Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről beszéltünk eddig is...Frank Rijkaard írta:Az AS Roma labdarúgója lett Juan, aki az elmúlt években a Bayer Leverkusent erősítette. A brazil védőért 6,3 millió eurót fizet az olasz sztárcsapat.
Hol olvastál e évi 4 miliós fizetést?grecki írta: Juannak meg megadják a négy körüli fizetést? Ezt nem igazán értem... Akkor vlószínű nem nagyon akarták megtartani Chivut... Juan 4,5 millió font? Annyit röhögve megért volna nekünk is...
Juanért meg mi is lepengethetük volna az a 4,5 milkát.Juant, aki 4 éves szerződést kötött a Romával és évi 2,2 millió fontot keres majd
http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=333560aky01 írta:Mi lesz akkor ha megvesszük YAYÁT
Azért mert Leigazolták !visca el barca írta:amugy a roma oldalán nagyon cikkezgetnek Juanról...
csak az a kérdés h így kinek kellLos Banditos írta:Szerintem az ő sérülése a klub számára már lényegtelen. Nagy valószínűséggel eligazol majd valahova.kilibarca írta:Edmilson is meg sérült (mint mindig)![]()
)
Szerintem az ő sérülése a klub számára már lényegtelen. Nagy valószínűséggel eligazol majd valahova.kilibarca írta:Edmilson is meg sérült (mint mindig)![]()
)
jaaaa, én azt hittem a fürtöst ronnie-ra értettedbarca0417 írta:sztem ez már nem osztott-nem szorzott, nem baj hogy játszott, csak a nyáron tudja magát kipihenni rendesen, és legyen a régiozsimiki írta:Azért,amiért Ronnienak,Eto'onak és minden sztárnak is....Messi Copán van,ha nem lenne Ő is játszott volna...ez nem Frank hibája...ezt nem lehet előre tudniééén írta:Látta valaki Rijkaard komát most itt a fórumon, mert a kis naon okoskától szertném "finoman" megkérdezni, hogy mi a bigámért kellett most fürtöskének ezen a semmirekello meccsen játszani???????????????????
sztem ez már nem osztott-nem szorzott, nem baj hogy játszott, csak a nyáron tudja magát kipihenni rendesen, és legyen a régiozsimiki írta:Azért,amiért Ronnienak,Eto'onak és minden sztárnak is....Messi Copán van,ha nem lenne Ő is játszott volna...ez nem Frank hibája...ezt nem lehet előre tudniééén írta:Látta valaki Rijkaard komát most itt a fórumon, mert a kis naon okoskától szertném "finoman" megkérdezni, hogy mi a bigámért kellett most fürtöskének ezen a semmirekello meccsen játszani???????????????????
Na jó, de attól még ki lehetett volna herélni, akarom mondani cserélni!ozsimiki írta:Azért,amiért Ronnienak,Eto'onak és minden sztárnak is....Messi Copán van,ha nem lenne Ő is játszott volna...ez nem Frank hibája...ezt nem lehet előre tudniééén írta:Látta valaki Rijkaard komát most itt a fórumon, mert a kis naon okoskától szertném "finoman" megkérdezni, hogy mi a bigámért kellett most fürtöskének ezen a semmirekello meccsen játszani???????????????????
Azért,amiért Ronnienak,Eto'onak és minden sztárnak is....Messi Copán van,ha nem lenne Ő is játszott volna...ez nem Frank hibája...ezt nem lehet előre tudniééén írta:Látta valaki Rijkaard komát most itt a fórumon, mert a kis naon okoskától szertném "finoman" megkérdezni, hogy mi a bigámért kellett most fürtöskének ezen a semmirekello meccsen játszani???????????????????
remélem,de Suazo meg is állapodott az interrel, aztán az utolsó pillanatban gondolta meg magátGame90 írta:Suazo is ott voltbarca0417 írta:a transfermarkt.-on Chivu az interben van![]()
Transfermarkt is ír néha hülyeségeket
Suazo is ott voltbarca0417 írta:a transfermarkt.-on Chivu az interben van