Ebben lehet vmi...Atesz írta:Az a baj, hogy amiért most megsérült, valszeg itt fog maradni a nyakunkon...

Emlékszem, volt is egy cik erről. "Edmilson, a kupahalmozó"Game90 írta:Edmilson 1. éve Európában, amikor nem nyert bajnoki címet![]()
![]()
Azért szerintem Tavaly elég jó volt,egyedül az idei a gyengébb éve...szóval azért nem nevezném a részéről felesleges éveknek amit itt töltött...ilyet szó szerint nem is nyilatkozott..Drigo írta:Örültem, amikro idehozták, mert a VB-n nagyon jól játszott, de valahogy nem jöttek be neki a dolgok, és idén már nem sok lehetőséghez jutott.
Az a rossz hogy már sajnos nem fogja visszanyerni a régi formáját!Zozzy 5 írta: Persze...Az egyértelmű, hogy ennek a Barcának Edmilsonnál sokkal jobb védekező középpályásra van szüksége, de tegnap elment egynek. Ennyi...
Persze...Az egyértelmű, hogy ennek a Barcának Edmilsonnál sokkal jobb védekező középpályásra van szüksége, de tegnap elment egynek. Ennyi...grecki írta:Csakhogy ez kevés! Igenis az, hogy kevésszer mondta a kommentátor a nevét, pontosan azt jelzi, hogy nem szerzett labdát. Ez kevés volt tőle, bármennyivel is volt szarabb eddig...Zozzy 5 írta:Annyit mondok, hogy Gio mellett 1szer nem vitték el, a támadást meg kitűnően segítette.Csak a Barca! írta:A mostanában nyújtott teljesítményéhez képest nem vol rossz, de szerintem is ő volt a leggyengébb a csapatban. Bár mondjuk Gio is kitett magáért.
Grecki, én se vagyok elájulva Edmilsontól, de magához képest egész tűrhető volt
Csakhogy ez kevés! Igenis az, hogy kevésszer mondta a kommentátor a nevét, pontosan azt jelzi, hogy nem szerzett labdát. Ez kevés volt tőle, bármennyivel is volt szarabb eddig...Zozzy 5 írta:Annyit mondok, hogy Gio mellett 1szer nem vitték el, a támadást meg kitűnően segítette.Csak a Barca! írta:A mostanában nyújtott teljesítményéhez képest nem vol rossz, de szerintem is ő volt a leggyengébb a csapatban. Bár mondjuk Gio is kitett magáért.
Grecki, én se vagyok elájulva Edmilsontól, de magához képest egész tűrhető volt
Annyit mondok, hogy Gio mellett 1szer nem vitték el, a támadást meg kitűnően segítette.Csak a Barca! írta:A mostanában nyújtott teljesítményéhez képest nem vol rossz, de szerintem is ő volt a leggyengébb a csapatban. Bár mondjuk Gio is kitett magáért.
Mit akarsz, Gio tök jó volt.Csak a Barca! írta:A mostanában nyújtott teljesítményéhez képest nem vol rossz, de szerintem is ő volt a leggyengébb a csapatban. Bár mondjuk Gio is kitett magáért.
Jaja, ettől függetlenül remélem nem hosszabbítanak vele.Pavel írta:Igen. Ez az első meccse idén amikor azt mondhatom, hogy jól játszott. Egy-két kisebb hiba becsúszott, de az belefért.