Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek nagyon nem örülök, de lehet így nagyobb elszántsággal veti be magát a vezetőség Chivu megszerzésébe? Reméljük.. Ha már megtörtént a baj (pedig még el sem kezdődött a szezon, ami most persze h hamarabb lesz a szokásosnál :S ), legalább próbáljunk meg jól kijönni belőle.Sir Maxwell írta:nah gyerekek, mindenképp kell valami nagyon jó védő, puyol lesérült, legalább októberig harcképtelen lesz
Erre én is kiváncsi lennék.Scorpio írta:Nagyon nem jó hír! Mi történt?Sir Maxwell írta:nah gyerekek, mindenképp kell valami nagyon jó védő, puyol lesérült, legalább októberig harcképtelen lesz
Meg a brazil válogatottban is azt játszott a 2002-es vb óta.Rivaldo11 írta:Edmilson csak nálunk vkp. Világ életében középső védő volt.
Motta pont ilyen lenne, de nem kapott lehetőséget idén. Ráadásul sokkal fiatalabb, mint Albelda és szerintem jóval képzettebb is. A spanyol válogatottból meg ne nagyon induljunk ki, mert nem elég, hogy sose nyernek semmit de náluk még a harmat torres is kezdő szokott lenni.Rivaldo11 írta: Én azt mondom, kellen Albelda, méghozzá nagyon is. Jelenleg nincs olyan emberünk, aki egy esetleges kontránál akár durvasággal is-megállítaná az ellenfél támadásait. Kapott góljaink nagy része úgy esett, hogy az indító emberkét nem zavarta a kp-n senki. A Valencia legendásan kevés gólt kap. Ennek a fő letéteményese Albelda. Évek óta csapatkapitány a Valenciában, a válogatottból-legyen akárki a kapitány-kihagyhatatlan. Ez nem véletlen. Nem tudok jobbat arra a posztra.
Nem fér elraven írta:Hát nem tom ebből a Yaya gyerekból mi lenne nálunk, mer hogy a középpályán nem fér el az biztos,sztem felesleges pénzkidobás lenne a szerződtetése...
Yaya Touré?Rivaldo11 írta:Nem tudok jobbat arra a posztra.
Miől beszélsz? Ő lesz a kezdő vkp-unk, ha sikerül leigazolni. Hava nem férne be? A nem létező vkp-unk helyére?raven írta:Hát nem tom ebből a Yaya gyerekból mi lenne nálunk, mer hogy a középpályán nem fér el az biztos,sztem felesleges pénzkidobás lenne a szerződtetése...
Én azt mondom, kellen Albelda, méghozzá nagyon is. Jelenleg nincs olyan emberünk, aki egy esetleges kontránál akár durvasággal is-megállítaná az ellenfél támadásait. Kapott góljaink nagy része úgy esett, hogy az indító emberkét nem zavarta a kp-n senki. A Valencia legendásan kevés gólt kap. Ennek a fő letéteményese Albelda. Évek óta csapatkapitány a Valenciában, a válogatottból-legyen akárki a kapitány-kihagyhatatlan. Ez nem véletlen. Nem tudok jobbat arra a posztra.Los Banditos írta:Albelda egy hatalmas nagy senki! Nagyön örülök, hogy a vezetőség enm gondolkozik annak a favágó gyökérnek a leigazolásán mostanában.![]()
Egyszer egy Valencia - Bilbao meccsen rendesen lerúgta Iraolát, majd amikor befújta a bíró a szabálytalanságot ez a gyökér a hajánál fogva rángatta meg a srácot. De még minimum 20 ilyen durvasága volt.![]()
sry, figyelmetlenségnoname írta:Toureról írtam: pont h Albeldával ellentétben elég technikás.ellentétben Albeldával vagy más hasonló vkpktól ő technikás is