok nektek.Most mi nyertünk de nem lesz ez így mindig.
Ez így igaz. Mindent megtettek, hogy ne a madrid legyen a bajnok.Los Banditos írta: Azért szerintem mindenki tartozik egy "köszönömmel" a Mallorca iránt, mert minden tehetőt megtettek, és úgy kűzdöttek, mintha az életük forgott volna kockán.
Örültem volna ha mi nyerünk jó nagy adag mákkal,de nem.Elfogyott a szerencse...Zsombinho írta:Gratulálok nektek.Most mi nyertünk de nem lesz ez így mindig.
Egy bajnoki cím után mi is optimistábbak lennénk!Slither írta:Akkor te optimistábban látod a dolgokat, mert az idény többi részén sem nyújtottunk vmi sokat.Zsombinho írta:A teljesítménytetekhez idén kivéve a végén.
Zozzy 5 írta:Már volt szerencsém látni, óriási vidiGame90 írta:Erre csak egy valamit tudok írni: Jani, a kemény. Aki nem tudja miről beszélekJani írta:Egyetértek!...![]()
![]()
http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... Ue66N24nRm
U.i. ne vedd sértésnek![]()
![]()
"Khhitééééééérdekeeeeeeel, kicsodddda?"![]()
![]()
Mihez mihez... azért mi is focizgattunk...Slither írta:Mihez is a gratuláció?Zsombinho írta:Gratulálok nektek.Most mi nyertünk de nem lesz ez így mindig.(vagy csak én nem érzem benne az iróniát)
Másik mondattal teljesen egyetértek.
Mihez is a gratuláció?Zsombinho írta:Gratulálok nektek.Most mi nyertünk de nem lesz ez így mindig.
Már volt szerencsém látni, óriási vidiGame90 írta:Erre csak egy valamit tudok írni: Jani, a kemény. Aki nem tudja miről beszélekJani írta:Egyetértek!...![]()
![]()
http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... Ue66N24nRm
U.i. ne vedd sértésnek
Erre csak egy valamit tudok írni: Jani, a kemény. Aki nem tudja miről beszélekJani írta:Egyetértek!...
Egyetértek!csababarca írta:odaadtuk ezeknek a szánalmaknak a kupát![]()
![]()
![]()